کد خبر:۸۷۴۹۲۹

ارتش لبنان پهپاد اسرائیل را ساقط کرد

ارتش لبنان اعلام کرد که پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی را در حریم هوایی لبنان سرنگون کرده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، ارتش لبنان شامگاه پنجشنبه طی بیانیه‌ای اعلام کرد که یک فروند پهپاد ارتش رژیم اسرائیل را در جنوب لبنان رهگیری و ساقط کرده است.

در بیانیه‌ای که ارتش لبنان منتشر شده، تصریح شده است که این پهپاد بعد از ورود به حریم هوایی این کشور و نقض آن در محدوده شهرک «عیتا الشعب» واقع در نوار مرزی با فلسطین اشغالی سرنگون شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای با تأیید سرنگونی پهپاد خود در جنوب لبنان مدعی شد که این پهپاد «سقوط کرده است» و نگرانی‌ای از بابت دست‌یابی به اطلاعات آن وجود ندارد.

پیشتر نیز ارتش لبنان از سرنگونی پهپادهای جاسوسی اسرائیل در جنوب لبنان خبر داده بود.

از زمان به شهادت رسیدن رزمنده حزب‌الله در اطراف فرودگاه دمشق بر اثر حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۳۰ تیر) و تأکید این حزب بر پاسخ به این حمله، ارتش این رژیم نیروهای خود را از مرز دور کرده و به جای آن‌ها از ربات و پهپادها استفاده می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار