رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: حوزه دانش بنیان و صنایعی که از فناوری پیشرفته استفاده میکنند ارزش افزوده بیشتری دارند.
به گزارش خبرنگار گروه فناوری خبرگزاری دانشجو؛ علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی به مناسبت هفته دولت در شهرک صنعتی پرند حضور یافته و از کارخانههای این شهرک بازدید کرد
در ابتدا این بازدید فرشاد کهیاری٫مدیر تامین مالی و سرمایه گذاری سازمان صنایع کوچک وشهرکهای صنعتی ایران با بیان اهمیت نقش شهرکهای صنعتی و وجود صنایع کوچک در کشور، گفت: با وجود اینکه امسال سال رونق تولید نام دارد، متاسفانه شاهد آن هستیم که آمار نادرست از واحدهای فعال و غیر فعال ارئه شده و سبب ناامیدی میشود به همین دلیل سرمایه گذارها نیز از سرمایه گذاری خود داری میکنند.
وی ضمن تاکید بر ظرفیتهای موجود در شهرکهای صنعتی اظهار کرد: وقتی شعاری برای سال انتخاب میشود باید همه سازمانها و نهادها رویکرد خود را متناسب آن شعار تنظیم کنند، ولی علیرغم تلاشهای بانک مرکزی برای ایجاد و تخصیص تسهیلات به صنایع، بانکها در این رابطه اقدامی انجام ندادهاند.
در ادامه جلسه مهدی توانا مدیر شهرک صنعتی پرند ضمن خوش آمد گویی با ارائه گزارشی از عملکرد شهرک و واحدهای فعال در آن، از اشتغال ۱۲ هزار نفر در این واحدهای صنعتی خبر داد و گفت: ۳۲۰۰نفر پس از فعال سازی واحدها مشغول به کار میشوند.
وی با تاکید بر ظرفیتهای صنایع کوچک و اهمیت شهرک صنعتی پرند ، تصریح کرد: شهرک صنعتی پرند به دلیل راههای ارتباطی و نزدیکی به پایتخت میتواند برند صنایع کشور باشد، همچنین به دلیل فضای مطلوب شهرک و مباحث زیرساختی فضای مناسبی برای صنعتگر و سرمایه گذار وجود دارد.
توانا در ادامه صحبتهای خود حوزه صنایع کوچک در استان تهران را از صنایع کلیدی دانست و آرزوی همکاری بیشتر را داشت.
علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن ارائه گزارشی از جلسه شورای معاونین وزارت صنعت گفت: ما اعتقاد بر این داریم که اگر قرار است پیشرفت و موفقیتی رخ دهد در حوزه صنعت باشد.
وی با توضیح دلیل اهمیت و توجه به حوزه دانش بنیان و صنعت ادامه داد: برنامه ما این است که با وزارت صنعت ارتباط نزدیکی داشته باشیم و کاری کنیم شرکتهای دانش بنیان نیز ارتباطشان را با حوزه صنعت بیشتر کنند و از طرف دیگر حوزه صنعت توجه خودش را به شرکتهای دانش بنیان بیشتر کند.
وحدت افزود: حوزه دانش بنیان و صنایعی که از فناوری پیشرفته استفاده میکنند ارزش افزوده بیشتری دارند و در مسائل زیست محیطی موفقتر هستند و به سبب تسهیلات و شرایطی که فراهم میشود اشتغال زایی بهتری دارند.
وی در ادامه با توضیح همکاری با شرکت شهرکها گفت: شرکتهای دانش بنیانی که در شهرکها حضور دارند با هماهنگی شرکت شهرکها با برنامه ریزی از توجه خاص از تسهیلات صندوق نو آوری و فناوری استفاده کنند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه صحبتهای خود در مورد استقرار شرکتهای دانش بنیان گفت: برنامه ما این است که شرکتهای دانش بنیانی که به حوزه تولید ورود کردند بتوانند بحث تولید خود را در شهرکهای صنعتی استقرار دهند و برای این مسئله صندوق تسهیلات ویژهای را در اختیار قرار داده است که این محوری اصلی همکاری ما با شرکت شهرکها است.
وی با اشاره به دیگر محورهای همکاری صندوق با شرکت شهرکها، عنوان کرد: در بحث ساخت داخلی ورود کردهایم و برای راهاندازی صندوق پژوهش و فناوری فولاد پیگریهای لازم را انجام دادهایم، همچنین به زودی رویداد صنایع دانشبنیان مرتبط با فولاد با هدف توسعه همکاریها بیشتر برگزار خواهد شد و امیدوارم بتوانیم شهرک صنعتی پرند را به صورت پایلوت انتخاب نماییم.
در پایان جلسه علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از کارخانههای مختلف شهرک بازدید کرد و پای صحبت صنعتگران نشست.