کد خبر:۸۰۴۲۵۹
علیزاده در نشست خبری:

حال کتاب‌های دانشجویی خوب نیست / بسیاری از دانشجویان به نگارش کتاب نویسی آشنا نیستند

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: اگرچه شعار سال حال خوش کتاب‌خوانی نامیده شده است؛ اما متاسفانه حال کتاب و کتابخوانی حال خوبی نیست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در نشست خبری بیست و ششمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی که امروز صبح برگزار شد، با اشاره به چالش‌های کتاب دانشجویی گفت: جهاد دانشگاهی برای حوزه کتاب اهمیت ویژه‌ای قائل است. البته اگرچه شعار سال حال خوش کتاب‌خوانی نامیده شده است؛ اما متاسفانه حال کتاب و کتابخوانی حال خوبی نیست. یکی از مهم‌ترین تالیفات ناشر و مولف، اثر ابتدایی آن است. معمولا دانشجویانی که پایان‌نامه خود را به کتاب‌تبدیل می‌کنند در زمینه نگارش کتاب با مشکلاتی مواجه شوند.

 

علیزاده افزود: ناشران به دلیل گرانی کاغذ از کتاب‌های ناشران دانشگاهی‌ حمایت نمی‌کنند؛ بر اساس نظر سنجی ایسپا بیشتر دانشجویان همچنان تمایل داشتند کتاب کاغذی مطالعه کنند. مسائلی مثل کپی رایت، پایین بودن تیراژ کپی‌ رایت از مشکلات این حوزه به‌شمار می‌رود.

 

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در ادامه گفت: متاسفانه بسیاری از دانشجویان به نگارش کتاب نویسی آشنا نیستند، بحث زبان و ادبیات فارسی حوزه پر اهمیتی است که اگر به طور جدی به این حوزه توجه نشود، شاهد مشکلات بسیاری خواهیم بود.

 

وی اضافه کرد: هزینه نشر کتاب بسیار گران است و دانشجو نمی‌تواند در این زمینه فعالیتی داشته باشد و با هزینه خود اقدام به چاپ کتاب‌ کند. حال کتاب و کتابخوانی در کشور ما حال خوبی نیست، عوامل متعددی در این حوزه نقش دارند و باید در راستای موانع تلاش کرد.

 

علیزاده بیان کرد: بسیاری از دانشجویان از جشنواره کتاب سال دانشجویی بی اطلاع بودند، باید توجه داشت که نشر دانشگاهی به حوزه کتب‌ آموزشی خلاصه نشود. همچنین مباحث مقابله با کپی رایت و قاچاق کتاب از جمله دغدغه‌ها ‌و مطالبات این حوزه به شمار می‌رود که باید به آن رسیدکی کرد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار