آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۸۶۵۰
با تاکید بر همکاری‌های دوجانبه؛

هیئت دانشگاه نظربایف قزاقستان از دانشگاه امیرکبیر بازدید کرد

هیئتی از دانشگاه نظربایف قزاقستان، دانشگاه صنعتی امیرکبیر را بازدید و طی آن بر همکاری دو دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی تاکید کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بازدید مسئولان دانشگاه نظربایف قزاقستان با حضور مدیر همکار‌های علمی و بین المللی، معاونین پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده‌های مهندسی کامپیوتر، ریاضی و علوم کامپیوتر و مهندسی برق برگزار شد که در این جلسه ضمن آشنایی و معرفی دو دانشگاه، زمینه‌های مشترک برای تعامل‌های آتی مورد بحث قرار گرفت.

گلرو، مدیر همکاری‌های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این جلسه با معرفی دستاورد‌های دانشگاه ابراز امیدواری کرد که با توجه به سطح رو به رشد دانشگاه‌های کشور قزاقستان، مشارکت آن‌ها در پروژه راه ابریشم و نیز سرمایه گذاری در زمینه تجهیز مراکز پژوهشی، باید همکاریی‌های جدیی‌تر و گسترده‌ای با دانشگاه‌های این کشور ایجاد شود.

وی اظهار داشت: یکی از زمینه‌های مهم همکاری با دانشگاه نظربایف می‌تواند شکل دهی و برگزاری کارگاه‌های همتایابی تخصصی به صورت حضوری و مجازی باشد که به دنبال آن پروپوزال مشترک تدوین و این امر منجر به تبادل استاد و دانشجو شود.

پلوآنوآ، مدیر ارشد واحد پذیرش دانشگاه نظربایف قزاقستان نیز در جریان بازدید از دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن معرفی نقاط قوت دانشگاه نظربایف بر تمایل بالای این دانشگاه برای همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد.

وی با تاکید بر برنامه راهبردی دانشگاه نظربایف برای گسترش همکاری‌های بین المللی در قالب پروژه‌های تحقیقاتی و ارتقای سطح کیفی تولیدات علمی با دانشگاه‌های شاخص خاطرنشان کرد: این دانشگاه سه نوع برنامه حمایت مالی (گرنت) مجزا برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دارد که می‌تواند بستر خوبی برای تعریف پروژه‌های مشترک با اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی باشد.

در جریان این بازدید پیمان پورافشاری و مهدی باقری دو عضو هیئت علمی ایرانی دانشکده‌های مهندسی معدن و علوم زمین و علوم و مهندسی دیجیتال دانشگاه نظربایف نیز حضور داشتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار