کد خبر:۸۰۲۶۲۹
رئیس شورای سیاسی نُجَباء:

فساد سازمانی دولت پس از سال ۲۰۰۳ علت ناآرامی‌ها در عراق است

شیخ «علی الاسدی» ضمن انتقاد از وعده‌های عملی نشده دولت که در طول ۱۶ سال گذشته موجب نارضایتی مردم عراق شده است، تأکید کرد که عناصر خارجی در صدد سوءاستفاده از مطالبات مشروع شهروندان و انتقام‌گیری از مقاومت هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو رئیس شورای سیاسی مقاومت اسلامی نُجَباء در مصاحبه‌ای به تشریح تحولات اخیر عراق پرداخت و "فساد سازمانی" دولت پس از سال ۲۰۰۳ را علت ناآرامی‌های کشور توصیف کرد.
اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
ملت عراق از شعار و وعده خسته شده؛ چراکه هیچ‌یک از وعده‌های ۱۶ سال گذشته به ملت و همچنین وعده‌های انتخاباتی، محقق نشده است.
آنچه در عراق رخ می‌دهد، حرکتی مردمی برای دست‌یابی به خدمات و حداقل‌های زندگی آبرومندانه همانند ملت‌های دیگر است. کم‌کاری سیاستمداران در خدمت‌رسانی، تأمین ضروریات زندگی و رفع اختلافات طبقاتی با مردم بسیار آشکار است.
مردم عراق توقع داشتند حاکمانی که بعد از طاغوت می‌آیند، رنج‌های ملت در طول حکمرانی حزب بعث را در نظر بگیرند، ولی متأسفانه طبقه سیاسی در این زمینه بسیار فروگذاری کرد.
تظاهرات با خواسته‌هایی برحق و مشروع آغاز شد، ولی متأسفانه برخی عناصر خارجی و داخلی برای انحراف آن از مسیر حق وارد میدان شدند؛ البته امیدواریم که فرزندان ما به دشمن اجازه تحریف این اعتراضات را ندهند.
برخی عناصر داخلی و خارجی برای منحرف کردن تظاهرات مسالمت‌آمیز به سمت خشونت تلاش کردند تا ضمن تسویه حساب حزبی، ساختار سیاسی را نیز تخریب کنند.
در ابتدا به‌نظر می‌رسید که تظاهرات در راستای مطالبات مردمی است، ولی پس از آن برای ناظران و کسانی که رسانه‌های غربی، عربی و عبری را رصد می‌کردند عیان شد که این برنامه از بیرون طراحی شده است.
دشمنان با سوءاستفاده از کمبود‌ها و فساد طبقه سیاسی، برای زمین زدن کشور‌هایی که در مقابل صهیونیزم جهانی و مزدوران آن ایستاده‌اند، زمینه‎سازی می‌کنند.
دشمنان تمرکز خود را بر ایران، حزب‌الله و الحشد الشعبی گذاشته‌اند؛ چراکه مهم‌ترین عناصر به شکست کشاندن نقشه‌های آنان و تغییر معادله در خاورمیانه هستند.
پس از فتوای مبارک مرجعیت که نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد، این محور کوشید اعتماد ساده‌لوحان را نسبت به این نهاد مقدس سست کند؛ ولی شکرخدا گروهی از ملت با بصیرت توانستند تبعات این هجوم رسانه‌ای و همچنین جایگاه مرجعیت را برای جامعه عراق تبیین کند و در حال حاضر ابتکار عمل به‌دست مرجعیت است.
احزاب و گروه‌های سیاسی مسؤولیت بزرگی در برابر این ملت مظلوم دارند؛ ملتی که از همه چیز خود در راه حفظ کرامتش گذشت، لذا مقامات باید خطا‌های گذشته ساختار سیاسی را به نحوی که به سود کشور باشد اصلاح کنند.
به شهروندان معترض می‌گوییم: "ما با شما و از شماییم و در تظاهرات حق‌طلبانه کنارتان هستیم؛ ولی به نفوذی‌ها و مزدوران اجازه ندهید که به میان شما بیایند. ملت عراق با همت جوانان غیور به خواسته‌های خود خواهد رسید و ان شاء الله آینده بهتری در انتظار کشور خواهد بود".
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار