آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۵۲۹

ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی

با وجود اینکه رژیم صهیونیستی به بهانه مقابله با شیوع ویروس کرونا از ورود فلسطینیان به مسجدالاقصی ممانعت می‌کند، شهرک‌نشینان صهیونیست وارد این مسجد شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع فلسطینی از ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی خبر دادند.

«خدیجه خویص» فعال فلسطینی ساکن قدس اشغالی فیلمی را از ورود غیرقانونی شهرک‌نشینان صهیونیست (امروز یکشنبه) منتشر کرد.

طبق گزارش وبگاه «عربی ۲۱»، این فعال فلسطینی با انتشار فیلم در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: «ورود‌های غیرقانونی (شهرک‌نشینان) وبا است، رژیم اشغالگر مسجدالاقصی را از مسلمانان خالی می‌کند و آن‌ها را به پرداخت غرامت در صورت تجمع در این مسجد تهدید می‌کند و مدعی است که همه این کار‌ها را به خاطر حفظ جان آن‌ها انجام می‌دهد، حال آنکه به شهرک‌نشینان اجازه ورود به مسجدالاقصی را می‌دهد».

بر اساس این گزارش، پلیس رژیم صهیونیستی به بهانه مقابله با شیوع ویروس کرونا، همچنان اغلب دروازه‌های مسجدالاقصی به استثنای سه دروازه حطه، المجلس و السلسله را به روی نمازگزاران فلسطینی بسته است.

از سوی دیگر رژیم صهیونیستی به بهانه مقابله با کرونا، تمامی گذرگاه‌های کرانه باختری و نوار غزه را تا اطلاع ثانوی بسته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار