کد خبر:۸۲۱۵۸۶
با تلاش یک شرکت ایرانی؛

بازار اروپا مقصد منسوجات نانویی ایران شد

یکی از شرکت‌های تولیدکننده منسوجات نانو، موفق به صادرات محصولات خود به کشور‌های اروپایی نظیر انگلستان و ایتالیا شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک شرکت ایرانی نانویی موفق به صادرات منسوجات نانو به کشور‌های ایتالیا، انگلستان، روسیه، اوکراین و ترکمنستان شده است.
 
فرج‌الله فرهادی، مدیرعامل این شرکت می‌گوید: «به دلیل مزیت‌های منسوجات نانو این محصولات پتانسیل بالایی برای صادرات دارند از این رو شرکت پاآرا موفق به صادرات این نوع منسوجات به کشور‌های اروپایی شده است.»

فرهادی کیفیت بالا و قیمت مناسب را از جمله ویژگی‌های بارز این محصولات برشمرد و افزود: «استفاده از نانوذرات نقره و اکسیدروی در این محصولات موجب خواصی نظیر آنتی‌باکتریال شده است که برای مصرف‌کننده جذابیت دارد. این نانومحصولات به دلیل ثبات در برابر شستشو مورد توجه بوده و رهایش نانوذرات از این منسوجات به ندرت اتفاق می‌افتد.»

به گفته مدیرعامل شرکت پاآرا، ذرات استفاده شده در جوراب‌های پاآرا در دمای ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد درون الیاف نفوذ کرده و به هیچ عنوان اسپری نشده است؛ از این رو جوراب با یک بار شستشو خاصیت خود را ازدست نمی‌دهد، طبق آزمایش‌هایی که در آزمایشگاه‌های دانشگاه تهران و انستیتو پاستور انجام شده، رهایش نانوذرات از سطح الیاف اتفاق نمی‌افتد.

فرهادی در ادامه افزود: «ما از نخ‌های حاوی نانوذرات، برای تولید جوراب‌های نانو با خواص ضدحساسیت، ضدقارچ، ضدباکتری و ضدبو استفاده می‌کند. همچنین علاوه بر تولید جوراب نانو با خاصیت آنتی‌باکتریال، به گسترش تولیدات خود در زمینه لباس‌های زیر زنانه و مردانه پرداخته است. این شرکت تولیدی، همگام با عرضه محصولات در داخل کشور، در زمینه صادرات نیز اقدام کرده است.»

لازم به ذکر است این محصولات دارای نشان سیب سبز سلامت بوده و نخ‌های مورداستفاده در آن‌ها توسط کمیته نانوی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، انستیتو پاستور ایران و انستیتو IGC ژاپن تأیید شده‌اند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار