کد خبر:۸۳۶۱۵۴
عبداللهی در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه‌ها بر اساس رشته گرایش رتبه‌بندی شوند

معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی گفت: شاید بهترین رتبه‌بندی بر اساس رشته - گرایش باشد؛ به نحوی که از این حالت کلی خارج شود و ارزیابی واقع بینانه‌تری داشته باشد.

محمد حسین عبداللهی، معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشگاه خوارزمی در رتبه‌بندی تایمز به رتبه بالای هزار دست یافته است. اما مسئله مهم میزان تاثیر شاخص‌های موجود در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها است.
 
معاون آموزشی دانشگاه خوارزمی ادامه داد: در برخی شاخص‌ها رو به افزایش و در برخی دیگر رو به کاهش حرکت کرده‌ایم. در حقیقت بهترین شاخص خودمان هستیم، زیرا شاخص‌های رتبه‌بندی در دانشگاه‌های دیگر با توجه به آن دانشگاه تدوین شده‌اند. امیدوارهستیم یک روز کشور‌های آسیایی و به طور جدی‌تر آسیای میانه به صورت متمرکز شاخص‌های خاص خود را ارائه دهند و بر اساس آن مورد سنجش قرار گیرند.

عبداللهی با بیان اینکه وزارت علوم باید به طور جدی به این مسئله ورود یابد؛ تاکید کرد: وزارت علوم یک سیستم دسته‌بندی دانشگاهی را تحت عنوان سطح بندی دانشگاه‌ها طراحی کرد. این سیستم با توجه به شاخص‌های خود ابهامات زیادی داشت به همین منظور سال ۹۷ وزیر علوم این سطح بندی را لغو کرد و از معاونت آموزشی وزارت علوم خواست تا بحث رتبه‌بندی را مطرح کند.

وی با بیان این که رتبه‌بندی بر اساس رشته - گرایش، بهترین نوع رتبه‌بندی خواهد بود، تصریح کرد: در کنار اخذ اطلاعات باید ظرفیت‌ها را نیز متعادل کنیم. طبیعتا دانشگاهی که از قدمت بالایی برخوردار است به جایگاه عمومی بالاتری نیز دست خواهد یافت.
 
عبداللهی افزود: زمانی ظرفیت دانشگاه‌ها و کیفیتشان را با دسته‌بندی‌های ذهنی وعوامانه می سنجیم. گاهی نیز نگاهی تخصصی داریم. شاید بهترین رتبه‌بندی بر اساس رشته - گرایش باشد. به نحوی که از این حالت کلی خارج شود و ارزیابی نسبتا واقع بینانه‌تری داشته باشد.

عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: معاونت آموزشی وزارت علوم مدتی است که در این زمینه به فعالیت می‌پردازند. در همین زمان محدود کار‌های بسیارخوبی همچون بحث اخلاق در آموزش و پژوهش نیز انجام شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار