رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: گام دوم انقلاب، گام اثبات کارآمدی نظام است و در این برهه نیازمند روحیه جهادی در همه عرصهها هستیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد نیک روش، مسئول سازمان بسیج دانشجویی در نشست خبری سومین جشنواره ملی جهادگران گفت: امید است تا با هم افزایی بخشهای مختلف بسیج، امروز همان طور که مدنظر رهبری بوده است موجب پیشرفت نظام و مطلوب مردم باشد.
نیک روش ادامه داد: سومین جشنواره ملی جهادگران امسال در شرایط متفاوتی آغاز به کار میکند؛ یکی از این شرایط این است که ما در اولین سال بعد از پیام گام دوم انقلاب رهبری و تقریبا مصادف با سالگرد آن این جشنواره را برگزار میکنیم که موقف تاریخی ما را مشخص میکند و نکته بعدی اینکه ما امسال مرداد ماه دیدار ویژه جهادگران با مقام معظم رهبری را داشتیم و پس از آن نیز صدور پیامی که رهبری برای جهادگران داشتند، منشأ برکات زیادی بود که در سومین جشنواره ملی جهادگران تاثیرات بسیاری گذاشت.
مسئول بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه وقایع اخیر تاثیرات بسزایی در این جشنواره داشته است، گفت: خلق دو یوم الله توسط مردم ایران به فاصله حدود یک هفته نسبت دارد با آنچه که در سومین جشنواره ملی جهادگران پیگیری میشود و فراتر از آنچه که پیش از این بوده در جشنواره ملی در حال پیگیری است. این یک حرکتی است که ارزش آفرینی در عرصههای درون مرزی و فرامرزی را به همراه دارد و چه بسا حتی تعمیرات منزل فرسوده پیرزن روستایی را داشته باشد، یا برای گره گشایی مسائل غامض ملی را در برداشته باشد، همه و همه فرآیند جهادی نام دارد.
وی تصریح کرد: جشنواره ملی جهادگران تلاش خود را برای نشان دادن این افقهای بلند انجام میدهند و تلاش میکند تا بهره وری این حرکات جهادی از طریق به هم رسانی افزایش یابد و توسعه پیدا کند. گذشته از پشتیبانیهای عمومی که در دو دهه اخیر توسط سپاه و بسیج از این جهادگران انجام شده است، امروز اتصال اینها به هم میتواند حرکت عظیمی را خلق کند.
نیک روش ادامه داد: قابلیت اتصال به دستگاههایی که ماموریت پشتیبانی را دارند بدون اینکه درگیر روالهای دیوان سالار بشوند از دیگر اتفاقات این جشنواره است. این رویداد صرفا در قالب یک همایش برگزار نمیشود؛ بلکه یک کار جدی دارد برای همه سلایق و نظرها و به واسطه دقت نظری که برای آن در نظر گرفته شده این جشنواره به عنوان یک جشنواره بزرگ رقم زده شده است و از جهادگران در این زمینه کار مجاهدان انتظار میرود.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی افزود: توجه به بخشهای فراتر از جشنواره نیز لحاظ شده است به مانند مسئله آموزش و پیش رویدادهایی نیز برای این موضوع ایجاد شد که البته همین از خواستههای رهبری بوده است، ایشان فرمودند: آثار جهاد خدمت رسانی به کسانی که در این زمینه ورود نکرده اند باید نشان داده شود. مشخصا این جشنواره تلاش کرده تا به نحو دقیق تری به موضوعات بپردازد و به طرز مصوری به بیان این مجاهدتها پرداخته شود.
وی گفت: همگانی شدن حرکت جهادی دال مرکزی این جشنواره است؛ ضمن اینکه بسترسازی برای به هم پیوستن گروههای جهادی نیز طی آن انجام میشود. برای مثال قرار است تا یک مجموعه چند قسمتی از فعالیتهای جهادی از صدا و سیما پخش شود که همه اینها به توسعه فرهنگ جهادی کمک میکند و همچنین ظرفیت هم افزایی و مشارکت بیشتر مخاطبین را در زمینه افزایش پیشرفت و آبادانی فراهم میکنند.
نیک روش اضافه کرد: قشر دانشجو به عنوان قشر پیشرو و پیشتاز جامعه بیش از دو دهه گذشته جلودار این حرکتها و گروههای جهادی دانشجویی بوده است و این دانشجویان حتی بعد از اتمام تحصیل شان نیز جهاد را رها نکرده اند و پیگیر آن بوده اند. اما امروز مخاطبین این جشنواره از تمام اصناف جهادی و عمومی جهادگران حتی مجموعههای مستقل نیز قرار دارند.
رئیس سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: پراکندگی جغرافیایی خوبی در ارسال آثار برای این جشنواره دیده میشد؛ در حالی که امسال سخت گیری مضاعفی برای داوری آثار واصله به دبیرخانه صورت گرفته است رویکرد جدی که امسال پیگیری شده رویکرد مسئله محور است که با پیشتازی بسیج دانشجویی در کشور در حال توسعه است و پایگاهها و مجموعههای مختلف امروز در پی رویکرد مسئله محور هستند.