به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنجمین جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه معاونین آموزشی دانشکده ها در خصوص مشکلات آموزشی دانشکده ها، عدم اختصاص خوابگاه به دانشجویانی که در ترم جاری از مرخصی تحصیلی استفاده کرده اند، میهمانی دانشجویان در شهرهای خود و تامین تجهیزات محافظتی مانند ماسک و دستکش برای دانشجویان را با توجه به شیوع کرونا بیان کردند و مقرر شد توسط مدیران آموزشی و تحصیلات تکمیلی جهت اخذ تصمیم نهائی بررسی شود.
محمود قاضی خوانساری مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص کسب مجوز اعطای مدرک فوق لیسانس به جای تخصص به متقاضیان بین الملل رشتههای تخصصی بالینی پزشکی کلیاتی را ارائه کرد.
وی گفت: همانند دوره دستیاری دندانپزشکی که در حال اجراست و متقاضیان بین المللی رشتههای تخصصی دندانپزشکی با گذراندن دورههای مورد تایید و قابل قبول موفق به دریافت مدرک فوق لیسانس و یا PhD میشوند میتوان برای دورههای تخصصی بالینی پزشکی نیز این مدل را پیاده سازی کرد.
قاضی خوانساری افزود: در حال حاضر نیز در برخی از کشورها مدرک دوره تخصص به صورت MS و یا PhD ارائه میشود.
ضیائی نیز در این خصوص گفت: در برخی از کشورها به ویژه در کشورهای همسایه شرط عضویت در هیات علمی داشتن مدرک فوق لیسانس و PhD است، به همین دلیل فراگیران بین المللی دانشگاه طالب دریافت مدرک فوق لیسانس به جای مدرک تخصص هستند.
وی توضیح داد: ورودی این دورهها همانند دورههای دستیاری از پزشکی عمومی است و طول دوره آموزشی این گروه از دستیاران ۳ تا ۴ سال خواهد بود و برای دورههای بیش از ۴ سال روتیشنهای فوق تخصصی سال آخر کاسته خواهد شد.
این دستور با نظر سنجی و آرای اعضای شورا موافقت شد. در انتها موارد دانشجویی مطابق دستور جلسه شورای آموزشی مطرح شد.