معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: بازنگری برنامههای درسی به اخذ مجوز از وزارت علوم نیاز دارد و در تغییر یا اصلاح آنها حتما اشتغال دانشجویان مد نظر قرار میگیرد.
مرتضی محسنی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره بازنگری سرفصلهای درسی در این دانشگاه گفت: اختیار قانونی پیشنهاد برای تغییر یا اصلاح برنامههای درسی مطابق آیین نامه به این صورت است که دروس انفرادی را میتوانیم به صورت تکی مطابق با شرایط روز تغییر دهیم و این روند در تمامی دانشگاهها وجود دارد، اما بازنگری کلی دروس مستلزم اخذ مجوز از وزارت علوم است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه جهت گیری به سمت اصلاح و تغییر برنامههای درسی مطابق روز داریم، ادامه داد: درحال حاضر برنامههای درسی که در دانشگاه پیام نور تدریس میشود مطابق سرفصلهای ارائه شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که برنامههای درسی بازنگری شده جدید یا حتی قدیمی را نیز شامل میشود.
وی عنوان کرد: هم اکنون بیشتر تمرکز خود را بر روی طراحی دروس مهارتی و کمک کننده به اشتغال دانشجویان گذاشته ایم، چرا که نوشتن برنامه درسی و طراحی هدفمند آن کاری بسیار پیچیده و طولانی مدت است.
از سال گذشته به رصد و جمع آوری اطلاعات فارغ التحصیلان دانشگاه پیام نور اقدام کردیم و به خاطر توزیع جغرافیایی گستردهای که داریم نسبت به دانشگاههای دیگر قدری کارمان سخت است، از طرف دیگر با توجه به آنکه برخی دانشجویان این دانشگاه قبل از شروع تحصیل شاغل هستند، کارمان برای آمارگیری از اشتغال فارغ التحصیلانمان سخت میشود.