وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در حوزه خدماتی که خیرین داشته اند، ۴۶۰ هزار متر مربع فضای آموزشی، خوابگاهی و و رفاهی را از این طریق تکمیل کردیم و ۳۵۵ هزار متر مربع دیگر در حال ساخت است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری امروز در نشست خیرین آموزش عالی کشور که در وزارت علوم برگزار شد، گفت: در فضای فعلی کشور مردم خاطرات خوبی از خیرین حوزه تعلیم و تربیت دارند. پیشتازانی در حوزه مدرسه سازی حضور داشتند به طوری که مرحوم حافظی خیر مدرسه ساز خاطره خوبی در ذهن مردم به جا گذاشت.
وی افزود: دانشگاههای ما نیز قبل از انقلاب و بعد از انقلاب خاطرههای خوبی از اشخاصی دارند که وقف کرده و خیر آموزش عالی هستند، ما بعد از انقلاب در زمینه خیرین مشارکت خوبی داشتیم البته خیلی وقتها به دلیل غفلت ما افرادی که خیر بوده و در این حوزه تلاش کرده بودند معرفی نشده بودند. بر همین اساس وزارت علوم تلاش خود را انجام داده و ستاد خیرین دانشگاه ساز را در وزارت علوم و همه دانشگاهها شکل داده است و بیشتر به این دلیل است که این فرهنگ را ترویج دهیم و تشکر خودمان را به عنوان مجریان آموزش عالی دانشگاه و دانشجویان از خیرین داشته باشیم.
وزیر علوم ادامه داد: امیدواریم جریان خیر در کشور گستردهتر شود تا این امانت را به اهلش برسانیم.
وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: توسعه آموزش عالی از نظر ساخت مراکز و صدور مجوز زیاد بوده، اما پشتیبانی از این مراکز چندان سرعتی نداشته است و ما با کمبود مراکز رفاهی رو به رو بودیم. صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم مسئولیت تامین رفاه دانشجویان را دارد که در اینجا جای تقدیر و تشکر دارد یک نگاه به این آمارها نشان میدهد زحمات و تلاش در این حوزه قابل تقدیر است. ما در حوزه خدماتی که خیرین داشته اند ۴۶۰ هزار متر مربع فضای آموزشی، خوابگاهی و و رفاهی را از این طریق تکمیل کردیم و ۳۵۵ هزار متر مربع دیگر در حال ساخت و تکمیل است و بیشتر در این جلسهای که برگزار شد بحث در مورد تکمیل خوابگاههایی است که برای سال جدید به کار گرفته میشود و امیدواریم فضای این چنینی را در کل جامعه اطلاع رسانی کنیم.
غلامی تصریح کرد: بیشتر از آنچه که کمبودها را اعلام کنیم باید قدرشناس این همت عالی بوده و فرهنگ خیرین را تکثیر کنیم و در جلساتی این چنینی به جای کمبودها از ارتقا و تکمیل و توسعه صحبت کنیم. برخی از خوابگاههای خیر ساز در حد هتل هستند به طوری که من از یکی از این خوابگاهها که در دانشگاه صنعتی اصفهان ساخته شده بود، بازدید کردم و عنوان کردم اگر این خوابگاه را به دانشجویان بدهید تلاش میکنند تا آخرین مقطع حتی بعد از فارغ التحصیلی در آنجا بمانند و به راحتی نمیشود به آنها گفت که خوابگاه را تخلیه کنند.