کد خبر:۸۰۳۶۳۲
ستاری:

دانشگاه در خط مقدم مبارزه با درآمد‌های نفتی / نوآوری را نمی‌توان قیمت‌گذاری کرد

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، گفت: نوآوری را نمی‌توان قیمت‌گذاری کرد، چرا که هیچ انتهایی ندارد.
دانشگاه در خط مقدم مبارزه با درآمد‌های نفتی / نوآوری را نمی‌توان قیمت‌گذاری کرد
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور در مراسم افتتاح مرکز رشد و نوآوری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد برگزار شد، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم کشور ما به سمت اقتصاد دانش‌بنیان حرکت کند و دانشگاه به جامعه خدمات ارائه دهد، باید در یک جبهه به صورت مستمر بجنگیم.

وی با بیان اینکه باید با فرهنگ‌سازی مناسب از اتکاء به درآمد‌های نفتی در کشور جلوگیری شود، گفت: کشور ما در حوزه بیوتک در منطقه مقام اول را دارد، اما مردم کشور ما به اجناس داخلی اطمینان نداشته و به سمت خرید کالا‌های خارجی سوق پیدا می‌کنند. این یک فرهنگ بسیار غلط است و باید با آن مبارزه کنیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه سرمایه‌گذاری خطرپذیر به معنی سرمایه‌گذاری برای خلاقیت و نوآوری افراد است، اظهار کرد: این سرمایه‌گذاری بسیار حائز و از انواع دیگر سرمایه‌گذاری‌ها مفیدتر است. در این زمینه نیز باید با ساختار شکل گرفته در کشور مانند تمرکز بر واردات، عدم تولید در کشور و ... مبارزه کنیم و در این مبارزه دانشگاه در خط مقدم قرار دارد.

ستاری در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی ۳۸ درصد بار نظام آموزش عالی کشور را بر عهده دارد، گفت: این دانشگاه یکی از محور‌های مهم مبارزه است، چرا که پتانسیل قوی از دانشجویان نخبه، اساتید توانمند و ... دارد.

وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از آنجا که هزینه تحصیل خود را پرداخت می‌کنند، ارزش پول را بیشتر می‌دانند و با مفهوم کسب و کار آشنا هستند؛ بنابراین می‌توانند در زمینه نوآوری و کسب و کار موفق عمل کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید درصد قابل توجهی از درآمد خود را از محل فروش تکنولوژی، قرارداد با صنعت و استارت آپ‌ها کسب کند، اظهار کرد: دانشگاه‌های برتر دنیا نیز مقدار کمی از درآمد خود را از محل شهریه به دست می‌آورند و این موضوع باید در دانشگاه‌های کشور مورد توجه قرار گیرد.

ستاری با بیان اینکه حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید در حوزه فناوری جای قدردانی دارد، گفت: تغییر نظام‌هایی که در دانشگاه شکل گرفته، کار بسیار سختی است. اینکه دانشجو با ورود به دانشگاه به جای آن که دنبال مدرک باشد، به دنبال خلاقیت، نوآوری و تغییر در جامعه اطراف خود باشد، بسیار حائز اهمیت است و باید برای این موضوع قدردان فعالیت‌های طهرانچی بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز فعالیت‌های خوبی در حوزه دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، گفت: بحث تولید بذر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان یکی از موضوعات بسیار مهم و کاربردی است که می‌تواند نیاز کشور در این زمینه را برطرف کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بحث فناوری در دانشگاه بخشی است که از دانش، ثروت تولید می‌کند و به همین منظور بسیار قابل توجه است. دانشگاه آزاد اسلامی یک بازار بزرگ است و می‌تواند با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشجویان بازار خود را در اختیار آنان قرار دهد، چرا که می‌تواند از محل فروش این شرکت‌ها ایجاد درآمد کند.

ستاری در پایان با تأکید بر اینکه هیچ سرمایه‌ای مهم‌تر از نوآوری نیست، گفت: نوآوری را نمی‌توان قیمت‌گذاری کرد، چرا که هیچ انتهایی ندارد. امیدوارم دانشگاه آزاد اسلامی راهی را که در حوزه فناوری آغاز کرده با موفقیت طی کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار