مدیر شبکه آزمایشگاهی بنیاد علوم کاربردی رازی گفت: دانشجویان ارشد، دکتری و پسادکتری می توانند از تخفیف ۴۰ درصدی شبکه آزمایشگاهی استفاده کنند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رضا اسدی فرد، مدیر شبکه آزمایشگاهی بنیاد علوم کاربردی رازی امروز در نشست رابطین مرکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای کاربردی که در شهر قدس برگزار شد، گفت: در حال حاضر ۵۵۰ مرکز آزمایشگاهی در سراسر استانهای کشور و در سطح ۶۷ شهر با این شبکه همکاری میکنند.
اسدی فرد با بیان اینکه ۵۵۰ دانشگاه، پژوهشگاه، مرکز خصوصی و ۳۰۰۰ آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی هستند، تصریح کرد: سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار خدمت به ۷۰ هزار مشتری شامل اساتید، دانشجویان و شرکتها ارایه شده است.
مدیر شبکه آزمایشگاهی بنیاد علوم کاربردی رازی با اشاره به اینکه یک شبکه زیرساختی آزمایشگاهی خوبی در کشور ایجاد کردیم که کارهای متنوعی از نظر کنترل کیفی، استاندارد محصولات و کارهای توسعهای را انجام میدهند، اظهار کرد: اتفاق خوبی که افتاده این است که فعالیتهای بخش خصوصی در شبکه آزمایشگاهی برجسته شده است و در حال حاضر بخش خصوصی ۴۳ درصد از این مجموعه را تشکیل میدهند اگر چه میدانیم به چه مشکلاتی کار میکنند.
وی با بیان اینکه تمام سازمانها در شبکه آزمایشگاهی عضو دارند، تصریح کرد: وزارت خانههای مختلف از جمله وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی وپیام نور در شبکه ازمایشگاهی مرکز عضو دارند.
اسدی فرد با بیان اینکه شبکه آزمایشگاهی در حوزههایی هم معدن، پلیمیر و انرژی و دیگر حوزهها دارای عضو است، تصریح کرد: از سه سال پیش فعالیت باشگاه مشتریان در شبکه ازمایشگاهی شروع شده و ۶ تا ۷ گروه مختلف از یارانه آزمایشگاهها که بین ۲۰ تا ۹۰ درصد است استفاده میکنند؛ مثلا اساتید دانشگاهها و دانشجویان دکترا میتوانند از ۴۰ درصد تخفیف بهرهمند شوند هم چنین تمام اعضای هیئت علمی میتوانند از خدمات ما استفاده کنند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی بنیاد علوم کاربردی رازی خاطرنشان کرد: از پاییز امسال نیز به دانشجویان دکترا و پسادکترا یارانه اختصاص یافته است در واقع این افرادمی توانند از تخفیف ۴۰ درصدی شبکه استفاده کنند. خبر خوب برای دانشجویان مقطع ارشد این است که آنها نیز میتوانند از تخفیفهای شبکه بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه اعضای بنیاد نخبگان و باشگاه سرآمدان علمی کشور که حدود ۱۵۰ نفر هستند از تخفیف ۹۰ درصدی شبکه آزمایشگاهها بهرهمند شده اند افزود: تا فروردین ماه امسال اعضای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر بوده که در حال حاضر به ۳۵ هزار نفر رسیده است و امیدواریم تا پایان سال این تعداد به ۵۰ هزار نفر افزایش یابد.
اسدی فرد افزود: تاکنون اعضای شبکه در سه سطح عضو آزمایشی، قطعی و غیرعضو سطح بندی میشدند، اما در سطح بندی جدید قرار است که اعضای شبکه به ۴ سطح شامل عضو فعال، توانمند، ممتاز و پیش رو تقسیم بندی شوند هم چنین از این پس اعضای غیرعضو که میتوانند اطلاعات خود را روی سایت شبکه منتشر کنند به عنوان عضو مستعد عضویت شناخته میشوند در هر حال اعضا برای اینکه بتوانند در هر یک از این سطوح قرار بگیرند باید امتیازات لازم را داشته باشند.
مدیر شبکه آزمایشگاهی بنیاد علوم کاربردی رازی تصریح کرد: رویکرد جدید شبکه ازمایشگاهی این است که توانمندسازی آزمایشگاهها را با کمک آزمایشگاههای عضو دنبال کنیم در هر حال شبکه آزمایشگاهی خود یک بازار بزرگ است و هر یک از آزمایشگاهها میتوانند خدمات مختلف اعم از تعمیر و نگه داری و تامین اقلام را به دیگر آزمایشگاهها ارایه کنند.
وی با بیان اینکه ما از هر کاری که به توانمندسازی آزمایشگاهها کمک کند حمایت میکنیم، تصریح کرد: سیاست اصلی شبکه آزمایشگاه در سال جاری و سال آینده توسعه فعالیتهای خود در سطح بین المللی است با این وجود مجموعهای در سطح شبکه راه اندازی شده که آزمایشگاههای کشورهای اسلامی عضو آن میشوند در هر حال امیدواریم بتوانیم آرام آرام زمینه عضویت آزمایشگاههای کشورهای منطقه و هم چنین در سطح بین الملل را در این مجموعه فراهم کنیم تا از خدمات آنها بهرهمند شده و بازار جدیدی ایجاد کنیم.
لازم به ذکر است، در این جلسه از ده آزمایشگاه برتر تقدیر به عمل آمد.