یکی از کارگران سابق کارخانه نیشکر هفت تپه در این باره به خبرنگار ما میگوید: عقل حکم میکند سرمایه داری که سهام شرکت را میخرد، نگران تولید و سود آن باشد و این دقیقا خلاف رویه ایست که سهام دار اصلی شرکت پیش گرفته بود. کارگران میگفتند که او با مسئولان ارشد کشوری نسبت دارد و حتی خود او هم همان یک باری که به زور و اجبار استاندار خوزستان پایش به شرکت باز شد، با افتخار به سرمایه خانوادگی و مدیریت خانوادگیشان بر شرکت تاکید کرد؛ در نهایت اینکه همه چیز در این شرکت، بیشتر از خصوصی بودن، بر خصولتی بودن دلالت دارد.
بیشتر بخوانید:
چرا اعتراضات کارگری در هفت تپه از سر گرفته شد؟ / پرونده سازی ها، اخراجها و اهانتها تمامی ندارد
دانشجویان فعال دانشگاههای تهران، مطالبات کارگران هفت تپه را پیگیری میکنند
جلسه دانشجویان با امام جمعه اهواز چگونه گذشت / همتی برای حل مشکلات هفت تپه دیده نمیشود!
روایتی از سه روز تلاش دانشجویان برای حل مشکلات نیشکر هفت تپه / رییسی که «رئیسی» انتخاب کند
در نهایت، نمایندگان و فعالان کارگری منتخب کارگران کارخانه نیشکر هفت تپه، ۲۲ مهرماه در جلسهای با حضور رئیس سازمان خصوصی سازی، نمایندگان مجلس در کمیسیون اجتماعی و رئیس فراکسیون کارگری و همچنین عضو هیئت مدیره کانون شوراهای اسلامی کار ایران و معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حاضر شدند وو به بیان خواستههایشان پرداختند. در این جلسه به سازمان خصوصی سازی اولتیماتوم ۱۰ روزهای داده شد تا شفاف سازیهای لازم را در این زمینه انجام دهد.
بیشتر بخوانید:
۲۸ مهرماه نیز نمایندگان کارگران هفت تپه در خبرگزاری دانشجو حاضر شدند و خواستند از این طریق به بیان درد دلهایشان بپردازند و از مطالباتشان بگویند و مشخص کنند که اعتراضات آنها صنفی بوده و غیر از گرفتن حق و حقوقشان خواسته دیگری نداشته اند!
بیشتر بخوانید:
درد هفت تپه خصوصیسازی نیست، رها سازی است / کارگر را خفه نکنید؛ ریشه فساد را بخشکانید
هفت تپه ۱۰۰۰ میلیارد تومان تومان بدهی دارد / تولیدات شرکت طی ۲ سال اخیر به شدت کاهش یافته
این کارگران همچنین ۲۹ مهرماه با امضای طوماری خطاب به ارسلان غمگین، رئیس اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان، خواستار منع به کارگیری بازنشستگان در این شرکت شدند.
در بخشی از متن این طومار آمده است: با توجه به وجود مدیران شایسته متخصص بومی و عدم نیاز به ورود بازنشستگان که عناوین عالی مدیریتی و سرپرستی و حتی متوسط را تصرف کرده اند و همچنین بار مالی فراوان و سنگینی که به دوش شرکت وارد کرده اند و همچنین به جهت اجرای قوانین صحیح جمهوری اسلامی ایران، کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه تقاضا دارند تا قانون منع به کارگیری بازنشستگان در این شرکت بزرگ مورد توجه و بررسی و اجرای فوری قرار گرفته و دستور خروج این بازنشستگان صادر شود.
بیشتر بخوانید:
کارگران هفت تپه خواستار منع به کارگیری بازنشستگان در این شرکت شدند
ناگفته نماند که تشکلهای دانشجویی استان خوزستان همچنان پیگیر رسیدگی به مطالبات کارگران هفت تپه هستند و از مسئولان خواستار رسیدگی به مشکلات اند.
بیشتر بخوانید:
بسیج دانشجویی شهید چمران اهواز از رئیس سازمان خصوصیسازی برای حضور در دانشگاه دعوت کرد
دانشجویان انقلابی اهواز در اعتراض به خصوصیسازی رانتی تجمع کردند
طبق آخرین بررسیهایی که از پرونده کارگران هفت تپه داشتیم، مشخص شد که برای چند نفر از کارگران هفت تپه و نماینده بازداشت شده آنان، حکم ۵ سال زندان صادر شده و محکوم شده اند. اما در گفتگویی که با حسن حبیبی، عضو هیئت مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور داشتیم، مشخص شد که این حکم طبق اصل ۲۷ قانون اساسی، از درجه اعتبار ساقط است. او در این باره میگوید: از قوه قضائیه انتظار میرود حکم برائت این کارگران را صادر کند.
بیشتر بخوانید:
کش و قوسهای مطالبات کارگران هفت تپه و عدم توجه کارفرمای این شرکت به مطالبات آنها بسیار است و همچنان پیگیریها برای رسیدگی به این وضعیت ادامه دارد، اما با اوج گیری بحث شیوع کرونا ویروس از اسفند ۹۸ در کشورمان، موضوع ضدعفونی کردن کارگران هفت تپه هم حاشیههای بسیاری به دنبال داشت. چرا که به دستور کارفرمای شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، کارگران این کارخانه را با سمپاش و به وسیله وایتکس، ضدعفونی کردند! و حتی ماسک و دستکش و مایع ضدعفونی کننده در اختیار آنان قرار ندادند و همین مسئله باعث شده بود کارگران از این توهین کارفرما، ابراز نارضایتی کنند و تصاویر و فیلمهای مربوط به آن را در اختیار رسانه قرار دهند.
بیشتر بخوانید:
در پایان، امیدواریم هر چه سریعتر مصائب کارگران هفت تپه به پایان برسد و مسئولان به داد آنها برسند و این قشر مظلوم را به آنچه لایقش هستند، برسانند.