کد خبر:۸۳۷۲۶۶
امروز صورت گرفت

بازدید رئیس سازمان بسیج از کارگاه تولید ماسک بسیج دانشجویی

رئیس سازمان بسیج مستضعفین از کارگاه تولید ماسک n۹۵ و محلول ضدعفونی کننده در سازمان بسیج دانشجویی بازدید کرد.

بازدیدرئیس سازمان بسیج مستضعفین از کارگاه تولید ماسک سازمان بسیج دانشجویی / تولید روزانه ۳ میلیون ماسک به همت جهادگران بسیجی

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز در جریان بازدید از کارگاه تولید ماسک و محلول ضد عفونی کننده سازمان بسیج دانشجویی در جمع خبرنگاران گفت: امروز یکی از نیازهای کشورمان تامین تجهیزات پزشکی مورد نیاز برای کادر های فعال در مراکز درمانی مبارزه با کرونا است که از جمله این تجهیزات ماسک n۹۵ است.

وی با بیان اینکه با هماهنگی که با سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته به همت دانشجویان بسیجی کارگاه تولید ماسک n۹۵ با استانداردهای لازم در سازمان بسیج دانشجویی دایر شده، افزود: این محصول پس از تولید مراحل استرلیزه، استاندارد سازی و بسته بندی را در سازمان غذا و دارو طی می کند و پس از آن در اختیار مراکز درمانی چه در تهران و چه سایر استان ها قرار می گیرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: دانشجویان جهادگر بسیجی روزانه ۲۰۰ هزار ماسک n۹۵ و معمولی تولید می کنند. همچنین سایر گروه های جهادی که غیر دانشجو هستند نیز در سطح کشور ۲۸۰۰۰۰۰ ماسک تولید می کنند با این وجود به همت بسیجیان روزانه ۳ میلیون ماسک تولید می شود.و با نظارت سازمان غذا و دارو در اختیار شبکه توزیع قرار قرار می گیرد.

سلیمانی با بیان اینکه با وحدت، صمیمیت و همدلی مردم در جریان شکل‌گیری بسیج ملی مقابله با کرونا شاهد صحنه‌های بسیار زیبایی از فداکاری هستیم و این نوع صحنه ها در کشور بسیار زیاد هستند افزود: تفاوت ملت ایران با سایر کشورها به خصوص با کشورهای غربی که ادعای دموکراسی و امنیت دارند این است که آنها در مواقع بحران ها جا خالی می کنند؛ اما ملت ایران در بحران ها به میدان می‌آیند و با فداکاری و همدلی نه تنها نیازهای معمولی بلکه نیازهای تخصصی را تامین می کنند. به هر روی امروز نیازها در مبارزه با کرونا تامین شده و هیچ مشکلی وجود ندارد و این از توانمندی های ملت ایران، جمهوری اسلامی و سیستم بهداشت و درمان کشورمان است.

وی افزود: در کشورهایی مانند آمریکا که سیستم مدیریتی آنها مبتنی بر پول، صرف هزینه های گزاف و عدم پیش بینی حوادث غیرمترقبه بزرگ نظیر شیوع ویروس کرونا است اگر مردم پول فراوانی نداشته باشند اصلا نمی‌توانند سمت مراکز درمانی بروند به گونه‌ای که امروز در مراکز درمانی کشورهای غربی شاهدیم که بین افراد تفاوت قائل می شوند و یا بسیاری از بیماران در راهروهای مراکز درمانی روی زمین افتاده اند اماخوشبختانه هیچ گاه چنین صحنه ای در کشور ما مشاهده نمی‌شود و این یک تفاوت بسیار اساسی و عمیقی است که به نوع نگرش مکتب های مادی و نوع نگرش جمهوری اسلامی و اسلام به انسان برمی گردد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز مردم کشورمان این اطمینان خاطر را دارند که هیچگونه دغدغه ای در رابطه با درمان بیماران وجود ندارد؛ البته همه باید پیشگیری کنیم تا کسی مبتلا نشود و کسی نیاز به درمان پیدا نکند ولی اگر احیاناً کسانی هم مبتلا شوند به راحتی درمان خواهند شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار