کد خبر:۸۸۵۸۶۹
به همت پارک علم و فناوری دانشگاه تهران؛

نخستین رویداد ارائه محصولات تحقیقاتی شرکت‌های برق منطقه‌ای ۲۰ آبان ماه برگزار می‌شود

نخستین رویداد «ارائه محصولات تحقیقاتی شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور» ۲۰ آبان ماه برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، نخستین رویداد «وبینار» ارائه محصولات تحقیقاتی شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور، به همت پژوهشگاه نیرو با همکاری پارک علم‎و‎فناوری دانشگاه تهران و اجرای شرکت گسترش صنعت روز سه شنبه ۲۰ آبان ماه برگزار می‌شود.

در این رویداد مجازی، ۳۵ محصول منتج از تحقیقات شرکت‌های توزیع نیروی برق و شرکت‌های برق منطقه‌ای، به فناوران و شرکت‌های توانمند و فناور جهت سرمایه‌گذاری و تجاری‌سازی عرضه می‌شود و شرکت‌هایی که در این مرحله برای تجاری‌سازی این محصولات اعلام آمادگی کنند؛ حمایت‌های ویژه دریافت می‌کنند که عبارت است از:

ارائه تسهیلات مالی تا سقف ۲،۰۰۰ میلیون ریال برای محصولاتی که نیاز به طرح و مطالعات تکمیلی دارد.

ارائه تسهیلات مالی به میزان ۷۰ درصد سرمایه در گردش لازم برای ساخت و تولید محصول تا سقف ۱۰ میلیارد ریال برای محصولات آماده تجاری‌سازی.

امکان مذاکره جهت اخد قرارداد سفارش خرید از شرکت‌های توزیع استانی برای تمامی محصولات.

امکان انعقاد قرارداد پوشش ریسک به وسیله پژوهشگاه نیرو به منظور خرید تعداد مشخصی از محصولات تولیدی.

همچنین این رویداد بسترمناسبی را جهت تعامل و مذاکره بین شرکت‌های صنعتی و سازندگان با محققان و صاحبان محصول و ارائه‌کنندگان دانش فنی برای تجاری‌سازی محصولات فراهم خواهد کرد.

گفتنی است؛ پژوهشگاه نیرو به منظور کاربردی شدن تحقیقات و گرایش پروژه‌های پژوهشی شرکت‌های برق به سوی رفع نیاز‌ها و مقتضیات صنایع و برخورداری صنایع برق و انرژی کشور از نتایج و دستاورد‌های تحقیقاتی شرکت‌های برق، تفاهم‌نامه‌های تجاری‌سازی محصولات تحقیقاتی با شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع منعقد کرده است و این رویداد در راستای اجرایی کردن این تفاهم نامه‌ها است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای حضور در این رویداد و کسب اطلاعات بیشتر به سایت gsit.ir/cic مراجعه کرده و یا با شماره ۴-۸۸۲۲۰۷۰۰ داخلی ۱۶۷ و ۱۸۳ تماس حاصل کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار