کد خبر:۸۰۸۷۱۹
قادری‌فر:

۶۰ درصد صادرات دانش‌بنیان‌ها مربوط به زیست‌فناوری است

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی گفت: بر اساس آمار‌های موجود، ۶۰ درصد صادرات دانش‌بنیان کشور مربوط به حوزه زیست‌فناوری است.
۶۰ درصد صادرات دانش‌بنیان‌ها مربوط به زیست‌فناوری است
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از از مرکز ارتباطات و روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زیست‌فناوری علمی است که پتانسیل و توانمندی بالایی برای ارزش‌آفرینی و ثروت‌زایی در دنیا دارد و این علم نافع مورد توجه ویژه کشور‌ها قرار گرفته است. این علم به‌روز و پرطرفدار در ایران هم با استقبال دانشجویان و جوانان ایرانی مواجه شده است و هر سال تعداد بالایی از این رشته فارغ‌التحصیل می‌شوند.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم که یکی از متولیان این حوزه است با اجرای برنامه‌های مختلفی سعی در توسعه این علم کاربردی در کشور دارد. یکی از حوزه‌های تخصصی و پیشرفته این عرصه، صنعت دارو است. صنعتی که رابطه مستقیمی با سلامت انسان دارد.

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این حوزه ورود کرده و با معرفی دانش‌بنیان‌های کاربردی و تاثرگذار قدم‌های بلندی در راستای توسعه صنعت دارویی کشور برداشته است. یکی از این اقدامات، حمایت از برگزاری نشست هم اندیشی روسای مراکز تحقیقات دارویی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور مدیران و سیاست گذاران صنایع دارویی کشور است.

«بیش از ۵۰ درصد معافیت مالیاتی درآمد شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین ۶۰ درصد صادرات این حوزه مربوط به زیست‌فناوری است.»

مصطفی قانعی که در جمع مدیران و سیاست‌گذاران صنایع دارویی حضور یافته بود، با اشاره به این نکته، گفت: با توجه به فعالیت خوب دانش‌بنیان‌های دارویی در کشور می‌توانیم مدعی شویم که ایران در حوزه زیست‌فناوری رشد بسیار خوبی داشته است.

بنا به گفته دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه ایران در حوزه زیست‌فناوری پزشکی قابل قبول و مناسب است و با کمک متخصصان بومی کشور توانسته‌ایم در کنار تامین نیاز‌های داخلی به صادرات هم فکر کنیم.

«محصولات زیستی ایرانی مورد استقبال کشور‌های دیگر قرار دارد. مثلا روسیه، عراق، سوریه، پاکستان، مالزی و ترکیه از مشتریان پروپا قرص این محصولات ایرانی هستند.»

قانعی با بیان این مورد، ادامه داد: البته کشور آرژانتین نیز برای خرید محصولات زیستی ایرانی درخواست دارد که در حال مذاکره و رای‌زنی با این کشور هستیم.

دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر این‌که ارزش تولیدات محصولات زیستی در کشور قابل توجه است، بیان کرد: محصولات زیستی ایرانی حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارزش آفرینی کردند که باید تلاش کنیم با برنامه درست، به افزایش این مبلغ فکر کنیم.

قانعی، دور زدن تحریم‌ها به کمک زیست‌فناوری را یکی از کاربرد‌های این علم نافع دانست و بر رونق تولید محصولات زیستی در کشور تاکید کرد. به گفته دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تحریم‌ها بهترین فرصت برای رونق دادن به تولیدات داخلی است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار