آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۲۰۱
طی نامه‌ای؛

انتقاد دفتر تحکیم از اهمال کاری وزارت صمت در مدیریت ویروس کرونا

دفتر تحکیم وحدت طی نامه‌ای خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت از اهمال کاری این وزارتخانه و ایجاد اختلال در مدیریت ویروس کرونا انتقاد کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دفتر تحکیم وحدت طی نامه ای خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت از اهمال کاری این وزارتخانه و ایجاد اختلال در مدیریت ویروس کرونا انتقاد کرد.
 
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای مهندس رحمانی
وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت و رئیس کمیته‌ی پشتیبانی و تدارکات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا
سلام علیکم

بیش از دو هفته از ورود ویروس کرونا به کشور می‌گذرد و طبق نظرات متخصصینِ ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، مهمترین ماموریت دستگاه‌های اجرایی و نظارتی، پیشگیری و مقابله با شیوع این بیماری از طریق اطلاع رسانی گسترده‌ی ملی و همچنین تامین اقلام بهداشتی و در دسترس قراردادن آن برای مردم است. حال با توجه به نقش حائز اهمیت وزارت صمت و به ویژه سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان که متولی اصلی نظارت بر واحد‌های تولیدی است.

سوال اینجاست که چرا بلافاصله پس از انتشار خبر شیوع بیماری کرونا در چین و سپس در کشور‌های دیگر، سازمانِ حمایت، اقدام پیشگیرانه‌ای در جهت جلوگیری از احتکار یا صادرات اقلام بهداشتی و موردنیاز برای بیمارستان‌ها و عامه‌ی مردم همچون ماسک و دستکش در واحد‌های تولیدی مربوطه نکرده است؟

چرا تاکنون در هر یک از کارخانجات تولید ماسک، دستکش و ...، تیم‌های نظارتی ۲۴ ساعته مستقر نشده است تا مانع از احتکار و گران فروشی این اقلام از مبدا شود؟

چگونه ممکن است توسط نهاد‌های زیر مجموعه‌ی جنابعالی مکررا بر تولید روزانه چندین میلیون ماسک مانور داده شود، اما طبق اعلام وزیر محترم بهداشت، طی یک هفته‌ی گذشته کمتر از یک میلیون ماسک به مردم تحویل داده شود؟

جناب مهندس رحمانی
به صراحت می‌توان گفت: سازمان‌های تحت امر حضرتعالی و به ویژه سازمان حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان به عنوان خط مقدم کنترل و نظارت بر خطوط تولید ماسک، دستکش و دیگر اقلام بهداشتی در پیشگیری از شیوع بیماری در بین مردم اهمال نموده است و باعث اختلال در روند مدیریت این بیماری در کشور و ابتلای تعدادی از هموطنانمان به این بیماری شده است فلذا؛ بر همین اساس درخواست می‌نماید ضمن عزل رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، تیم‌های نظارتی ۲۴ ساعته‌ای در کارخانجات تولیدی ماسک و دستکش اعزام و مستقر نموده و گزارش تولید روزانه‌ی این اقلام و همچنین نقشه‌ی توزیع آن‌ها در هر شهر را به سمع و نظر عموم مردم برسانید.

همچنین با توجه به اینکه تاکنون بسیاری از تولیدات ماسک و دستکش در انبار‌های محتکرین و دلالان مخفی شده است پیشنهاد می‌گردد با در نظر گرفتن پاداش‌های تشویقی از ظرفیت نظارت مردمی برای شناسایی این انبار‌ها استفاده نموده و صرفا به نظارت متمرکز ناظرین وزارتخانه‌ی متبوع اکتفا نفرمایید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار