
تشکیل صندوق نیکوکاری برای حمایت از دانشجویان بیبضاعت / یارانه نقدی به دانشجویان متاهل پرداخت میشود
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیاوش خرسندی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با ارائه گزارش عملکردی از این معاونت گفت: صندوق نیکوکاری این دانشگاه تشکیل شده است.
وی افزود: این صندوق با هدف اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان که سالانه هزار بورس تحصیلی خواهد داد و هم چنین پرداخت یارانه مسکن به دانشجویان متاهل خواهد بود.
وام های صندوق نیکوکاری به صورت بلاعوض خواهد بود
وی یادآور شد: سال گذشته ما 8 میلیارد تومان وام دانشجویی پرداخت کردیم؛ اما وام های صندوق نیکوکاری به صورت بلاعوض خواهد بود.
معاون فرهنگی دانشجویی امیرکبیر در خصوص حمایت از دانشجویان متاهل گفت: صندوق نیکوکاری اهدافش این است که مجتمعی را برای دانشجویان متاهل فراهم کند که بتوانند در این مجتمع اسکان داده شوند.
افتتاح مجتمع ورزشی جدید دانشگاه امیرکبیر در ابتدای سال تحصیلی
خرسندی در ادامه گفت: معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امیرکبیر در این ایام بدون وقفه در حال کار بود و خدماتی هم به دانشجویان ارائه شد در حوزه اقدامات عمرانی مجتمع ورزشی جدید دانشگاه با جذب یک میلیارد تومان اعتبار ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ابتدای سال تحصیلی به بهره برداری میرسد. بخشهایی از این مجتمع آماده شده، اما به دلیل شیوع کرونا فعلا تعطیل است.
وی افزود: در حوزه تعمیرات خوابگاهها نیز ارتقای خوابگاههای رده چهار و پنج را داشتیم که آخرین خوابگاه، خوابگاه ناجیان که در رده چهار بود یک و نیم میلیارد تومان بودجه آن تامین شده مراحل اولیه تعمیرات آغاز شده و به صورت کلی بازسازی خواهد شد. دو خوابگاه رده چهار نیز داریم که ۱۵۰ نفر دانشجو در آن ساکن هستند و این خوابگاهها نیز تعمیر خواهند شد.
معاون دانشجویی دانشگاه امیرکبیر همچنین از راه اندازی سالن صخره نوردی دانشگاه خبر داد و گفت: ۳۰۰ میلیون تومان بودجه برای تجهیز زمین فوتبال دانشگاه در نظر گرفتیم. توسعه امکانات خوابگاهها نیز در دستور کار قرار گرفته و خوابگاهی با ظرفیت ۳۰۰ دانشجو در صورت تامین بودجه آن احداث خواهد شد.
خرسندی گفت: عملیات اجرایی پیشخوان متمرکز امور دانشجویی را در محل ساختمان شماره دو آغاز خواهیم کرد که بعد از تکمیل خوابگاه ناجیان این مرکز راه اندازی میشود.
وی همچنین از تجهیز مرکز بهداشت دانشگاه و خرید یونیک داندان پزشکی خبر داد و گفت: این مرکز نیز با ۲۰۰ میلیون تومان تجهیز شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در زمینه فعالیتهای ستادی گفت: کمیته سلامت دانشگاه از ابتدای کرونا تشکیل شد و نظارت بر اقدامات بهداشتی و تامین مواد بهداشتی داشتیم ضدعفونی ساختمانها صورت گرفته و مراسم تقدیر از شهدای حوزه سلامت برگزار شده است. کمیته و کمیسیونهای بررسی پروندههای دانشجویی نیز در این مدت تشکیل جلسه داد ۳۰۰ پرونده فردی و ۱۰۰۰ پرونده جمعی را نیز بررسی کردیم که ۹۰ درصد درخواستهای آموزشی حل و فصل شدند.
وی همچنین از پویش همدلی این دانشگاه در دوران کرونا خبر داد و گفت: در این پویش ۴۰۰ میلیون تومان جمع آوری شد و میان نیازمندان توزیع شد.
وی افزود: البته آماری که تاکنون اعلام شده خیلی قابل اتکا نیست چرا که برخی از اعلام این موضوع امتناع میکنند.
قرنطینه دو دانشجوی خوابگاهی مشکوک به کرونا
معاون دانشجویی دانشگاه امیرکبیر گفت: امیدواریم شرایط به گونهای نشود که مجبور شویم خوابگاهها را مجدد تخلیه کنیم چرا که دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای ادامه کار درخواست حضور در دانشگاه را دارند و تمام تلاش ما این است که محیط ایمنی را برای دانشجویان ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر آزمایشگاههای دانشگاه به روی دانشجویان باز است و آنها میتوانند با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکلها در آزمایشگاه حضور یابند. خوشبختانه در حال حاضر شرایط بحرانی و حاد نیست و وجود چند مورد مشکوک در دانشگاه طبیعی است.
خرسندی تأکید کرد: از آنجایی که ما نمیتوانیم پذیرای همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه باشیم دورههای ۱۰ روزهای در نظر گرفته ایم تا دانشجویان بتوانند در این بازه زمانی در دانشگاه حضور یافته و با استاد خود ارتباط برقرار کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه امیرکبیر درباره نحوه پذیرش دانشجویان جدیدالورود در ترم آینده گفت: در این رابطه تاکنون چندین جلسه در هیئت رئیسه تشکیل شده و نظرات متفاوتی وجود دارد. با توجه به شرایط کنونی، سناریوی برگزاری ترم به صورت حضوری به صلاح نیست و سناریوی آموزش مجازی و حضوری در دستور کار دانشگاه قرار دارد.