کد خبر:۸۲۳۹۹۶
فیروزآبادی در گفتگو با دانشجو:

سی و ششمین نشست میاندوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت از ۱۲ تا ۱۸ بهمن برگزار می‌شود

دبیر فرهنگی دفتر تحکیم وحدت گفت: سی و ششمین نشست میاندوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت از ۱۲ تا ۱۸ بهمن با حضور ۳۰۰ نفر از اعضای انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور در مشهد برگزار می‌شود.

جزئیات سی و ششمین نشست میاندوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت از ۱۲ تا ۱۸ بهمن ماه برگزار می‌شود

فاطمه فیروزآبادی، دبیر فرهنگی دفتر تحکیم وحدت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: سی و ششمین نشست میاندوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت از ۱۲ تا ۱۸ بهمن ماه با شعار «آزادی آگاهی، پویایی جمهوری» در شهر مقدس مشهد برگزار می‌شود. این نشست با حضور سیصد نفر از اعضای انجمن‌های اسلامی دانشجویان سراسر کشور در طی هفت روز و با حضور متخصصان حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، بین الملل و حوزه زنان دایراست. علاوه بر نشست‌های سیاسی و فرهنگی‌ای که باکارشناسان مربوطه برقرار است، امسال نشست آموزشی‌ای نیز در چهار روز از نشست برای اعضای فعال انجمن‌ها دایر خواهد بود.

وی افزود: سی و پنجمین نشست میان دوره این اتحادیه با موضوع نوسازی مشارکت، کارآمدی جمهوریت در سال گذشته به هدف بسط مشارکت اجتماعی برگزار شد. در طی یک سال گذشته با بررسی ابعاد مختلف مشارکت اجتماعی این نتیجه حاصل شد که این مهم مستلزم آگاهی عمومی در جامعه است. به همین منظور شعار "آزادی آگاهی، پویایی جمهوری" برای سی و ششمین نشست میاندوره انتخاب گردید. این شعار بیانگر این مسئله است که یک جامعه‌ی اسلامی برای تحقق مردم سالاری دینی نیازمند توجه خاص به کرامت انسانی می‌باشد. کرامت انسانی هنگامی متجلی می‌شود که مسئولان جامعه به دنبال رشد مردم و مردمی آگاه باشند. برای اینکه یک جامعه به بلوغ لازم برسد، نیازمند گردش اطلاعات در بستر شفافیت و پاسخگویی مسئولان است. این مهم از طریق رسانه‌های صادق به مردم انتقال یافته و قدرت تحلیل آن توسط بستر‌های آموزشی کار آمد، همچون دانشگاه اسلامی، آموزش و پرورش دغدغه‌مند و هم چنین مراجع فکری متعهد فراهم می‌شود.

دبیر فرهنگی دفتر تحکیم وحدت تصریح کرد: یک مشارکت انقلابی مستلزم آگاهی مسئولانه است. "آگاهی مسئولانه" به این معناست که مردم در قبال حق آگاهی‌ که دارند مسئول بوده و دانستن، آن‌ها را متعهد به مشارکت می‌کند. حال آنکه احساس مسئولیت نیازمند چند بستر اساسی است، یکی از این بستر‌ها اعتماد به مردم است. به این معنا که مردم بدانند به سطح فهم و تحلیل آنان اعتماد شده و در نتیجه آزادی آگاهی در جامعه محقق شده است. هنگامی که مردم این آزادی در فهمیدن و عمل کردن را احساس کنند خود را پایه‌هایی اساسی از نظام دانسته و این امر به پویایی جمهوریت می‌انجامد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار