معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر گفت: دانشگاه خواجه نصیر با کسب رتبه یک منطقه در تولیدات علمی در دهه چهارم انقلاب این تولیدات را در جهت رشد اقتصادی به کار خواهد بست.
محمد طالعی، معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با تبریک سالگرد انقلاب اسلامی درباره وضعیت توسعه کمی و کیفی دانشگاهها بعد از انقلاب اسلامی گفت: اگر بخواهیم چهل سال گذشته را با چهل سال آینده مقایسه کنیم باید بگویم که در دهه اول بعد از انقلاب در حوزه آموزش عالی به طور گستردهای آموزش را مورد توجه قرار دادهایم. در این دهه بیش از پیش حوزه کارشناسی پوشش داده شد؛ به طوری که عموما دانشجویان و دانش آموختگان مقطع لیسانس برای ادامه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی در قالب بورسیه یا حمایتهای دولتی به خارج از کشور اعزام میشدند.
طالعی با بیان اینکه در دهه دوم و سوم عملا به حوزه تحصیلات تکمیلی وارد شدهایم، اظهار کرد: در این دو دهه خوشبختانه به رشد بسیار چشمگیری رسیدیم به طوری که اکنون میتوانیم به جرات بگوییم «کمتر رشته آموزش عالی است که کشور به آن نیاز داشته باشد، اما اعضای هیئت علمی ما نتوانند آن را تدریس کنند» این پیشرفت در همهی حوزهها به خصوص فناوری بالا وهای تکنولوژی به چشم میخورد.
معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر طوسی ادامه داد: با رشد آموزش عالی در دهه سوم بعد از انقلاب اسلامی ما در دهه چهارم انقلاب اسلامی شاهد رشد چشمگیر علمی شدیم. به طوری که در این دهه دانشگاه خواجه نصیر طوسی توانست رتبه یک منطقه را کسب کند اکنون زمان آن رسیده است که علمی که تولید کردهایم و پیشتازی که در خط منطقه ایجاد کردهایم را در جهت رشد اقتصادی به کار ببریم.
طالعی در پایان خاطرنشان کرد: این فرآیند همچون فرآیندهای دیگر حتما با چالش مواجه خواهد شد، زیرا هیچ مسئلهای بدون چالش و سرمایه گذاری به ثمر نخواهد رسید. برای پیشبرد این هدف همچنین نیازمند تلاش و ایثار در حوزههای دانشگاهی و صنعتی هستیم. با صرف وقت و خلاقیت میتوانیم مانند گامهای قبلی این گام را هم با موفقیت و با همت پشت سر بگذاریم.