وزیر علوم گفت: وزارت علوم در حال تدوین یک راهبرد جدی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در بین جوانان به ویژه دانشجویان است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز ۲۳ شهریور ماه در همایش فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای سراسر کشور که در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد، گفت: هرچقدر در حوزه پیشگیری هزینه کنیم، قطعاً موثرتر و به صرفهتر از هزینه در حوزه درمان است.
غلامی ادامه داد: در حوزه جوانان، مصرف مواد مخدر با ورود کنجکاوی و شرایط خاص زندگی حاصل میشود و البته اعتیاد در بین جوانان دانشجو از میانگین کمتر است.
وزیر علوم اظهار کرد: البته این پدیده مخصوص ما نیست، شیوع اعتیاد در بین جوانان و دانشجویان یک پدیده جهانی است. مصرف مواد مخدر بین دانشجویان میتواند زمینه ساز آسیبهای اجتماعی از جمله نزاع و درگیری شود.
وی ادامه داد: وزارت علوم در حال تدوین یک راهبرد جدی برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در بین جوانان به ویژه دانشجویان است.
غلامی با بیان اینکه فرزندانی که اعتقادات قویتری دارند کمتر درگیر آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد میشوند؛ تصریح کرد: برخی از خانوادهها محیط تربیتی فرزندان را بسته میکنند حتی اجازه نمیدهند در زندان تلویزیون نگاه کنند و همین میشود که وقتی فرزند وارد دبیرستان و دانشگاه میشود آسیب پذیر میشود و به راههای ناصحیح کشیده میشود.
وزیرعلوم تحقیقات و فناوری یادآور شد: درسی به عنوان مهارتهای زندگی در دانشگاهها تدریس میشود که البته اختیاری است؛ پیشنهادم این است که این درس اجباری شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیتهای علمی مثل پایان نامهها میتواند در زمینه مبارزه با مواد مخدر تاثیر بسزایی داشته اشد.