دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: ادامه فرآیند استیضاح رئیس جمهور به نفع دولت است و بدتر باعث مظلوم نمایی دولت خواهد شد.
رضیئی، دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص پیگیری برخی از نمایندگان برای استیضاح رئیس جمهور گفت: اگر مجلس از همین حالا فرایند استیضاح رئیس جمهور را شروع کند این فرآیند تا روی کار آمدن رئیس جمهور بعدی حدود ۱۱۰ روز به طول میانجامد و این در حالی است که طی این مدت نه تنها عملا کشور در بخشهای مختلف معطل میماند بلکه حتی اگر آقای روحانی استیضاح شود و برود و یا بماند در شرایط فعلی تفاوتی را ایجاد نمیکند.
وی با بیان اینکه مجلس یازدهم نسبت به شعارهایی که داده عقب است، بیان کرد: نمایندگان مجلس یازدهم پیش از شکل گیری این مجلس شعارهایی دادند که یا در حد و توان مجلس نبودند و یا اینکه تحقق آنها زمان بر بود با این وجود همین مسئله باعث شد تا حداقل انتظار آن ۴۲ درصدی که در انتخابات مشارکت کردند از مجلس بالا برود.
رضیئی با اشاره به اینکه هنوز در مجلس یک طرح جدی در حوزه اقتصادی و رونق تولید به تصویب نرسیده و در حوزه شفافیت با وجود اینکه لایحه شفافیت در حال وصول است، اما در مورد همین لایحه هم کلی بحث و حرف وجود دارد، اضافه کرد: مجلس از شعارهای که داده عقب افتاده و بعضا اقداماتی هم که صورت گرفته کارهایی ضد شعارهای مجلس بوده است؛ مثلا در ماجرای رای اعتماد به گزینه وزارت صمت نمایندگان به گزینه پیشنهادی دولت رای اعتماد ندادند و وزارتخانهای را که در سال جهش تولید باید بیشترین نقش را ایفاء کند تا مدتی بلاتکلیف گذاشتند و از طرفی این اقدام باعث شد تا مجلس به فردی ضعیفتر از مدرس خیابانی یعنی آقای رزم حسینی با یک کارنامه کاملا شبه دار رای اعتماد بدهد.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: مجلس برای اینکه از زیر بار فشار روانی توقعاتی که خود ایجاد کرده خارج شود دست به کارهای پوپولیستی همچون پیگیری استیضاح رئیس جمهور میزند و این در حالی است که نمایندگان خودشان نیز میدانند که اینگونه اقدامات نه فایدهای دارند و نه در شرایط کنونی دردی از درهای کشور دوا میکنند.
وی افزود: نطقهایی که نمایندگان مجلس هر چند وقت یکبار در زم رئیس جمهور به رادیکالترین شکل ممکن بیان میکنند همه حرفهای پوپولیستی هستند که جایگاه و شانیت مجلس را تنزل داده اند. معتقدم مجلس یازدهم در این مدتی که از عمر آن گذشته باید مشخص کند که با وجود یک دولت فرسوده و ناتوان که رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کرده اند باید تا روز آخر وظایف خود را انجام دهد برای بهبود وضع موجود چه اقداماتی انجام داده و چقدر توانسته از ابزارهایی که در اختیار دارد استفاده کند.
رضیئی با بیان اینکه چرا مجلس در این مدت به دنبال استفاده از ابزارهای نظارتی خود مثل طرح سوال از رئیس جمهور و یا دعوت از وزراء و تشکیل پرونده برای آنها در کمیسیون اصل ۹۰ نرفته، تصریح کرد: سوال این است که چرا در کمیسیون اصل ۹۰ برای وزرایی مثل وزیر نفت که مصوبات مجلس را اجرا نمیکنند پروندهای تشکیل نمیشود؛ مثلا آقای نامدار زنگنه ۶ سال است که ماده ۱۰ اختیارات وزارت نفت را معلق نگه داشته و یا در وزارت راه و شهرسازی چه در زمان آخوندی و چه در حال حاضر قانون تسهیل ازدواج جوانان اجرایی نشده خب چرا مجلس به این موضوعات ورود پیدا نمیکند.
وی با تاکید بر اینکه مجلس با اقداماتی مثل پیگیری استیضاح رئیس جمهور فقط مردم را دلسرد میکند، چون نمایندگان نیز خود میدانند که چنین اقداماتی به نتیجه نمیرسند و هیچ فایدهای هم ندارند، اظهار کرد: طرح استیضاح روحانی را فقط دو سه از نمایندگان امضاء کرده اند و با توجه به ترکیب فعلی مجلس و اختلاف نظراتی هم که بین نمایندگان وجود دارد کاملا مشخص از که استیضاح رئیس جمهور رای نمیاورد و فقط این اقدام باعث خواهد شد که مردم از مجلس انقلابی دلسرد شوند.
دبیر سیاسی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل گفت: مردم از مجلس انقلابی انتظار دارند که اتفاقات مثبتی در کشور بیفتد، ولی این مجلس هیچ طرح و برنامهای برای دلار ۳۲ هزار تومانی، کنترل بازار خودرو و تشدید نظارت بر ارگانهای محتلف دولتی ندارد و صرفا به یک مجلس شعاری تبدیل شده است؛ البته عامل بسیاری از خرابیهای که در کشور وجود دارد دولت روحانی است، ولی کارکرد مجلس هم در چند ماه گذشته اثربخش نبوده است.
رضیئی با بیان اینکه ادامه فرآیند استیضاح رئیس جمهور به نفع دولت است و بدتر باعث مظلوم نمایی دولت خواهد شد، افزود: برداشت بنده این است که اگر طرح استیضاح رئیس جمهور هم شکل بگیرد آقای روحانی در جلسه استیضاح حضور نمییابد و این مسئله نیز یک حاشیه دیگر ایجاد میکند.