کد خبر:۸۲۲۱۸۴
قابل توجه داوطلبان؛

گرایش شیمی دارویی به آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۹ افزوده شد

آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۹ مجموعه فیتوشیمی با گرایش جدید شیمی دارویی در سال ۹۹ برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با انتشار اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون دکتری نیمه متمرکز «Ph.D» سال ۹۹ مجموعه‌های امتحانی و مواد آزمون برخی از رشته‌ها تغییر کرد. با توجه به اینکه رشته فیتوشیمی در مقطع دکتری نیمه متمرکز دارای دو گرایش است و داوطلبان کمتر از دو ماه فرصت دارند تا خود را برای برگزاری آزمون آماده کنند به بررسی اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون دکتری نیمه متمرکز رشته فیتوشیمی سال ۹۹ پرداختیم.

رشته فیتوشیمی در گروه علوم پایه مجموعه شیمی قرار گرفته است.  شیمی گیاهی را اصطلاحا فیتو شیمی می‌گویند. در این شاخه از شیمی به بررسی خواص شیمیایی و دارویی گیاهان مختلف می‌پردازند. در واقع این رشته شاخه‌ای از علم شیمی است که به مطالعه ترکیبات شیمیایی گیاهان مانند متابولیت‌های ثانویه گیاهی می‌پردازد. به بیانی دیگر می‌توان گفت که این علم با شیمی گیاهان دارویی طی سالیان بسیار زیاد ارتباط داشته است و ترکیبات گیاهی نقش بسزایی در صنعت داروسازی داشته‌اند.
 
رشته فیتوشیمی دکتری سراسری نیمه متمرکز شامل گرایش فیتوشیمی است. تمامی فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های فیتوشیمی امکان شرکت در آزمون دکتری رشته فیتوشیمی را دارند. همچنین مطابق اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور، کلیه داوطلبان فارغ التحصیل رشته‌های مختلف می‌توانند در کنکور دکتری فیتوشیمی شرکت کنند.

با توجه به اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۹ رشته «شیمی گرایش شیمی دارویی» با ردیف ۲ به مجموعه امتحانی رشته فیتوشیمی اضافه شده است.

درس‌های آزمون اختصاصی دکتری سراسری رشته فیتوشیمی شامل: شیمی آلی پیشرفته، شیمی ترکیبات طبیعی، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی «در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد» و درس‌های آزمون عمومی شامل زبان انگلیسی و استعداد تحصیلی می‌شود.
 
 گرایش شیمی دارویی به آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۹۹ افزود شده شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار