کد خبر:۸۴۶۴۵۹
طالعی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد

ارتباط ۳۰ درصد اعضای هیئت‌علمی دانشگاه خواجه نصیر با صنعت / اساتید و دانشجویان هر دو تشویق می‌شوند

معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی گفت: حدود ۳۰ درصد جمعیت اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در ارتباط با صنعت قرار دارند در دانشگاه خواجه نصیر نیز ۳۰ درصد اساتید با صنعت ارتباط برقرار کرده‌اند.

محمد طالعی، معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره‌ اعضای هیئت علمی خاموش این دانشگاه که ارتباطی با صنعت ندارند، گفت: نمی‌توان این دسته از اساتید را خاموش نام برد، زیرا اعضای هیئت‌های علمی براساس پیش زمینه‌ای که دارند در حوزه‌های مختلف به فعالیت می‌پردازند. به عبارت دیگر ممکن است عضو هیئت علمی در دانشگاه وجودداشته باشد که مدرس بسیار خوبی است و دانشجو پرور باشد به طوری که هیچ تمایلی به حضور در عرصه صنعت ندارد.
 
وی ادامه داد: ممکن است عضو هیئت علمی نیز وجود داشته باشد که تمایل به حضور در بخش صنعت را دارد، اما تنها در حوزه تحقیقات بنیادین فعالیت می‌کند و تمایلی به تولید محصول و فناوری ندارد. همچنین عضو هیئت‌های علمی نیز وجود دارند که تمایل دارد نتایج تحقیقات خود را در قالب محصول صنعتی تولید کند و به عبارت دیگر جنبه فناوری فعالیت آن برجنبه‌های دیگر برتری می‌کند.
 
طالعی با بیان اینکه هر یک از اساتید درحوزه خود به فعالیت می‌پردازند و نمی‌توان گفت که برخی از آن‌ها ضعیف و برخی دیگر قوی هستند، اظهار کرد: هرکدام از اساتید در حوزه خود به فعالیت می‌پردازند و در حقیقت ایین نامه ارتقاء اساتید نیز باید به گونه‌ای باشد تا زمینه رشد تمام اساتید را فراهم کند.
 
معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تصریح کرد: آنچه که ما در دانشگاه‌های دیگر نیز دیده‌ایم حدود ۳۰ درصد جمعیت اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در ارتباط با صنعت قرار دارند. در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی نیز به همین صورت است و قریب به ۳۰ درصد اساتید با صنعت ارتباط برقرار کرده‌اند.
 
وی با بیان اینکه در حوزه تشویق اساتید برای حرکت به سمت فعالیت‌های پژوهشی نیز اقداماتی انجام شده است، تصریح کرد: در سنوات گذشته آیین‌نامه تشویق مقالات اعضای هیئت‌های علمی و دانشجویان را داشته‌ایم، اما از سال گذشته با بازنگری انجام شده آیین نامه تشویق فعالیت‌های پژوهش و فناوری دانشجویان و اعضای هیئت علمی را تدوین کرده‌ایم؛ به طوری که ایین نامه از صرف مقاله خارج شده و حوزه ارتباط با صنعت و تولید محصولات را نیز در برگرفته است.
 
طالعی در پایان خاطرنشان کرد: تشویق‌ها تاکید بر تمام ظرفیت‌هایی که در حوزه ارتباط با صنعت وجود دارد، می‌شود به عنوان مثال شخصی که فعالیت پژوهشی خوبی دارد در اولویت قرار می‌گیرد تا از فرصت‌های مطالعاتی، گرنت پژوهشی که از بودجه اختصاصی دانشگاه تامین می‎‌شود در خرید تجهیزات آزمایشگاهی و آنچه که در واقع اعتبارات معاونت پژوهشی خواهد بود بهره‌مند شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار