آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۳۰۷۲
به همت محققان برج فناوری امیرکبیر؛

سامانه کنترل هوشمند برای پایش تاسیسات سرمایشی و گرمایشی تولید شد

شرکت دانش‌بنیان مستقر در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با راه اندازی سامانه‌های کنترل هوشمند برای مدیریت مصرف انرژی به پایش تاسیسات سرمایشی و گرمایشی ساختمان‌ها پرداختند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تورج بطحایی رئیس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان «پیشران انرژی» تولید کننده سامانه‌های کنترل هوشمند در پایش مستمر تاسیسات سرمایش گرمایش و تهویه مطبوع در خصوص محصولات خود گفت: این شرکت دارای بخش‌های مختلف تحقیق و توسعه، مانیتورینگ آنلاین و M&V پایش و صحه گذاری و بخش اجرایی به همراه نمایندگی‌های فعال در سراسر کشور است.

بطحایی افزود: بنا به تائید شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و سازمان بهره وری انرژی ایران هوشمند سازی موتورخانه‌ها یکی از موثرترین راه کار بهینه سازی با کوتاه‌ترین دوره بازگشت سرمایه در ساختمان مسکونی اداری است.
 
وی تصریح کرد: از این رو طی ۵ سال گذشته توانستیم با طراحی و توسعه نرم افزار یکپارچه مدیریت انرژی به کنترل و پایش تاسیسات سرمایش، گرمایش و تهویه مطبوع و میترینگ آب و انرژی به دستاورد‌های کم نظیری در این حوزه برسیم.
 
رئیس هیات مدیره شرکت دانش‌بنیان «پیشران انرژی» اظهار کرد: تاسیسات ۵۰۰ ساختمان بزرگ در سطح کشور از جمله ساختمان‌های تابعه شرکت ملی گاز ایران، پخش فراورده‌های نفتی ایران، توزیع برق، وزارت خانه‌های ارتباطات و فتاوری اطلاعات، کار و رفاه امور اجتماعی، دانشگاه‌ها، دستگاه‌های برج‌های مسکونی و تحت کنترل و پایش آنلاین این نرم افزار هستند.
 
وی با بیان اینکه تا به امروز ۲۲ هزار موتورخانه را در ۸۰۰ نقطه کشور تجهیز کردیم؛ تاکید کرد: با راهکار‌های کنترلی می‌توانیم صرفه جویی در ساختمان‌ها داشته باشیمصرفه جویی که باعث کاهش نرخ استهلاک در سال خواهد شد.
 
بطحایی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه هر ساختمان پتانسیل این را دارد که صرفه جویی زیادی در مصرف انرژی داشته باشد این نرم افزار را طراحی و در اختیار ساختمان‌های مختلف قرار دادیم. اداره‌ها، مدارس، فضا‌های آموزشی، بیمارستان ها، سینماها، مراکز تفریجی، مراکز تجاری و... می‌توانند از این سامانه بهره ببرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار