آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۴۶۴۷
اسدی‌فرد:

حضور بخش خصوصی در حوزه آزمایشگاهی یک نیاز اساسی است

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری یکی از ضرورت‌های حوزه آزمایشگاهی را افزایش سرمایه گذاری‌ها در این حوزه دانست و بر اهمیت حضور بخش خصوصی در صنعت آزمایشگاهی تاکید کرد.
حضور بخش خصوصی در حوزه آزمایشگاهی یک نیاز اساسی است
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی که بیش از ۱۵ سال از عمر آن در کشور می‌گذرد، توانسته بخش بزرگی از نیاز‌های خود را با کمک بخش خصوصی تامین کند. بنا به گفته رضا اسدی فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حضور بخش خصوصی در این حوزه یک نیاز اساسی است و باید جذابیت‌های صنعت آزمایشگاهی را برای سرمایه گذاری‌های این بخش، افزایش دهیم.

«در تمام دنیا موضوع سرمایه گذاری در صنعت آزمایشگاهی یک مساله جدی است و این مشکل مختص ایران نیست.»

اسدی فرد با بیان این مطلب ادامه داد: اگر بتوانیم بخش خصوصی را به این صنعت ترغیب کنیم، بهینه سازی سیستم‌ها و خدمات آزمایشگاهی را نیز تجربه خواهیم کرد.

وی که حضور رابطین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی را یک فرصت برای این شبکه می‌داند، بر توسعه شبکه رابطین و بهره گیری از توان این افراد در پیشبرد اهداف صنعت آزمایشگاهی در کشور تاکید دارد.

«در کشور نیروی انسانی کافی و متخصصی در حوزه آزمایشگاهی وجود دارد؛ اما به دلیل نبود زیرساخت‌های پژوهشی مناسب از این توان بالقوه به خوبی استفاده نمی‌شود.» اسدی فرد با اشاره به این نکته بیان کرد: سرمایه اصلی شبکه آزمایشگاهی، منابع انسانی آن است نه تجهیزات آزمایشگاهی. آزمایشگاه‌هایی با سرمایه گذاری چند میلیون دلاری در کشور وجود دارند که نفع چندانی عائد کشور نمی‌کنند.

وی معتقد است که باید صنعت آزمایشگاهی در کشور با هم افزایی بخش خصوصی و دولتی توسعه یابد. اگر این خدمات به نحو مطلوبی ارائه شود ایران می‌تواند خود را به بازار‌های جهانی هم معرفی کند. این کار ارزآوری زیادی در پی دارد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار