مدیرکل دفتر و مشاوره سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: حدود ۴۰۰ کانون همیار سلامت روان با ۱۷۰۰۰ هزار عضو زمینه را برای ارتقای سواد سلامت جامعه دانشگاهی ایجاد میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، منصورالسادات صادقی در شصت و پنجمین گردهمایی معاونان دانشجویی با تاکید برمشارکت و حمایت دانشگاهها از مراکز مشاوره و مراکز بهداشت و درمان هدف این مراکز را ارتقا سلامت دانست.
وی افزود: با راه اندازی طرح ارتقای سلامت روانی اجتماعی و درگیر کردن تمام بخشهای درون و برون دانشگاهی گام موثر و منسجمی برای ارتقای سلامت روانی اجتماعی و جسمانی دانشجویان برداشته خواهد شد.
صادقی با تاکید بر استفاده از نیرویهای همیار سلامت روان و بهداشت بر سرمایه گذاری از این سرمایه اجتماعی تاکید داشت.
وی با برشمردن اقدامات دفتر مشاوره و سلامت در کاهش آسیبهای اجتماعی روانی و نیز ارتقا سلامت روانی اجتماعی بر افزایش نشاط و امید در دانشجویان تاکید کرد.
صادقی راه اندازی کمپینهای سلامت روانی، برگزاری استارت آپهای سلامت روانی اجتماعی، برگزاری مسابقات دومینو، برگزاری مناسبتهای مختلف از جمله هفته سلامت روان و خودمراقبتی و ... را از جمله فعالیتهای ایجاد کننده جریان سیال دانشجویی و ایجاد نشاط در دانشجویان دانست.
مدیرکل دفتر و مشاوره سلامت سازمان امور دانشجویان با تاکید بر بهداشت، ایمنی و محیط زیست بر لزوم ارتقا سواد HSE در دانشگاهها تاکید کرد.
صادقی در پایان سخنان خود به چهارمین همایش کشوری کانون همیاران سلامت روان که در اصفهان با حضور ۲۵۰ همیار برگزار شده بود اشاره و تاکید کرد :هم اکنون با حدود ۴۰۰ کانون همیار سلامت روان که حدود ۱۷۰۰۰ هزار عضو دارد میتوان زمینه را برای ارتقای سواد سلامت جامعه دانشگاهی ایجاد کرد.