کد خبر:۸۸۷۵۷۱
آخر هفته با استانها|

دومین هفته آبان ماه کرونایی برای دانشگاه‌ها چگونه بود / آغاز دوباره فعالیت‌های جهادی دانشجویان برای مبارزه با کرونا

دومین هفته آبان ماه در حالی سپری شد که زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور سراسری ۹۹ در دانشگاه‌های کشور اعلام و کمک های مومنانه و فعالیت جهادی دانشجویان مجددا آغاز شد.

دومین هفته آبان ماه کرونایی برای دانشگاه ها چگونه بود / آغاز دوباره فعالیت های جهادی دانشجویان برای مبارزه با کرونا

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حنانه جانمحمدی؛ * دومین هفته دی ماه در حالی سپری شد که زمان ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور سراسری ۹۹ در دانشگاه‌های کشور اعلام و شیوه آن به صورت مجازی و غیر حضوری انتخاب شد. برخی از مراکز آموزشی در مرحله اول به پذیرش دانشجویان به رسم مجازی در هفته جاری و در مرحله دوم برای تحویل مدارک به شکل حضوری بر اساس صلاح دید ستاد ملی مبارزه با کرونا پرداختند. در این میان تعدادی از دانشگاه‌ها نیز تنها به روش غیر حضوری بسنده کردند.

بیشتر بخوانید:

زمان ثبت‌نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی صنعتی ارومیه از ۱۴ آبان آغاز می‌شود

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری دانشگاه کردستان ۱۹ آبان‌ماه پایان می‌یابد

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال ۹۹ دانشگاه لرستان غیرحضوری انجام می‌شود

شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه گیلان اعلام شد

ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه امام خمینی (ره) تا ۱۷ آبان ماه ادامه دارد

شرایط ثبت‌نام مقطع کارشناسی دانشگاه یاسوج اعلام شد + فایل pdf

شرایط ثبت‌‌نام پذیرفته‌شدگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام شد

ثبت‌نام از دانشجویان جدید دانشگاه صنعتی اصفهان از ۱۲ تا ۱۴ آبان انجام می‌شود

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان کارشناسی‌ارشد دانشگاه صنعتی قم غیرحضوری انجام می‌شود

حمله سگ‌ها به اینترن‌هاى بیمارستان شهید محمدی بندرعباس/ شوراى صنفى دانشجویان پیگیر است




فعالیت‌های جهادی دانشجویان در زمینه کرونا جان تازه‌ای به خود گرفته است. رهبر انقلاب در سخنرانی هفته گذشته خود با اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا به ورود دوباره نیرو‌های جهادگر به عرصه مقابله با کرونا تاکید کردند؛ بنابراین دانشجویان با ارائه فراخوان‌های متعدد از داوطلبین خواستند تا با اعلام آمادگی در این مسیر عملکرد خود را آغاز کنند. برای مثال بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد پیرو فرمایشات اخیر رهبر انقلاب در خصوص ورود نیرو‌های جهادگر به عرصه مقابله با کرونا فراخوان اعزام نیرو‌های داوطلب به بیمارستان‌ها برای کمک به کادر درمان را اعلام کرد. همچنین قرارگاه جهادی مقابله با کرونا بسیج دانشجویی شاهرود با سه کمیته آموزش و پیشگیری با محوریت دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی، کمیته رسانه‌ای و کمیته عملیات میدانی آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید:

پویش «نذر قربانی، نذر مهربانی» از سوی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم راه‌اندازی شد

قرارگاه جهادی مقابله با کرونا بسیج دانشجویی دزفول راه‌اندازی شد

طرح کمک مومنانه برای توزیع مواد غذایی از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل انجام می‌شود

بیش از ۱۰۰۰ پرس غذای نذری از سوی بسیج دانشجویی بین نیازمندان مینابی توزیع شد

ارسال تخلفات دو شرکت زیر مجموعه موسسه صندوق بازنشستگی مس به کمیسیون اصل ۹۰

فراخوان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد یزد برای جذب جهادگران سلامت اعلام شد

پویش «نذر سیب» از سوی جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) استان یزد راه‌اندازی شد

بسیج دانشجویی استان یزد آمادگی خود را برای مقابله با کرونا اعلام کرد

توزیع ۱۰۰ بسته اقلام بهداشتی در خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

قرارگاه جهادی مدافعان سلامت در قزوین تشکیل می‌شود

مرحله اول رزمایش ستاد مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی شهرستان ملایر آغاز شد

کاروان سلامت دانشگاه پیام‌نور لرستان به توزیع ماسک بین مردم پرداخت




ماجرای خشکی و مریض حالی تالاب جازموریان، داستان تازه‌ای نیست. این تالاب به عنوان یک منبع استراتژیک و پراهمیت آب شیرین، پیرو خشکسالی‌های مداوم در سال‌های اخیر به کانون بحرانی ریزگرد‌های جنوب استان سیستان و بلوچستان و کرمان تبدیل شده و کم توجهی به این موضوع باعث مشکلات جبران ناپذیری برای شهرستان‌های جنوبی کرمان و غربی سیستان و بلوچستان شده است. ساخت مداوم سد و بند در استان کرمان مثل سد عروس بانی آخرین نفس‌های این تالاب را هم گرفته، در آن حد که جازموریان حالا به تمامی خشک و آسیب پذیر‌تر از گذشته شده است و اگر راهکاری صحیح برای جان بخشی دوباره به آن اتخاذ نشود، معضلات متعددی را برای مردم استان‌های جنوبی ایران به وجود خواهد آورد. محمد دوریش، کنشگر محیط زیست در این خصوص می‌گوید: این خشکی می‌تواند زمینه ساز تشدید بیابان زایی در شرق استان فارس نیز بشود و کارایی سرزمین را به شدت متخل کند.

بیشتر بخوانید:

ناخوش احوالی جازموریان / خشکی تالاب و هزار بلای محیط زیستی برای جنوبی‌ها!

حال تالاب جازموریان خوب نیست / استان فارس در آستانه بیابان زایی!




تراژدی کولبران کرد که هر هفته جان یک جوان روستایی را می‌گیرد، از سمت خبرگزاری دانشجو پیگیری شد. بسیاری به جرم کولبری، در مرز‌های شمال غربی کشور به دلیل جابجایی بار قاچاق مورد اصابت گلوله قرار گرفتند یا در فصل زمستان دچار سرمازدگی شدند و جانشان را از دست دادند؛ قصه‌های دردناک این کولبران را بار‌ها شنیدیم و شاهد بودیم که اخبار آن‌ها خوراک رسانه‌ها شدند. هر بار با مطرح شدن این موضوع، وعده‌های بسیاری از سوی مسئولان مربوطه برای حل مشکلات آنان داده شد، اما همچنان این مشکلات مرتفع نشدند.
 
دومین هفته آبان ماه کرونایی برای دانشگاه ها چگونه بود / آغاز دوباره فعالیت های جهادی دانشجویان برای مبارزه با کرونا

از زمانی که بازارچه‌های مرزی بسته شدند، به مرور بر تعداد کولبران افزوده شد و در حال حاضر شاهدیم که حتی زنان و کودکان مرزنشین هم به دلیل شرایط نامناسب اقتصادی و بیکاری در این مناطق، روی به کولبری آورند.

بیشتر بخوانید:

باری که از روی دوش کولبران برداشته می‌شود / تشکیل کارگروهی برای پیگیری مطالبات شهر‌های مرزی کردستان



کمتر کسی است که تجربه سفر ماشینی را نداشته باشد. متاسفانه اوضاع ناخوشایند جاده‌های ایران طعم خوب سفر را گاهی به مرگ می‌کشاند. حوادث جاده‌ای چادگان به اصفهان، چند سالی است که جان مردم را می‌گیرد و خانواده‌های بسیاری را داغدار می‌کند یا خسارت‌های جبران ناپذیری را به مردم می‌زند. آخرین حادثه مربوط به اوایل مهر امسال بود که در آن سه نفر از شهروندان اصفهانی جان خود را از دست دادند و ۲ نفر نیز مصدوم شدند.

بیشتر بخوانید:

جان باختن مردم در جاده چادگان با بوروکراسی اداری! / وعده مسئولان برای تکمیل فاز ۴ جاده محقق می‌شود؟




این روز‌ها حرف و حدیث‌هایی از سوی برخی مسئولان مشهدی به گوش می‌رسد که طرح جدید بافت اطراف حرم را خود مشهدی‌ها باید بنگارند؛ چراکه این طرح قرار است در مشهد اجرا شود و مشهدی‌ها می‌خواهند آن را اجرایی کنند و این کسر شأن مشهدی هاست که طرح مربوط به آنان در تهران به تصویب برسد. این حرف‌ها قبلا از سوی رئیس شورای اسلامی مشهد، اعضای شورا و برخی مسئولان شهرداری مشهد به گوش می‌رسید، اما به تازگی این حرف‌ها از جواد کریمی قدوسی، نماینده مردم مشهد در مجلس و رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس نیز شنیده می‌شود.

حرم مطهر رضوی، تا پیش از شرایط کرونا سالانه میزبان بیش از ۲۵ میلیون زائر از سراسر جهان بوده است. این مساله باعث می‌شود که هویت بافت اطراف حرم و منطقه ثامن مشهد، بیش از آنکه صرفا به مسئولان استانی مربوط باشد، مساله‌ای ملی و مذهبی باشد و تصمیمات درباره نوسازی این منطقه، بیش از آنکه ناظر به اورده‌های اقتصادی مرتبط شود، براساس نیاز‌های هویتی و با نگاهی جهانی اتخاذ شود. اما نگاه برخی مسئولان به طرح‌های نوسازی و بهسازی بافت اطراف حرم، نشانه‌های کمی از این رویکرد را دارد. نشانه‌هایی از حمایت از سرمایه گذاری که صرفا به فکر بازگشت سرمایه خود است و سود و زیان شهرداری در طرح را با خود به همراه دارد.

بیشتر بخوانید:

اختلاف نظر مسئولان درباره ذی نفعان بافت اطراف حرم رضوی / رویکرد کمیسیون عمران مجلس چیست؟



کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج در دهه ۷۰ به منظور رونق بخشیدن به صنعت کشاورزان استان کهگیلویه و بویر احمد از سوی سازمان اقتصادی کوثر راه اندازی شد. در سال‌های اول راه اندازی، این کارخانه توانست آرد مورد نیاز استان و استان‌های همجوار را تامین کند. حتی بخشی از کارخانه را برای تولید شیرینی جات اختصاص دادند و کار تا جایی پیش رفت که محصولاتش صادر می‌شد. روال کار به خوبی پیش می‌رفت تا اینکه در سال ۸۴ به خاطر شرایط اقتصادی و رکود، خط تولید متوقف، و کارخانه تعطیل شد. بعد از مدتی تعطیلی، کارخانه با کمک مسئولین استانی و سازمان اقتصادی کوثر با ظرفیت محدود شروع به کار کرد و البته با این شرایط، حقوق و مزایای کارگران به سختی پرداخت می‌شد.
 
دومین هفته آبان ماه کرونایی برای دانشگاه ها چگونه بود / آغاز دوباره فعالیت های جهادی دانشجویان برای مبارزه با کرونا

بعد‌ها عدم رعایت مسائل بهداشتی، آلودگی‌های میکروبی و حتی وجود شپشک باعث تعطیلی کارخانه شد و سوء مدیریت تا آنجا پیش رفت که ۳۳۰ کارگر سال ۸۶ به حدود ۴۰ کارگر در سال ۹۸ رسید و کارگران هر روز شاهد فرسوگی و مستهلک شدن ماشین آلات کارخانه بودند. حالا شنیده‌ها حاکی از این است که کارخانه در خوشبینانه‌ترین حالت خود با نیمی از ظرفیت فعالیت می‌کند و بخش‌های نشاسته، گلوکز، دکتوز و خوراک دام بطور کامل تعطیل است.

بیشتر بخوانید:

وعده‎‌های مسئولان کارخانه آرد یاسوج چه زمانی نان و آب می‌شود؟ / خط تولیدی که همچنان به زمین چسبیده است!




بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی همدان عصر روز گذشته میزبان سید محمود نبویان، نماینده فعلی و محمود صادقی، نماینده سابق مردرم تهران در مجلس شورای اسلامی با موضوع برجام در محل خبرگزاری دانشجو بود. نبویان در این مناظره گفت: وقتی که سه مذاکرات ژنو و لوزان و وین را مقایسه و کنار هم می‌گذارید، متوجه می‌شوید که ظریف و تیمش هر وقت به مذاکره رفتند، ایران یک گام به جلو حرکت کرد. در مذاکرات ژنو طرف غربی خواست که به مدت شش ماه فقط نطنز فعال باشد و مرکز غنی سازی جدید ایجاد نشود. در لوزان شش ماه شد ۱۵ سال و در برجام ۱۵ سال شد، ابد! در برجام حق غنی سازی ده مرکز دیگر را گرفتند. مرکز فردو را ببیندید ظریف تعهد داد و برگشت. ما در نطنز سانتریفیوژ و تولیداتی که داشتیم نزدیک ۲۰ هزار و خرده‌ای بود. حدود ۱۰۰۸ سانتریفیوژ نسل دو داشتیم. در مذاکرات ژنو و لوزان گفتند همان نسل یک زیاد است و جمعش کنید. بعد از سه ماه گفتند همه را جمع کنید. به کل در حال حاضر فردو به سالن گل کوچک تبدیل شده است.

صادقی گفت: برجام مجموعا خواست حاکمیت ایران بوده؛ همه ارکان نظام در شکل گیریش سهیم هستند. در انتخابات ۹۲، تعداد ۲۰ میلیون نفر به روحانی به خاطر شعار مسئله هسته‌ای رای دادند و در ۹۶ با ۲۴ میلیون رای این خواسته را مجدد تکرار کردند. علاوه بر این برجام در مجلسی تصویب شد که همه اصوگرا بودند. اما چه شد با برجام؟ بعد از این توافق نامه تمام تحریم‌های شورای امنیت، آژانس و اتحادیه اروپا لغو کامل شد و پرونده خطرناک pmd بسته شد. آمریکا موافقت کرد مادامی که فعالیت‌های هسته‌ای ایران شفاف باشد، تحریم‌هایی که برقرار کرده اجرا نکند. همین اخیرا می‌بینیم بحث مکانیزم ماشه را نتوانست فعال کند و برای اولین بار در شورای امنیت تنها ماند.

بیشتر بخوانید:

نبویان: بعد از برجام فردو به سالن گل کوچک تبدیل شد / صادقی: اگر نسخه‌ای دارید پیگیری کنید، همه‌اش شعار دادن نمی‌شود!




دانشگاه صنعت نفت در دولت تدبیر و امید دستخوش تغییرات بسیاری شده و این تغییرات، تاثیرات مخربی بر آینده فارغ التحصیلان و دانشجویان این مجموعه داشته و حتی منجر به فرار مغز‌ها هم شده است. از جمله این تغییرات می‌توان به جلوگیری از استخدام دانشجویان به خصوص فارغ التحصیلان گروه الف در شرکت‌های تابعه وزارت نفت و تعطیلی دو دانشکده تهران صنعت نفت تهران و علوم دریایی محمود آباد و محدود شدن تعداد رشته‌های دانشگاه و کاهش درصد پذیرش دانشجویان در هر سال تحصیلی اشاره کرد.
 
دومین هفته آبان ماه کرونایی برای دانشگاه ها چگونه بود / آغاز دوباره فعالیت های جهادی دانشجویان برای مبارزه با کرونا

دانشجویان این دانشگاه در طی چند سال گذشته، بار‌ها و بار‌ها با برگزاری اعتراضات و تجمعاتی مخالفت خود با این سیاست‌های وزارت نفت را اعلام داشتند و وعده‌هایی هم برای حل این مشکلات به آنان داده شده و حتی صدای اعتراض خود را با صدور نامه‌هایی به گوش نمایندگان مجلس هم رساندند و درخواست رسیدگی به این وضعیت را داشتند و خواستار ورود و بررسی کمیسیون انرژی مجلس به اقدامات نادرست وزارت علیه دانشگاه صنعت نفت شدند.

بیشتر بخوانید:

حمایت کارکنان وزارت نفت از فارغ‌التحصیلان گروه الف / ۹۴ نخبه‌ای که گرفتار مهاجرت شدند!




چهار کارگر شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، هشتم آبان ماه و در پی اعتراض مسالمت آمیز به عدم پرداخت حقوق مردادماه چهار نفر از فعالان کارگری شرکت و واریز نشدن اضافه کاری مرداد ۱۷ نفر از فعالان، بازداشت و ١٠ آبان ماه روانه زندان دزفول شدند. در پى بازداشت آنان، تعدادی از کارگران هفت تپه به صورت محدود و در چند روز متوالى، در محوطه شرکت تجمعات کوتاهی برگزار کردند و با نصب بنری خطاب به رئیس دستگاه قضا، خواستار صدور هر چه سریعتر رأی دادگاه متخلفان ارزی هفت تپه شدند. در نهایت، ۱۴ آبان ماه با پیگیرى هاى متعدد کارگران شرکت و فعالان رسانه اى، چهار کارگر بازداشتى هفت تپه با قرار وثیقه آزاد شدند.

بیشتر بخوانید:

 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار