دستگاه تولید اتوماتیک ماسک با قابلیت دوخت روزانه ۳۰ هزار ماسک به همت شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به بهرهبرداری رسید.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری، اسماعیل پیرعلی رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری گفت: از صفر تا صد روند تولید این دستگاه برعهده شرکتهای فناور استان بوده است که با توجه به شرایط بحران کرونا و نیاز جدی به ماسک، میتواند بخش زیادی از نیاز استان را تامین کند.
پیرعلی ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا در استان و کمبود جدی ماسک، ۲ شرکت فناور استان نسبت به تولید دستگاه دوخت ماسک با استفاده از تکنولوژی آلتراسونیک پیشگام شدند و در همین راستا هماهنگیهای لازم با دانشگاه علوم پزشکی استان انجام گرفت.
رئیس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: با بیان اینکه از طرح موضوع تا بهرهبرداری از دستگاه تولید ماسک در استان ۲ هفته زمان برده است، تصریح کرد: صدور مجوز، تهیه مواد اولیه، اعطای تسهیلات و جانمایی استقرار دستگاه در این مدت زمان طی شد و اکنون این دستگاه وارد مرحله تولید شده است.
وی خاطر نشان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، مواد اولیه در اختیار شرکت قرار داده میشود و پس از دوخت، ماسکها با پرتودهی گاما در یکی دیگر از شرکتهای مستقر در پارک، استریل میشوند.
مجید شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با قدردانی از تلاش شرکتهای دانشبنیان و فناور استان، اظهار داشت: با راهاندازی دستگاه دوخت ماسک، نیاز کادر درمان و بخشی از نیاز مردم استان به ماسک تامین میشود.
شیرانی افزود: بیشتر فرایند دوخت ماسک به وسیله این دستگاه به صورت اتوماتیک انجام میگیرد و سپس ماسکهای تولیدی از طریق پرتودهی گاما استریل شده و توزیع میشود.
وی، نیاز کادر درمان به ماسک را روزانه ۱۵ هزار ماسک و نیاز مردم را روزانه ۱۰۰ هزار ماسک اعلام کرد و گفت: این دستگاه با تولید روزانه ۳۰ هزار ماسک علاوه بر تامین نیاز کارکنان بیمارستان، بخشی از نیاز مردم استان را نیز پاسخ میدهد.