یکی از شرکتهای داخلی با تلاش و همت متخصصان خود توانست، دستگاه تصفیه آب بدون هدر رفت و پساب را طراحی و تولید کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آب که مایه حیات بشر و کره زمین است، این روزها حال خوبی ندارد. آبی که یکی از ضروریترین و اساسیترین نیازهای بشر است، حالا به دغدغه اصلی مردم، جوامع بشری و مقامات بلندپایه تبدیل شده است.
حالا یک شرکت ایرانی توانسته بابهره گیری از دانش متخصصان داخلی، آب تصفیه شده و سالم که اساس زندگی همه موجودات روی زمین است را بدون هدر رفت در دسترس همگان قرار دهد و به زودی با برندی ایرانی به دنیا معرفی میشود.
اگرچه از بدو ابداع تصفیه آب سیستم RO بیش از ۵۰ سال میگذرد، اما تاکنون تحول علمی ارزشمندی برای حذف دور ریز آن صورت نگرفته است. دستگاه تصفیه آب بدون پساب سیستم به همت جوانان سمنانی تولید شده است. این دستگاه، با حمایت و پشتیبانی مرکز رشد علم و فناوری سمنان بعد از سالها تحقیق و پژوهش در حوزه تکنولوژی جدید و تکنیک ساخت دستگاههای تصفیه آب موفقیت چشمگیری داشته است.
عقیل امانی مدیر عامل شرکت آرین سیستم درباره این دستگاه تصفیه آب، میگوید: این سیستم برای نخستین بار در کشور عرضه شده و در دنیا بی نظیر است. دستگاه تولیدی ما عمر بسیار بالا و مصرف پایینی دارد. این سیستم دارای گواهی ثبت اختراع، تاییدیه عالیترین مرجع علمی کشور، گواهی نامه تست آب ورودی و خروجی از سازمان آب و فاضلاب و گواهی آنالیز آب از آزمایشگاه آب و خاک شاهرود است.
وی میافزاید: دستگاههای تصفیه آب خانگی موجود در بازار که با سیستم RO کار میکنند به ازاء هر لیتر آب تصفیه مقدار ۳ لیتر آب آشامیدنی را هدر میدهد و آن را به فاضلاب منتقل میکند. اما دستگاه تولیدی ما هدر رفت آب ندارد و تمام مراحل تولید آزمایشی و مراحل اتوماسیون دستگاه با موفقیت صورت گرفته و هم اکنون وارد بازار کشور شده است.
به گفته مدیرعامل شرکت آرین سیستم، عملکرد این دستگاه تصفیه ساده بنظر میرسد، اما از پیچیدگی بسیار علمی و تجربی برخوردار است. عملیات این سیستم جدید را به دو بخش میتوان تقسیم کرد. موتور پرقدرت که علاوه بر تامین فشار آب مورد نیاز دستگاه از یک طرف و عمل تزریق دور ریز دستگاه با فشار لازم بدون برگشت به لوله آب خام از طرف دیگر تامین میکند بخش نخست این دستگاه است.
وی در ادامه تصریح میکند: در بخش دوم در واقع عملیات بازچرخانی دورریز در یک سیکل نیمه بسته با آب خام مخلوط میشود و امکان مجدد آن به دستگاه نیز کم اثر و حتی بی اثر میشود. بطوریکه نه تنها عملیات فیلتراسیون دستگاه به خوبی صورت میگیرد و صدمهای به بار نمیآورد بلکه دو منظوره بودن فشار موتور نیز، به لوله آب شهری فشار مضاعف وارد نمیکند.
امانی ادامه میدهد: تولید این دستگاه جدید ۷ مرحلهای و ۸ مرحلهای است. دستگاه مذکور پس از تصفیه، آب را به صورت آب قلیایی و Ph نرمال در میآورد و متناسب با سوخت ساز بدن آب را تصفیه میکند. ظرفیت تولید این دستگاه، ۲۰۰ لیتر در دوز است.