کد خبر:۸۸۴۶۰۱
صدیقی:

سه طرح ارائه شده در مجلس در تضاد با سخنان رهبری است / آموزش و پرورش بنگاه اشتغال نیست!

مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان گفت: متاسفانه سیاست‌های کلی ابلاغ شده توسط رهبری جایگاهی قانونی در مجلس ندارد، سه طرح که اخیرا در مجلس مطرح شده در تضاد با فرمایشات رهبری است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه هم اندیشی صاحب نظران اعضای تشکل‌های فرهنگی در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. سجاد صدیقی، مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در این جلسه خطاب به رئیس مجلس گفت: در بیان مظلومیت رهبری همان بس که سیاست‌های کلی ابلاغ شده توسط ایشان هیچ جایگاه قانونی ندارد. متاسفانه نه در قانون اساسی و نه در قانون عمومی جایگاه حقوقی برای پیگیری و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی وجود ندارد.

اگر مدیر و مسئولی از اجرای فرامین رهبری شانه خالی کرد چه کسی باید آن‌ها را ماخذه کند؟

 
وی ادامه داد: جناب آقای قالیباف، اگر وزیری در دوره وزارت خود نسبت به این سیاست‌ها بی توجهی کرد و خلاف آن عمل کرد؛ کدام مرجع قانونی این وزیر را محاکمه می‌کند؟ مجلسی که عنوان انقلابی دارد باید ورود جدی کرده و در وهله اول تکلیف سیاست‌های کلی را روشن کند.

مسئول مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: سه طرح اخیرا مطرح شده در مجلس در تضاد با فرمایشات رهبری است. ایشان در ۱۱شهریور صراحتا خطاب به مجلس در زمینه جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر رجایی تذکر دادند.

صدیقی در پایان گفت: نمایندگان برای رای جمع کردن می‌خواهند نیرو‌هایی را برای استخدام به آموزش و پرورش تحمیل کنند و وزیر آموزش و پرورش را را تحت فشار قرار می‌دهند. آموزش و پرورش بنگاه اشتغال زایی نیست نظام تعلیم و تربیت موتور پیشران حرکت جامعه است.

رئیس مجلس در این جلسه با تاکید بر اهمیت آموزش و پرورش گفت: اساس آموزش و پرورش در معلمانی است که عناصرهدایتگر و تربیت کننده جامعه به حساب می‌آیند سایر اتفاقات ذیل این مسئله شکل می‌گیرد ما در هر بخش و در هر مقطعی بخواهیم فعالیتی انجام دهیم باید صدای معلمان را بشنویم و آن‌ها را درک کنیم.

قالیباف تاکید کرد: آموزش و پرورش را رها کرده‌ایم و انتظار داریم طرح تحول ایجاد شود. با چه امیدی و به چه حقی از سند تحول حرف می‌زنیم ما در بخش‌هایی غفلت کرده‌ایم در حالی که مقام معظم رهبری نسبت به آموزش و پرورش بسیار حساس هستند.

وی اظهار کرد: مردمی سازی و خصوصی سازی باهم متفاوت است ما باید تلاش کنیم آموزش و پرورش را مردمی سازی کنیم با همان باوری که از گذشته داشتم آموزش و پرورش جزو دغدغه‌ها و اولویت‌های من است ابتدا آموزش و پرورش سپس سلامت بعد از آن زیرساخت‌های حمل و نقل راباید جدی گرفت مسئله نخبگان هم مسئله مهمی است که نیاز است به آن توجه شود و باید آن‌ها را جذب کنیم.

قالیباف تصریح کرد: شفاف سازی، هوشمند سازی، مردمی سازی و کار آمد سازی از رویکرد‌های ما است و به آن توجه ویژه‌ای داریم باید با ارتباط تنگاتنگی که شکل می‌دهیم آیین نامه‌های داخلی مان را اصلاح کنیم وسیاست‌هایی که مقام معظم رهبری ابلاغ کردند در دستور کارقرار دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار