آخرین اخبار:
کد خبر:۷۹۸۴۴۲
صبح امروز با حضور در دانشگاه تهران؛

روحانی: دانشگاه فضای انتخابات را همچون فضای انقلاب گرم می‌کند/ تنها راه بهبود آینده کشور صندوق رای است

رئیس جمهور گفت: آینده کشور ما را انتخابات ها تعیین می‌کند. دانشگاه‌ها همیشه و در انتخابات‌ها نقش بسیار ارزشمندی ایفا کردند. فضای دانشگاه است که انتخابات را گرم می‌کند. در دوران انقلاب هم فضای دانشگاه بود که انقلاب را گرم می‌کرد، البته بازار، حوزه‌های علمیه و مساجد هم انقلاب را گرم می‌کردند اما دانشگاه در این زمینه پیشتاز بود.

روحانی: در سطح علمی به روز نیستیم/ دنیا در حال تحول است

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام حسن روحانی صبح امروز (چهارشنبه) در آیین بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: دانشگاهها برای ما بسیار مهم است و حوزه‌ها هم این گونه هستند. من خود را فرزند حوزه و دانشگاه می‌دانم و فرزند هر دو مرکز علمی هستم و افتخار می‌کنم که درس‌های حوزوی را در حوزه علمیه قم که بالاترین مرکز علمیه دینی در دوران حاضر است و دروس دانشگاهی را نیز در دانشگاه تهران که دانشگاهی با اعتبار است گذراندم. اساتید گرانقدری داشتم که برخی را از دست دادم و برخی نیز در صحت و سلامت هستند و با بسیاری از آنها از زمان دانشگاه دوست بوده‌ام.

وی افزود: آنهایی که در دانشگاه درس می‌خوانند در حین تحصیل، مسئولیت اجرایی بر عهده ندارند.  بیشتر می‌خواهند بیاموزند، اما از لحظه ای که وارد دانشگاه می‌شوند احساس میکنند از مدیران آینده هستند و نه شاغلین آینده. به همین جهت اگر شغل هم برای فارغ التحصیل دانشگاه یافت شود، قاعدتاً راضی نیست به دنبال سِمَت است که مدیریت بخشی از کار را برعهده داشته باشد و یا متناسب با تحصیلات خود پستی دریافت کند.

روحانی تاکید کرد: بی‌تردید دانشگاه‌های ما مسئولیت سنگینی را بر عهده دارند و جامعه ما و دولت نیز در برابر دانشگاه ها مسئول است. اینکه خدمات دولت به اندازه کافی هست یا خیر و اینکه ما از نظر سلامت، خوابگاه، ورزشگاه، مجامع هنری برای دانشجویان‌مان اندازه کافی امکانات را فراهم کرده‌ایم یا نه؟ من اعتراف می کنم که حتما نقایص فراوانی وجود دارد اما همیشه در تلاش و علاقه‌مند هستیم که این مشکلات را رفع کنیم.

وی با اشاره به فضای ورزشی دانشگاه تهران گفت: در دانشگاه تهران هم در همین فضای ورزش و زمین چمن ورزش می کردیم، الان این زمین چمن تبدیل به مرکز نماز جمعه و عبادت شده است. خوشبختانه برای نماز جمعه هم مصلای خوبی درست شده است زیرا این فضا جزء فضا ورزشی دانشگاه بود.

رئیس جمهور در ادامه ضمن تاکید بر اعضای کابینه افزود: به وزرای محترم و روسای دانشگاه تاکید می کنم برای ورزش جوانان، تغذیه، سلامت و رفاه آنها وقت بگذارند، به همان اندازه که برای سیاست جوانان و تحصیل آنها وقت می گذارند زیرا ما به دانشجوی سلامت، خلاق، شیفته مملکت و دانش نیاز داریم. همه آنها باید در کنار هم قرار گیرد تا بتوانیم به وظیفه اصلی خود عمل کنیم.

وی در ادامه گفت: گسترش دانشگاه‌ها بدون کیفیت مدنظر ما نیست باید فضای کمی و کیفی در کنار هم رشد کند، علیرغم اینکه در ۴۰ سال بعد از انقلاب مشکلات جنگ و فشار اقتصادی وجود داشت، دانشگاه ها در رشته های مختلف به وظایف و رسالت خود به خوبی عمل کرده‌اند. جمهوری اسلامی در این زمینه نسبت به هم جوامع پیشرفته، عقب نیست و پیشرفت‌های خوبی در زمینه علم و دانش داشته است.

رئیس جمهور با بیان اینکه در چند ماه پیش فردی که خود در آلمان پزشک متخصص است ولی یکی از اقوام خود را برای درمان به ایران آورده بود، گفت: من از او پرسیدم که چرا این کار را می‌کنید؟ چرا در آلمان وی را عمل نمیکنید؟ اعلام کرد، ایران از نظر کیفیت در علوم پزشکی، رسیدگی به بیماران ایران پایین تر نیست، بهداشتی و مراکز درمانی بهتر از اروپاست. این موضوع نشان دهنده آن است که کشور ما در علوم مختلف پیشرفته است.

وی تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید تبدیل به دانشگاه «مهارت محور» شود. علم پایه پیشرفت و توسعه است اما نباید به علم اکتفا کرد. علم باید در کنار مهارت و نیازمندی‌های جامعه و تربیت دانشجو برای ورود به اجتماع و برای به دوش گرفتن بار مسئولیت و اشتغال و مدیریت به کار گرفته شود.

روحانی در ادامه سخنان خود افزود: یک فردی که در دانشگاه تحصیل می‌کند، وقتی فارغ‌التحصیل می‌شود، شاغل نیست. ممکن است بگوید توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری به اندازه کافی در کشور نیست که البته همه اینها به اندازه خودش درست است اما یک فارغ التحصیل با مهارت میتواند بلافاصله یک مسئولیت را به عهده بگیرد و زودتر به شغل، کار و زندگی می رسد تا یک فرد دانشجو و عالمی که علم را خوب آموخته است و در مغزش بسیاری از مطالب مورد نیاز علمی انباشته شده است اما نمی تواند وارد بازار کار شود.

وی یادآور شد :در سال ۵۱ که ما به کارآموزی امور قضایی در دادگاه‌های مختلف می رفتیم، لیسانس گرفته بودیم و به ظاهر دانشی که برای یک قاضی و یا وکیل نیاز بود را داشتیم اما وقتی به دادگاه رفتیم دیدیم چیزی بلد نیستیم و نمی‌دانیم باید چه کار کنیم که حتی رئیس دفتر یک دادگاه از یک لیسانس بهتر بلد بود که باید چه کند. مهارت لازم را یاد نگرفته بودیم، در کارآموزی قضایی بود که ما کار بلد شدیم. در دوره تحصیل چند واحد پزشکی قانونی گذرانده بودم اما وقتی به پزشکی قانونی رفتم چند نفر از دانشجویان در لحظه اول غش کردند، آن جا بود که ما فهمیدیم پزشکی قانونی یعنی چه. پیشرفت دانشگاه‌ها باید منطبق با سرعت علم در جهان شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه کتاب‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شود گاهی برای ۱۰ یا ۲۰ سال پیش هستند، افزود: ما روز به روز نیستیم. استاد را هم که در دانشگاه می آوریم دانش و علم او برای ۱۰ تا ۲۰ سال پیش است، هر چقدر هم مقاله بنویسد و مطالعه کند باز هم از علم روز عقب است.

روحانی گفت: در حین تحصیل علم به سرعت در حال پیشرفت است و کار ما سخت می شود که چگونه به دانشجویان مهارتی یاد دهیم که بهتر بتواند در جامعه فعال باشد و یا در بخشی مدیر شود. امروز تغییرات در دنیا سریع است و لازم است که آمادگی برای این تغییرات را داشته باشیم. شرایط امروز بسیار نسبت به گذشته متفاوت شده و ما باید دانشجویان خود را برای دنیای فردا که با امروز متفاوت است، آماده کنیم.

وی تصریح کرد: ماشین، خوب یا بد در حال گرفتن جای موجودات زنده است. در گذشته ما با مرکب‌های سنتی چون اسب و شتر سفر می‌کردیم اما امروز وسایل نقلیه متفاوت شده است و خودروها و هواپیما جایگزین آن شده است. این نمونه کوچکی از تغییرات در دنیای ما است. من در یک کارخانه خودروسازی در ژاپن با چشم دیدم که در چرخه تولید هیچ انسانی وجود نداشت و ربات‌ها بودند که تمامی کارها را انجام می‌دادند و مهندسان تنها با رایانه و از اتاق فرمان  نظارت می‌کردند.

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز داده‌ها، ابر داده‌ها، ربات‌ها و هوش مصنوعی برای ما پیش‌بینی می‌کنند. این پیش‌بینی‌ها به طوری است که اگر ۱۰۰ دانشمند با هم و همزمان تفکر کنند، کار یک ساعت آن ماشین را انجام نمی‌دهند. دنیا در حال تحول است و در آینده ممکن است حتی از راه دور به کمک ابزارآلات نوین عمل جراحی صورت پذیرد. باید برای این تحولات آماده شویم، همین موضوع بار مسئولیت ما را بسیار سنگین می‌کند تا بدین وسیله دانشجویان را برای آینده آموزش دهیم.

وی تصریح کرد: بسیاری از دانشگاه‌های اروپایی به‌خصوص در حوزه تحصیلات تکمیلی دانشجویانی را که جذب می‌کنند، اولین سوالی که از آنان می‌پرسند در مورد قدرت استفاده از شبکه‌های اجتماعی و ابزار نوین ارتباطی است. شعر «زگهواره تا گور دانش بجوی» دقیقا توصیف نیاز امروز ما است و این یک واقعیت است که ما همیشه باید بیاموزیم. هرگاه آموزش را تعطیل کنیم، آینده برای ما سخت خواهد بود.

روحانی افزود: امروز صحبت‌هایی در مورد بحث بودجه دانشگاه‌ها و اداره آن مطرح شد و من هم موافقم که این موضوعات باید توسط دانشگاه‌ها مدیریت شود. دانشگاه‌ها در این زمینه باید بتوانند روی پای خود بایستند و بودجه خود را تامین کنند. دانشگاه‌ها باید پژوهش فروشی کنند و به فضایی دست پیدا کنند که برای این پژوهش‌ها بخش‌های دولتی، خصوصی و همه نهادهای داخلی و خارجی سر و دست بشکنند. کلید خودکفایی دانشگاه‌ها ارتباط آنها با بخش خصوصی و بخش تولید و صنعت است. هرچند این کار شروع شده ولی باید تسریع شود. دانشگاه‌ها این پتانسیل را دارند که با کمک بخش خصوصی به خودکفایی رسیده و بودجه خود را فارغ از کمک دولتی تامین کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: دولت دارای محدودیت‌هایی است که باعث مشکلاتی برای دانشگاه‌ها شده ولی این موضوع با اتصال دانشگاه و بخش خصوصی رفع خواهد شد. کار خصوصی با کار دولتی فرق می‌کند. ما در این زمینه باید دانشگاه‌ها را به مراکز تولیدی و برنامه‌ریز جامعه متصل کنیم و با وضعیت جدید تطبیق دهیم و خودمان را آماده کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به موضوع انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: به انتخابات نزدیک می‌شویم و در پایان امسال انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی را داریم. دانشگاه‌ها همیشه و در همه انتخابات‌هایی که ما داشتیم نقش بسیار ارزشمندی ایفا کردند. هم اساتید و هم دانشجویان و هم فضای دانشگاه. این فضای دانشگاه است که انتخابات را گرم می‌کند. در دوران انقلاب هم فضای دانشگاه بود که انقلاب را گرم می‌کرد، البته بازار، حوزه‌های علمیه و مساجد هم انقلاب را گرم می‌کردند اما دانشگاه در این زمینه پیشتاز بود.

وی خاطرنشان کرد:  آینده کشور ما را انتخابات ها تعیین می‌کند و بهترین راه برای شکستن افراط، اصلاح جامعه و شایسته سالاری صندوق رای است و باید به صندوق رای مراجعه کنیم. برای اینکه افکار به حق مردم حاکم بشود باید سراغ صندوق رای برویم؛ ما راه دیگری نداریم. من براساس تجربه خودم می‌گویم که راه دیگری نداریم. راهی جز فضای پرشکوه انتخابات نیست. ممکن است بگوئیم اشکالاتی در انتخابات وجود دارد اما تنها راه برای آینده کشور، انتخابات است.

روحانی تصریح کرد: هر که شایسته‌تر، بهتر و برای کشور مفیدتر است و هرکسی که عاقل‌تر، فهیم‌تر و از افراط بیشتر فاصله دارد و هرکه برای کشور آماده فداکاری است و هرکه دانش و فکر لازم دارد را باید برگزینیم و انتخاب کنیم. هرکه خودش را شایسته می‌داند هم کاندیدا شود. ممکن است مشکلاتی برای برخی کاندیداها به وجود بیاید اما اشکالی ندارد. ممکن است بگویند تو صالح هستی و تو صالح نیستی اما اشکال ندارد، این وظیفه بزرگ ملی ماست. ما باید یکی از مسائل مهم خودمان را انتخابات بدانیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر یک انتخابات پرشور، باشکوه، بانشاط، پررونق و با حضور اکثریت مردم در کشور را شاهد باشیم قدرت سیاسی ما در دنیا بالا می‌رود و دشمنان از ما می هراسند و می‌فهمند که تحریم و فشار اثرگذار نبوده است. دشمنان می‌فهمند که مردم به نظام و آینده خود امیدوارند. اولین پرچم انتخابات، امید است. همه آنهایی که پای صندوق‌های رای می‌روند یعنی به آینده امیدوار هستند. همه چیزهای ما با امید به آینده درست می‌شود.

رئیس جمهور گفت: یکسری مسائل داریم که خیلی حل و فصل آن مشکل نیست و ممکن است طی یکی دو سال حل شود. اما یکسری مسائل بلند مدت است و اساتید و دانشگاه ها نقش بیشتری برای حل آنها دارند و آن استراتژی حرکت کشور است. کارهای روزمره و اقدامات کاربردی سخت است اما به نسبت کارهای استراتژیک آسان تر است. به عنوان مثال اینکه پیشرفت و آینده کشور در سایه تعامل با دنیا است یا تقابل؟ این یک مسئله راهبردی اساسی است. ۴۱ سال است که به جواب روشن و قاطع در این زمینه نرسیده ایم.

وی افزود: یک عده می‌گویند تعامل سازنده و برخی می‌گویند تقابل مستمر و دائم. می‌گویند مشکلات ما با جهان راهی جز قدرت نمایی ندارد، باید طرف را بشکنیم و الا آدم نمی‌شود، باید با دشمن مقابله کنیم، اینجا دوئل است یعنی باید بزنیم و بکشیم و کشته شویم. یک عده هم می‌گویند می‌شود بسیاری از مشکلات را با دنیا حل کرد اما اینکه استراتژی ما تعامل سازنده باشد یا تقابل مستمر این اساس در کشور ماست.

روحانی در ادامه تاکید کرد: من به صراحت می‌گویم اگر همه همدیگر را قانع نکنیم و اگر بخواهیم بصورت مداوم با یکدیگر بحث کنیم به نتیجه نمی‌رسیم، دانشگاه باید این مسئله را برای جامعه توضیح دهد. البته رسانه ملی هم وظیفه بزرگی دارد. البته اگر رسانه ملی در اختیار همه جناح‌ها و افکار به صورت مساوی قرار بگیرد. بزرگترین وظیفه رسانه ملی طبق قانون اساسی ایجاد فضای آزاد در جامعه است. خُب اگر رسانه ملی هم به این وظیفه عمل کند کار بزرگی انجام داده است. روزنامه و فضای مجازی هم در این زمینه وظیفه دارند.

وی با طرح این پرسش که تمام دعواهای سیاسی که امروز داریم سر چیست؟، گفت: یکی می‌گوید این کار خیلی خوب بود و یکی می‌گوید این کار خیلی بد بود. یکی می گوید برجام خیلی خوب و یکی می‌گوید برجام اصلا خوب نبود. یکی می‌گوید همه‌اش فایده بود و یکی می‌گوید همه‌اش ضرر بود. اما دعوا سر برجام نیست، دعوا بر سر یک چیز بزرگتر است.

وی گفت: یک عده می گویند شما وقت تلف می کنید با خارجی‌ها حرف می‌زنید. ما باید قوی بشویم، ما باید خارج را تهدید کنیم، خارج روزی در برابر ما تواضع می کند و به زانو در می‌آید و دست ما را هم می بوسد و تمام می شود. عده ای هم می‌گویند راه این نیست، با جنگ مداوم به نتیجه نمی رسیم، ممکن است گاهی هم جنگ لازم باشد اما استثنا است، طرف به ما حمله می کند، نمی توانیم بایستیم بگوییم می خواهیم تعامل سازنده انجام دهیم؛ باید به آن ها جواب بدهیم.

روحانی افزود: وقتی دشمن آغاز می کند و پهپادش به فضای ما می آید، اخطار می دهیم و گوش نمی دهد از این رو ناچار هستیم موشک را شلیک کنیم. در این موقعیت تعامل سازنده ما همان موشک است، به استثناها کار ندارم. عده ای به ما می گفتند که شما با آژانس بین المللی وقت تلف می کنید، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، دست آمریکا و ابرقدرت‌ها است چرا با آنها می نشینید و بحث می‌کنید که مشکل «پی ام دی» شما را حل کند و اعلام کند که ایران  کاری خلاف «ان- پی- تی» انجام نداده است، این کار وقت تلف کردن است. این موضوع سال ها وقت برد و اما امروز به نقطه ای رسیدیم که با همین آژانس مسئله را حل کردیم و آژانس اعلام کرد که این پرونده تمام شد. این برای برخی خیلی سنگین است، بمبی است که بر سر عده‌ای کوبیده می شود و می گویند، ما گفته بودیم با مذاکره چیزی حل نمی‌شود گفتگو فایده‌ای ندارد اما همه چیز حل شد.

وی در ادامه گفت: عده‌ای خیلی خوشحال می‌شوند که ما گفته بودیم که با مذاکره مسئله حل می‌شود. از این رو با ۶ قدرت بزرگ بنشینیم بحث کنیم، گفت: عده‌ای می گویند گفتگو و مذاکره چه فایده دارد، بروید در مقابل دنیا ایستادگی کنید و اعتنا نکنید، ما گفتگو و مذاکره کردیم و خیلی سخت و مشکل بود، بالاخره به یک توافق رسیدیم.

روحانی با تاکید بر اینکه این توافق برای عده‌ای مثل این بود که کوه بر سرشان خراب شود، گفت: اینکه ما بتوانیم با ۶ قدرت بزرگ دنیا بحث کنیم و آنها حاضر شوند ۶ قطعنامه فصل ۷ را پس بگیرند، کار بزرگی بود. حقوقدان و سیاستمداران فهمیدند این کار یعنی چه؛  ۶ قطعنامه‌ای که در شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران تصویب کرده بودند را پس گرفتند و کار آسانی نیست و برای هیچ کشوری در قطعنامه نیامده است که حق فعالیت صلح آمیز هسته‌ای شما را قبول داریم.

وی تاکید کرد: برای تنها کشوری که قطعنامه صادر شد که حق فعالیت صلح آمیز هسته‌ای دارد ایران بود. یکی از رهبران کشورهای دنیا در سفر نیویورک به من گفت ما دچار حیرت بودیم چون برای قرارداد با ایران، شرکت های بزرگ دنیا صف کشیده بودند بنابراین ما دچار حیرت شده بودیم که ایران کجاست و چه امکاناتی دارد. به محض اینکه در سال ۹۴ این قطعنامه را امضا کردیم در سال ۹۵ رشد اقتصادی ما در دنیا اول شد. تا به امروز چنین نرخی وجود نداشته است.

روحانی افزود: در اوایل دولت یازدهم وقتی تورم را کاهش دادیم، برخی از اقتصاددانان گفتند که دولت اشتباه کرد که از تورم شروع کرد باید رکود را می‌شکست . اما ما معتقد بودیم اول باید تورم را حل کرد بعد رکود را، وقتی تورم را تک رقمی کردیم، رشد اقتصادی کشور در سال ۹۵ به دوازده و نیم درصد افزایش یافت و این موضوع دنیا را به شگفتی وا داشت. حال همان‌هایی که بالاترین رشد اقتصادی را ایجاد و تورم را سه سال تک رقمی کردند امروز هم وقتی در تولید بنزین، گازوئیل و گندم خودکفا شدیم همان ها مدیر هستند.

وی گفت: آن توافق با فشار اسرائیل، عربستان و تندروهای آمریکا بر هم خورد و آمریکا را مجبور کردند که از این توافق خارج شود آن زمان اختلاف نظر وجود داشت که عده‌ای می‌گفتند «برجام» خوب است عده‌ای می‌گفتند بد است، الان می توانند به خوبی مقایسه کنند. می توانند امروز را با گذشته مقایسه کنند.

روحانی تاکید کرد: دانشگاه باید در این موضوعات مهم و استراتژیک وارد عمل شود، نه فقط در سیاست در حقوق هم همین‌طور است به ما می گفتند که شما مگر عقلتان را از دست داده اید که می خواهید به دادگاه لاهه بروید، مگر در دادگاه لاهه می‌توان پیروز شد اما ما به دادگاه لاهه رفتیم و در دو نوبت در دادگاه لاهه پیروز شدیم.

وی گفت: کسی فکر نمی کرد دادگاه لاهه بگوید در مسئله خروج آمریکا از برجام من صلاحیت دارم. چون آمریکا می گفت صلاحیت ندارد و ما می گفتیم صلاحیت دارد، دادگاه لاهه صلاحیت را قبول کرد و این پیروزی اول ما بود، بعد ما حکم موقت خواستیم که دادگاه بگوید آمریکا حق ندارد این تحریم ها را اجرا کند؛ دادگاه لاهه این حکم موقت را داد و این پیروزی دیگری بود.

رئیس جمهور تصریح کرد: در دادگاهِ لاهه موفق شدن کار پیچیده و سخت است اگر در بخش‌های مختلف دست در دست هم دهیم و از نیروهای کارآمد استفاده کنیم می توانیم موفق شویم. می گویند باید در اقتصاد روی پای خود بایستیم اما مگر می شود بدون تعامل با دنیا به اقتصاد پیشرفته تبدیل شویم. زندگی را می توانید بگذرانید اما رشد و توسعه چه؟ در دوران تحریم بالاخره همه دست به دست هم دهیم و زندگی را می‌گذارنیم اما رشد و توسعه بدون رابطه و تعامل با دنیا امکان پذیر نیست. در شرایطی که بانک‌ها، صادرات و واردات قفل باشد، توسعه امکان پذیر نیست.

رئیس جمهور تاکید کرد: همین الان هم که کشور را اداره می‌کنیم باید از کشورهای همسایه و برخی کشورهای دوست ما در دنیا که به تحریم‌های آمریکا بی اعتنا بودند و به ما کمک می‌کنند تشکر کنیم. در همین شرایط صادرات و واردات داریم،  در همین شرایط وارد معامله با اتحادیه «اوراسیا» شده ایم. مسئله تعامل یا عدم تعامل یک مورد است دهها مورد داریم که دانشگاه‌ها باید به عنوان مسائل استراتژیک وارد شوند. اگر در این مسائل استراتژیک سال ها  بحث کردیم و به نتیجه نرسیدیم، باید به دنبال همه پرسی از مردم برویم.

وی افزود: من از دانشگاه ها تقاضا میکنم هم بر مسائل روزمره، نظرات اقتصادی خود را به دولت اعلام کنند زیرا ما در شرایط سختی هستیم و دانشگاه‌ها می‌توانند به ما کمک کند. تا امروز نیز شرکت‌های دانش بنیان ما تلاش های بسیار زیادی کردند؛  در زمینه پدافند هوایی حرکتی سریع و خوب داشتیم.  ۱۰ سال فرمانده پدافند هوایی بودم و می دانم که چه کاری انجام دادند. این کار، کار دانشگاه‌ها و پژوهش گران ما است.

روحانی اضافه کرد: همه دست به دست هم دادند و بدون تلاش دانشگاه، پژوهشکده ها و نخبگان نمی‌توان به چنین دستاوردهایی دست یافت از این رو باید نخبگان را تربیت کنیم و از یکدیگر کمک و یاری بگیریم. شرایط اقتصادی سختی قرار داریم و باید همه همدیگر را یاری کنیم. شما دانشگاهیان بیش از دیگران این بار را بر دوش دارید اما بی تردید این مشکلات را حل خواهیم کرد.

وی در پایان با بیان اینکه شرایط امسال ما از سال گذشته بهتر است، گفت: شرایط امیدوارکننده است. دولت در خدمت شماست و می داند که دانشگاه‌ها چه نقش بزرگی می‌توانند داشته باشند، شما هم در این شرایط تلاش خود را مضاعف کنید تا به پیروزی‌های بزرگ دست پیدا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۴
مذاکره با آمریکا و غرب نه تنها هیچ گونه نفعی ندارد بلکه به دلایل ذیل خسارت بار ، زیان آفرین و ذلت بار است:
1-اهداف آمریکا و غرب به جهت خوی سلطه طلبی در مذاکره این است که حداکثر امتیازات را بگیرند و حداقل امتیاز را به طرف مقابل اعطاکنند 2- اگر در موضوع خاصی مذاکره کنند و به توافق برسند به طمع می افتند که راجع به همه موئلفه های قدرت ما بحث مذاکره را مطرح کنند3- مذاکره برای غرب و آمریکا بسیار کم هزینه است زیرا با توجه به مولفه های قدرت نظامی ایران جنگ برای آنان بسیارهزینه داشته و غیر قابل پیش بینی است 4- غرب و آمریکا به دلیل خوی استکباری و نیرگ و فریب به هیچ وجه پایبند به تعهدات خود نیستند5- اتکابه غرب جهت پیشرفت باعث بی اعتمادی به فرایند قدرت داخلی ازجمله نیروی انسانی جوان واقتصاد مقاومتی می گردد و از این حیث توسعه کشور به عقب می افتد6- در هر سطح که با غرب و امریکامذاکره کردیم اهرم های قدرت را براحتی به تاراج دادیم 7- غرب با مذاکره می خواهد به دنیا نشان دهند که جمهوری اسلامی ایران هم بدون غرب و امریکا نمی تواند به حیات سیاسی خود ادامه دهد8- طرح مذاکره با غرب و امریکا مخالفت آشکاربا نظرات ودور اندیشی مقام معظم رهبری است که قانونا و شرعا پیش کشیدن مذاکره با امریکا و غرب جایز نیست 9- در صورت مذاکره با امریکا کمترین گشایش اقتصادی در کشورپدید نمی آید زیرا اساسآ امریکا دنبال مذاکره وبرقرای صلح واقعی با ایران نیست بلکه امریکا با استقلال طلبی و نپذیرفتن سلطه و زور مستکبران و با اسلام ناب واصل انقلاب اسلامی مشگل ماهوی و اساسی دارد وفقط دنبال امتیاز گرفتن رایگان از ایران است 10- با وجود گذشت زمان تحریم ها و راهکارهای ضدتحریمی ایران، تحریم ها تاثیر و کارایی خود را ازدست می دهد اما گر بخشی از تحریم ها برداشته شود و دوباره بر اثر عهد شکنی غرب و امریکا برگردد فشار دوباره تحریم ها برکشور و ملت به مراتب خسارت بارتر می گردد11-- تجربه های تاریخی معاصر مانند:عهد نامه گلستان ، عهد نامه ترکمن چای ، که طی آن 17 کشور از ما جدا شد .اعتماد دکتر مصدق به آمریکا و اجرای کودتا از طرف امریکا و سقوط دولت او توسط امریکا، اعتماد و مذاکره شاه باانگلیس برای واگذاری بحرین ، بیانیه الجزایر در خصوص عدم دخالت امریکا در امور داخلی ایران،بیانیه سعد آباد در خصوص تعلیق داوطلبانه غنی سازی، برجام (ممنوعیت صد نوع فنآوری پیشرفته هسته ای) ،مذاکره هسته ای معمرقذافی و تحویل همه ارکان واجزاءهسته ای به غرب و سرنوشت بد فرجام او، اعتماد صدام ملعون به غرب و سرنوشت ذلت بار او و... برای همه ما به روشنی اثبات می کند که اعتماد و مذاکره با غرب و امریکا قطعا جز خسران،واکذاری امتیاز و تاراج موئلفه های قدرت رهآورد دیگری نداشته و باعث پشت پا زدن به آرمان حضرت امام ،رهبری انقلاب و خون پاک شهیدان می گردد .
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۵
سلام ای عزیزان ورئیس جمهور محترم و مردم شریف ایران:گوش فرادهید
ما باید از کلمه خودکفایی که به غلط در فرهنگ واژه ها افتاده عبور کنیم و این موارد را همواره مد نظر قرار داده و اجرایی کنیم :
1 - در تولیدات استراتژیک انواع محصولات کشاورزی وتولید صنایع با کیفیت، جمعیت و نیازهای 600میلیونی کشورهای برای صادرات محصولات تولیدی , را نقشه راه قرار دهیم2- در تولید صنایع پیشران مانند لوازم ساختمانی، تجهیزات پزشکی داروسازی پیشتاز محصولات صادراتی باشیم3- نرخ بهره بانکی را مخصوصا برای تولیدات را بسیارتقلیل دهیم زیرا خود بهر ه بانکی بطورسیستمی تورم را افزایش داده وازارکان تورم در کشوراست و این بهره نامشروع مخالف آموزه های باری تعالی ،قرآن کریم و پیغمبر اکرم (ص)است 4- ازشرکت های دانش بنیان و دانشگاهای برتر صنعتی بطور برنامه ریزی شده درتولید همه صنایع پیشرفته حداکثر استفاده را ببریم 5- با پیمان های پولی دو و چند جانبه با کشورها، تحریم و سلطه دلار و یورورا برکشور قطع کنیم6- خام فروشی نفت این طلای سیاه و مواد معدنی را مطلقا ممنوع کرده و آنرا تبدیل به مواد پترو شیمی و مواد معدنی در صنایع تبدیلی خود استفاده و صادر کنیم7- با مخترعین و مکتشفین که تولیدات شان به ثبت می رسد جهت نیاز سنجی و تولید انبوه و صادرات دعوت کرده و هممکاری تنگاتنگ در آن عرصه ها داشته باشیم 8- جلوگیری و برخورد قاطعانه با واردات قاچاق کالا9- جلوگیری صادقانه و برنامه ریزی شده از واردات بی رویه کالا10- در صنعت خودرو سازی و تولید گوشی موبایل با مخترعین وشرکت های دانش بنیان و دانشگاهای برتر صنعتی بطور برنامه ریزی شده استفاده کنیم11- برنامه ریزی مدون و تسهیل زیر ساخت ها برای جذب گردشگری گسترده از کشورهای همسایه داشته باشیم 12- استفاده و بستر سازی از سیل خووشان مردمی و نیروهای بسیجی و جهادی در فرایند برنامه های اقتصادی در کشور13- مبنا واساس برنامه ریزی اقتصادی در کشور باید الزاما بر پایه اقتصاد اصیل اسلامی و عدالت محور باشد نه لیبرالیستی و نگاه به سرمایه داری غربی14- راه اندازی شبکه ملی اطلاعات وفضای مجازی مستقل از بیگانه 15- رفع قوانین دست و پاگیر و تسهیل در صدور مجوز های شرکت های تولیدی
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار