کد خبر:۸۱۰۲۴۲
ملانظری:

آموزش‌های مدیریتی باید در سرفصل‌های درسی حسابداری گنجانده شود

رئیس دانشگاه الزهرا(س) گفت: تجارب ارزنده حسابداران در مشاغل مدیریتی ایجاب می‌کند، حداقل آموزش‌های مدیریتی لازم در سرفصل‌های درسی حسابداری گنجانده شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهناز ملانظری، رییس دانشگاه الزهرا (س) به مناسبت گرامیداشت هفته حسابداری بیان کرد: هر سال یک موضوع محوری مهم و روز برای صحبت در گرامیداشت این هفته انتخاب می‌شود و موضوع امسال؛ آموزش‌های دانشگاهی، حرفه‌ای و برنامه درسی است.

ملانظری درباره دلایل اهمیت این موضوع ادامه داد: جهت‌گیری دانشگاه‌های بزرگ در ایران به سمت دانشگاه نسل سوم یعنی دانشگاه کارآفرین است لذا حسابداری در این تحول چه نقشی دارد و چگونه از آن تاثیر می‌پذیرد. از طرف دیگر محیط کسب‌وکار در حال دگرگونی است و انقلاب صنعتی چهارم با عنوان دیجیتالی شدن به سرعت فراگیر می‌شود. دیجیتال شدن فرآیندها، فعالیت‌ها و خدمات، گسترش هوش مصنوعی و بلاک چین (Block Chain) چه تاثیری بر حسابداری دارد و آمادگی ما حسابداران چگونه است؟ چالش‌های بزرگی که انقلاب صنعتی چهارم برای حسابداری ایجاد خواهد کرد مستلزم آموزش‌های خاصی است که از هم‌اکنون باید برای آن چاره اندیشی کنیم.

وی افزود: استفاده از فناوری در آموزش و کلاس‌های درس، گسترش قابل توجهی یافته و ابزار‌های آموزش نیز تحولات زیادی را تجربه کرده است. تا چه حد از این فناوری‌ها در آموزش حسابداری استفاده می‌کنیم و چقدر آمادگی داریم در روش‌ها و ابزار‌های آموزش تحول ایجاد کنیم.

رییس دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: ما حسابداران در صنعت تولید و اعتباربخشی اطلاعات فعالیت داریم و رقبای ما و خدمات جانشین برای تولیدات ما در حال افزایش است. شناخت درست روند‌ها و صلاحیت‌های لازم و تنظیم برنامه‌های آموزش دانشگاهی و حرفه‌ای بر مبنای این شناخت کمک خواهد کرد تا جایگاه و اعتبار حسابداری را حفظ کنیم.

ملانظری بیان کرد: تجارب ارزنده حسابداران در مشاغل مدیریتی ایجاب می‌کند، حداقل آموزش‌های مدیریتی لازم در سرفصل‌های درسی حسابداری گنجانده شود. افزایش جذابیت برنامه‌های درسی حسابداری و توجه به کارآفرینی و خلاقیت در آن‌ها کمک خواهد کرد بتوانیم استعداد‌ها را جذب این رشته کنیم تا در آینده شاهد تحول در حرفه و دانشگاه باشیم. یک موضوع مهم دیگر ایجاد محیط آزمایشگاهی نزدیک به محیط کار است.

وی ادامه داد: مجامع حرفه‌ای حسابداری از جمله جامعه حسابداران رسمی ایران، انجمن مدیران مالی حرفه‌ای، انجمن حسابرسان داخلی و دیگر انجمن‌ها و نهاد‌هایی همچون سازمان حسابرسی و سازمان بورس و اوراق بهادار باید فرصت کافی هم برای دانشجویان و هم اعضای هیئت علمی برای تجربه کار در محیط واقعی را فراهم کنند.

رییس دانشگاه الزهرا (س) با اشاره به مقرراتی که اخیرا برای گذارندن دوره فرصت مطالعاتی اعضای هیئت علمی در صنعت و جامعه توسط وزارت عتف ابلاغ شده و مسیر قانونی و رسمی برای حضور اعضای هیئت علمی فراهم شده است، گفت: هم سازمان‌های مسئول و پیشرو در حسابداری از این فرصت باید استفاده کنند و هم اعضای هیئت علمی دستاورد‌های خود را از این حضور در برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود لحاظ کنند. برای عمده دروس حسابداری ما این فرصت فراهم است که از نمونه‌های دنیای واقعی (صورت‌های مالی شرکت‌ها، گزارش‌های حسابرسی، گزارش‌های سازمان بورس و اوراق بهادار و ...) در کلاس‌های درس بهره گیریم.

به گفته وی، در کوتاه‌مدت این نزدیک‌ترین راه است که اعضای هیئت علمی می‌توانند با این رویکرد دانش و مهارت دانشجویان را افزایش و آن‌ها را آماده ورود به بازار کار کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار