با حمایت گروه توسعه فناوریهای دریایی معاونت علمی، کارگاه آموزشی «مدلسازی کامپیوتری پدیدههای اقیانوسی» در ۳ روز برای ارتقای سطح فعالیتهای این حوزه برگزار میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عملیات میدانی در دریا دشواری و هزینههای بالایی دارد. به همین دلیل مدلسازی کامپیوتری پدیدههای اقیانوسی در این حوزه اهمیت زیادی دارد. با توجه به این موضوع با حمایت گروه توسعه فناوریهای دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کارگاه آموزشی در ۳ روز برای ارتقای سطح فعالیتهای این حوزه برگزار میشود.
این دوره ۹ تا ۱۱ بهمن ماه سال جاری برگزار میشود و برای شرکتکنندگانی مناسب است که آشنایی مقدماتی با مفاهیم اقیانوسشناسی و مدلسازی دریایی دارند؛ بنابراین اساتید و دانشجویان رشتههای مهندسی دریا، مهندسی سواحل و سازههای دریایی، فیزیک دریا و اقیانوسشناسی میتوانند از این کارگاه سه روزه بهره لازم را ببرند.
آشنایی با مدلسازی و مدلهای اقیانوسی، بارگذاری ROMS و آشنایی با سیستم مدیریت ورژنهای کد با svn، کامپایل کردن نمونه آزمایشی در حالت سری و موازی و به تصویر کشیدن نتایج خروجی برخی از محورهای این دوره آموزشی است.
بر اساس این گزارش، مدلهای دریایی خود انواع مختلفی دارند که هر یک کارکردها، محدودیتها و نقاط قوت مخصوص به خود را دارا هستند. به عنوان مثال مدلهای منطقهای در مقیاس خورها، ساحلی و فراساحلی فلات قاره کاربرد دارند. اما در این میان مدل منبع-باز (ROMS) یکی از پرکاربردترین مدلهای اقیانوسی و دارای مجمع تبادل نظر فعال با هزاران کاربر ثبت شده است و از این نظر بر مدلهای مشابه برتری دارد.
این دوره با حمایت گروه توسعه فناوریهای دریایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شتابدهنده دریایی بادبان برگزار میشود. متقاضیان برای ثبت نام و شرکت در دوره میتوانند با شماره ۶۶۰۵۹۴۳۵ تماس داشته باشند.