کد خبر:۸۱۶۷۳۸
در یک همکاری بین‌المللی؛

تولید انرژی‌های تجدیدپذیر با سرعت بیشتری توسعه می‌یابد

در یک همکاری مشترک بین‌المللی یک شرکت فنلاندی در حال راه‌اندازی مزرعه بادی برای تولید انرژی‌های تجدیدپذیر است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت روسنانو (Rusnano) از پیشبرد پروژه مزرعه بادی در روسیه خبر داد. صندوق سرمایه‌گذاری حوزه باد روسنانو-فورچوم اعلام کرد که این صندوق به دنبال سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی مزرعه بادی با ظرفیت تولید ۵۰ مگاوات برق در پروژه جدید خود در روستوف است.

روسنانو-فورچوم، یک سرمایه‌گذاری ۵۰/۵۰ میان شرکت روسنانو و شرکت فورچوم اوجی فنلاند است. این کنسرسیوم برنامه پروژه ساخت مزرعه بادی در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸ شد و مزرعه‌ای که ظرفیت ۱۸۲۳ مگاوات تولید برق را داراست. این پروژه ۵۰ مگاواتی، پنجمین پروژه‌ای است که این کنسرسیوم برنده شده‌است.

فورچوم می‌گوید که انتظار دارد این کارخانه تولید برق بادی در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ شروع به کار کند. این گروه در حال حاضر پروژه مزرعه بادی ۳۰۰ مگاواتی را در روستو در دست اجرا دارند که در نیمه سال ۲۰۲۰ تامین برق این منطقه را انجام خواهد داد.

این شرکت فنلاندی در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیز امتیاز یک پروژه تولید برق از انرژی خورشیدی را با ظرفیت ۱۱۶ مگاوات دریافت کرد.

روسنانو یکی از شرکت‌های دولتی روسیه و مسئول رقابت‌پذیر کردن فناوری نانو در این کشور است؛ این کار با انجام سرمایه‌گذاری و انتقال فناوری از کشور‌های دیگر به داخل روسیه انجام می‌شود. روسنانو با بخش خصوصی کشور‌های مختلف از جمله انگلستان نیز همکاری دارد و توافق‌نامه‌هایی را نیز با شرکت‌های انگلیسی امضاء کرده است.

گردش مالی شرکت‌های زیر نظر روسنانو در سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۳۴۲ بیلیون روبل بود در حالی که کل گردش مالی بخش صنعت فناوری‌نانو در روسیه بیش از ۱ تریلیون روبل است که گردش مالی روسنانو بیش از یک سوم از کل تولید محسوب می‌شود. دلیل این امر، سرمایه‌گذاری‌های خارجی در این مجموعه است، به طوری که کشور‌هایی نظیر آمریکا، ژاپن، چین و هند در این مرکز سرمایه‌گذاری کرده‌اند. روسنانو قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۰۰ کارخانه و مرکز تحقیق و توسعه راه‌اندازی کند. این شرکت در سال ۲۰۱۱ و با هدف توسعه فناوری نانو در روسیه تشکیل شد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار