کد خبر:۷۸۸۳۰۲
قابل توجه دانشجویان؛

پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوع گسترش فناوری‌های آب و محیط زیست حمایت می‌شود

دانشجویان مقطع ارشد و دکترای تخصصی که دارای پایان‌نامه‌های مرتبط با آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست هستند، از حمایت‌های معاونت علمی و فناوری بهره‌مند می‌شوند.

پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوع گسترش فناوری‌های آب و خشکسالی پذیرفته می‌شود!

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، توانمندی و ظرفیت بالایی در میان دانشجویان مراکز علمی مختلف وجود دارد که می‌توان با تشویق و هدایت آن‌ها برای انجام تحقیقات و پروژه‌های کاربردی از آن بهره برد. در این راستا ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فناوری‌های مورد نیاز کشور در این حوزه از پایان نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) حمایت می‌کند. این حمایت به نوعی سرمایه گذاری روی نیروی جوان محسوب می‌شود تا با اتکا به توان آن‌ها در مسیر پیشرفت قرار گیریم و شاهد گسترش علم و فناوری و نفوذ آن در جامعه باشیم.

البته این حمایت شرایطی نیز دارد که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
تمام دانشجویانی که در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته‌های مرتبط با آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست تحصیل می‌کنند و تاکنون موضوع پایان نامه خود را انتخاب نکرده‌اند، می‌توانند پس از اخذ تأییدیه موضوع از ستاد و تصویب آن در دانشگاه از حمایت‌های این فراخوان بهره‌مند شوند.

پایان نامه‌ها و رساله‌های در دست اجرا که دارای پیشنهادیه مصوب هستند و بیش از ۶ ماه از تاریخ تصویب آن در واحد آموزشی یا مؤسسه نگذشته باشد، پس از اخذ تأییدیه موضوع از ستاد مشمول حمایت خواهند بود.

دانشجویان از ۵ شهریور ماه سال جاری تا ۲۰ مهرماه برای شرکت در فراخوان مهلت دارند و نتایج داوری طرح‌های ارسالی ۲۰ آبان ماه اعلام می‌شود. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت ستاد به نشانی http://ab.isti.ir مراجعه کنند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار