این سه کشور یعنی روسیه – چین و ایران به ترتیب رتبههای دوم سوم و چهارمین بزرگترین نیروهای دریایی جهان را در اختیار دارند و همه یک جا جمع شده اند تا در مقابل تکرویهای آمریکا عرض اندام کنند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسپوتنیک روسیه نوشت: با توجه به اینکه نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در این مانور شرکت داشته عملا میتوان گفت: اولین پیغام این مانور این بود که دو کشور بزرگ عضو شورای امنیت به هیچ وجه تحریمهای آمریکا بر علیه سپاه پاسداران و قرار دادن آن در لیست تروریستی را قبول ندارند و به همکاری خود با نیروهای مسلح ایران از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همه سطوح ادامه خواهند داد.
نکته دوم قابل تامل در این است که این سه کشور یعنی روسیه – چین و ایران به ترتیب رتبههای دوم سوم و چهارمین بزرگترین نیروهای دریایی جهان را در اختیار دارند و همه یک جا جمع شده اند تا در مقابل تکرویهای آمریکا عرض اندام کنند.
ایالات متحده سالها است تلاش دارد کاری کند که میان دیگر کشورهای جهان تفرقه بافتد تا بتواند بر جهان حکم رانی کند و به هر نحوی شده تلاش میکند حرکت نیروهای دریایی چین – روسیه و ایران را محدود کند حال سیاستهای این کشور منجر شده که سه نیروی دریایی عظیم جهانی با هم متحد شوند و این احتمال ایجاد شود که سه کشور ایران – روسیه و چین یک ائتلاف نظامی هم تشکیل دهند، امری که عملا میتواند موجب آن شود که آمریکاییها در هر قدمی که در هر جای جهان میخواهند بردارند دو بار فکر کنند.
بدیهی است در صورت تشکیل این ائتلاف نظامی – اقتصادی و سیاسی بسیاری از دیگر کشورهای جهان آماده خواهند بود به این ائتلاف بپیوندند تا با تکرویها و رفتارهای قلدر معابانه آمریکا در جهان بتوانند مقابله کنند.
کشورهایی که از آمریکای لاتین گرفته تا آفریقا و اروپا و شرق آسیا همه منتظر تشکیل چنین ائتلافی میباشند.
عملا میتوان گفت: سوء استفاده بی حساب کتاب ایالات متحده از توانمندنیهای اقتصادی خود بر علیه دیگر کشورها احتمالا منجر به آن خواهد شد تا در نهایت دیگر کشورها به سمت و سوی اتحاد با یکدیگر و احتمالا تحریم آمریکا پیش بروند.
این مانور یک پیغام بسیار مهم برای متحدین آمریکا در منطقه هم داشت و آن این بود که اگر آنها به سمت و سوی باز کردن پای آمریکا و اروپا و اسرائیل به خلیج فارس روی بیاورند ایران هم متحدینی دارد که آنها را به این منطقه خواهد کشاند و در نهایت منطقه به سمت و سوی تبدیل شدن به جبهه رویارویی میان دو طرف تبدیل خواهد شد و همین ماجرا میتواند بهانهای باشد برای به آتش کشیدن کل منطقه.
در این شرایط امروزه این کشورها، یعنی کشورهای منطقه خاورمیانه و مخصوصا خلیج فارس هستند که باید میان گزینه حل اختلافات خود و تامین امنیت این منطقه توسط کشورهای منطقه و یا بازکردن پای دیگر کشورها وبه آتش کشیدن کل منطقه انتخاب کنند.
کشورهای عرب حوزه خلیج فارس باید توجه داشته باشند در حالی که برخی از آنها برای تشکیل یک ائتلاف بر علیه ایران دست و پا میزنند ایران طی همین چند هفته اخیر تحرکاتی داشته که نشان میدهد ائتلافهای با ثباتتر و محکم تری در عرصه بین المللی دارد.
اینکه کشورهای اروپایی عضو ناتو و همچنین ژاپن حاضر نشده باشند در ائتلاف آمریکایی عربی بر علیه ایران مشارکت داشته باشند خود نیز یک ناکامی برای آمریکا و متحدین اش به حساب میآید.
از کنفرانس کوالالامپور که در راستای تشکیل یک اتحادیه اسلامی برای مقابله با تکرویهای عربستان سعودی در سازمان کنفرانس اسلامی، برگزار شد تا مانور دریایی سه ابرقدرت دریایی جهان همه نشان از آن است که امروزه علیرغم همه تحریمها و تلاشهای آمریکا این ایران نیست که منزوی شده بلکه این کشورهای عرب حوزه خلیج فارس که با آمریکا همپیمان هستند میباشند که منزوی شده اند و نه کشورهای جهان و نه کشورهای عربی و نه کشورهای اسلامی حاضر هستند با آنها همکاری داشته باشند، چون هیچ کس رویکرد آنها را قبول ندارد.