مدیر شبکه آزمایشگاهی دانشگاه امیرکبیر گفت: سامانه خدمات آزمایشگاهی امیرکبیر تاکنون بیش از ۱۳۰ آزمایشگاه را پوشش داده است و تا پایان سال جاری این تعداد را به ۲۰۰ آزمایشگاه خواهند رساند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، خواجه زاده مدیر شبکه آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نشست رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی که هم اکنون در دانشگاه امیرکبیر درحال برگزاری است، گفت: در حال حاضر ۱۳۰ آزمایشگاه زیر نظر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی فعالیت میکنند و به ارائه خدمات میپردازند.
خواجه زاده با بیان اینکه یکی از اهداف بلند مدت، حمایت از خدمات آزمایشگاهی شرکتهای دانش بنیان و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهها است، تصریح کرد: دانشگاه امیرکبیر با همکاری یکی از پژوهشکدههای برنامه ریزی کامیپوتر در دانشگاه سامانه خدمات آزمایشگاهی را تاسیس کرده است، این سامانه از فروردین سال ۹۸ شروع به فعالیت کرده و به خدمات رسانی میپردازند.
وی با اشاره به اینکه بانک اطلاعات تجهیزات در سامانه خدمات آزمایشگاهی وجود دارد، افزود: این سامانه از سوی مرکز تحقیقات پردازشهای فوق سریع، توسعه یافته است و ۱۳۰ آزمایشگاه را پوشش میدهد لذا انتظار داریم این رقم تا پایان سال جاری به ۲۰۰ آزمایشگاه برسد.
مدیر شبکه آزمایشگاهی دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: ایجاد این بانک اطلاعاتی موجب شد تا خرید تجهیزات به صورت متمرکز انجام شود به طوری که دیگر تجهیزات به صورت تکراری خریداری نمیشوند هم چنین این سامانه حسابداری مالی، هزینهها و گرنتها را نیز ثبت میکند و آزمایشگاهها صرفا میتوانند از طریق این سامانه به خرید بپردازند.
وی با بیان اینکه آزمایشگاهها با توجه به هزینهها و خدماتی که ارائه میدهند از گرنتهای مالی برخوردار خواهند شد، عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر انواع مختلفی از گرنتها از جمله صنعتی، آموزشی و پژوهشی را به متقاضیان ارائه میدهد هم چنین این دانشگاه برای دانشجویان تخفیفات مناسبی را در نظر گرفته است تا بتوانند بدون هیچ دغدغهای از تجهیزات لازم برخوردار شوند.