آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۰۸۸۷
پرونده ویژه | نانویی‌ها

بی‌اعتنایی شرکت‌های ایرانی به محصولات با کیفیت ایرانی

یک فعال فناور گفت: شرکت‌های داخلی به جای خرید محصول داخلی با کیفیت بالا سراغ نمونه‌های مشابه خارجی گران‌تر می‌روند.

مشتری محصولات با کیفیت داخلی سراغ نمونه خارجی می‌رود

وحید بذرافشان نماینده شرکت دانش بنیان بسپار فراورش ایرانیان در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: شرکت ما از دل دانشگاه تربیت مدرس بیرون آمده و دانش بنیان شده است و تولید کننده نانو الیاف پلیمری و زخم پوش هستیم.

بذرافشان ادامه داد: این زخم پوش‌ها دارای دو بخش است، بخش اول شامل نانو الیاف پلیمری که داخل آن چندین نوع دارو بوده و بخش دیگر آن بستر‌های سوپرجاذب است که توانایی جذب مایعات بیولوژیک، خون‌آبه‌ها و عفونت‌ها را دارند و موجب ترمیم زخم به سرعت می‌شوند.

وی افزود: الیافی که داخل آن دارو قرار می‌گیرد کاملا تجزیه پذیر بوده و بعد از این که دارو رهایش پیدا کرد از بین رفته و دیگر چیزی روی زخم باقی نمی‌ماند و کاملاً جذب می‌شود.

این فعال فناوری تصریح کرد: ما تلاش می‌کنیم تا نانو الیافی تولید کنیم که امکان تزریق هر نوع دارویی در آن وجود داشته باشد و هر ترکیب دارویی در آن قرار بگیرد و در نتیجه می‌تواند مورد استفاده شرکت‌های داروسازی بسیاری باشد.

بذرافشان تاکید کرد: خوشبختانه همه دستگاه‌ها و متریال‌هایی که مورد استفاده ما قرار می‌گیرد تا این پد‌ها تولید شود توسط شرکت‌های داخلی تامین می‌شود به همین دلیل هم قیمتش یک سوم نمونه‌های خارجی مشابه در بازار است.

وی با بیان اینکه این محصول قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی در بازار را دارد، گفت: مقایسه و آزمایش نمونه داخلی با  نمونه خارجی توسط متخصصین امر می‌تواند تعیین کند که این محصول کیفیت لازم را دارد، اما لازم است که شرکت‌های داروسازی داخلی به این مسئله توجه کنند، زیرا برای خودشان هم مقرون به صرفه‌تر خواهد بود درصورتی که متاسفانه شرکت‌های ما ترجیح می‌دهند محصول خارجی خریداری کنند.

این فعال فناوری با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه‌های مختلف به شرکت‌ها کمک می‌کند، اظهار کرد: نمایشگاه‌ها معمولاً دو نوع مخاطب دارند، دسته اول مشتری هستند و دسته دوم افراد متخصصی که دلسوزانه نظر می‌دهند و ما سعی می‌کنیم با حضور در نمایشگاه‌ها از هر دو گروه استفاده کنیم و از نظراتشان بهره ببریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه تربیت مدرس حمایت‌های خوبی کرده از جمله ارائه گرنت‌ها و کمک‌های بلاعوض و همچنین فضای مناسبی که در اختیار ما قرار داد تا بتوانیم محصولمان را تولید کنیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار