کد خبر:۸۲۲۹۵۸
با توجه به اصلاحات دفترچه آزمون دکتری نیمه متمرکز؛

رشته بیمه به آزمون دکتری نیمه متمرکز مالی سال ۹۹ اضافه شد

آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۹ مجموعه امتحانی مالی در حالی برگزار خواهد شد که رشته بیمه با ردیف دو به آن افزوده شده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انتشار اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون دکتری نیمه متمرکز «Ph.D» سال ۹۹ مجموعه‌های امتحانی و مواد آزمون برخی از رشته‌ها تغییر کرد. با توجه به اینکه رشته مالی در مقطع دکتری نیمه متمرکز دارای گرایش‌های متنوعی است و داوطلبان کمتر از دو ماه فرصت دارند تا خود را برای برگزاری آزمون آماده کنند به بررسی اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون دکتری نیمه متمرکز رشته مالی سال ۹۹ پرداختیم.
 
با توجه به تغییرات انجام شده رشته «بیمه» با ردیف ۲ به این مجموعه امتحانی اضافه شده است. رشته دکتری مالی در آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۹ شامل ۵ گرایش تخصصی؛ مهندسی مالی، بانکداری، مالی بین المللی، بیمه و حقوق مالی می‌شود.
 
داوطلبان گرایش‌های مختلف این رشته لازم است در آزمون دکتری مجموعه ﻣﺎلی شرکت کرده و با توجه به سرفصل‌های کنکور دکتری رشته ﻣﺎلی نسبت به کسب آمادگی برای آزمون اقدام کنند. پس از برگزاری آزمون از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، در کارنامه اولیه اعلام نتایج کنکور دکتری، رتبه داوطلب به همراه نمره تراز کسب شده در آزمون اعلام می‌شود.
 
پس از اعلام نتایج اولیه در سایت سازمان سنجش، داوطلبان فرصت دارند با توجه به اطلاعات درج شده در کارنامه اولیه آزمون دکتری و نیز بر اساس ظرفیت پذیرش هر یک از دانشگاه‌ها، نسبت به انتخاب رشته آزمون دکتری اقدام کنند. سپس بر اساس حدنصاب نمره تراز مدنظر دانشگاه‌ها، نتایج انتخاب رشته اعلام می‌شود و اسامی دانشگاه‌هایی که داوطلبان به مصاحبه دکتری دعوت شده‌اند اعلام می‌شود.

ظرفیت پذیرش دکتری رشته ﻣﺎلی در دانشگاه‌های سراسری

فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد تمامی رشته‌ها می‌توانند با شرکت در آزمون دکتری مالی در این رشته تحصیل کنند.
 
دکتری مالی
دکتری مالی
 

ضرایب دروس آزمون دکتری مالی

ضریب دروس عمومی آزمون دکتری مالی که شامل زبان عمومی دکتری و استعداد تحصیلی است برابر ۱ و ضریب دروس تخصصی برابر ۴ خواهد بود.
دکتری مالی
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار