مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی: دولت روحانی و تفکری که حامی او بوده مرد روزهای سخت نیست و از طرفی این دولت و گفتمان حامی آن تمام انرژی و توان خود را در طول این هفت سال در ارتباط با غرب سرمایهگذاری کرده است
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: مقام معظم رهبری در طی هفت سال گذشته بیش از ۳۰ بار از کلید واژه اختلال در دستگاه محاسباتی استفاده کردند و در سخنرانیهای اخیر خود نیز از جریان و خطی به عنوان خط تحریف یاد کردند و خاطر نشان ساختند که زمانی خط تحریم شکست میخورد که خط تحریف مضمحل شود و از صحنه کنار برود.
وی به بیانات رهبر معظم انقلاب در مورد اختلال در دستگاه محاسباتی در دیدار مسئولین نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی در سال ۹۸ اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب در این دیدار تصریح کردند: «به نظر ما سلاح اصلی آمریکا هم در این منطقه که ما در جمهوری اسلامی مراقب این معانی هستیم، نفوذ است -نفوذ در مراکز حسّاس و تصمیمگیر- ایجاد تفرقه است، ایجاد تزلزل در عزم ملّی ملّتها است، ایجاد بیاعتمادی میان ملّتها، میان ملّتها و دولتها، دستکاری در محاسبات تصمیمگیران و وانمود کردن اینکه حلّال مشکلات این است که زیر پرچم آمریکا بروید و تسلیم آمریکا بشوید و حرف آمریکا را قبول بکنید، هر چه او گفت عمل کنید و گوش کنید، این حلّال مشکلات است؛ این را در ذهنیّت تصمیمگیران ملّتهای اسلامی و کشورهای اسلامی می خواهند وارد کنند؛ سلاحهای آنها اینها است که از سلاحهای سخت و سلاحهای نظامی خطرناکتر است». با توجه به بیانات رهبر انقلاب این روزها در کشور خط تحریف با تمام قوا برای تطهیر بخشی از حاکمیت آمریکا به میدان آمده است و تلاش میکند مشکلات امروز کشور را منتسب جریان جمهوریخواه و شخص ترامپ کند.
وی با بیان اینکه خط تحریف میخواهد با وارونه سازی، تقلیل گرایی و ساده سازی مسئله، واقعیات را در فرم و محتوا تحریف کند است، اظهار کرد: خط تحریف تلاش میکند تا دموکراتها را برای بخشی از جامعه خوب و پایبند به عهد جلوه دهد و از طرفی وانمود کند که عامل تمام مشکلات جمهوری اسلامی ترامپ و جمهوری خواهان هستند و نه کل سیستم استکباری آمریکا.
محمد جواد آزمون تصریح کرد: طبیعتاً وارونه نمایی خط تحریف باعث اختلال در دستگاه محاسباتی بخشی از مردم و مسئولان خواهد شد و این در حالی است که شواهد نشان میدهد دموکراتها اتفاقاً در مورد ایران شدت عمل بیشتری دارند.
این دانشجو رشته علوم سیاسی با اشاره به اینکه تاریخچه تحریمها نشان میدهد که دموکراتها هم تحریمهای بیشتری علیه ایران وضع کردهاند و هم تحریمهای اساسی تری، اظهارکرد: از ابتدای انقلاب تا اکنون ۳۹ قانون و دستور اجرایی علیه ایران توسط دولت آمریکا وضع و اجرا شده است. برای مثال تحریم فروش نفت ایران و تحریم بانک مرکزی در دولت اوباما برای اولین بار انجام گرفت که اساسیترین تحریمها بعد از انقلاب است. از سوی دیگر از آن ۳۹ قانون و دستور اجرایی یا به عبارتی از آن ۳۹ تحریم ۲۳ تحریم در زمان دولتها و روسای جمهور دموکرات آمریکا اجرا شده است یعنی به عبارتی ۵۹ درصد تحریمها. پس پرواضح است که دولتهای دموکرات وضعیت را بهتر که نکرده اند هیچ، آن را بدتر نیز کرده اند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه علی رغم گستردگی میزان تحریمها از سوی دموکرات ها، اما خط تحریف امروز با ۲ شیوه در حال تقلیل گرایی و ساده سازی مسئله است، گفت: شیوه اول این است که خط تحریف نمیگوید که دموکراتها بر حسب تجربه پیچیدگی بیشتری دارند تا جمهوریخواهان و شخص ترامپ. واقعیت این است که شاید ترامپ در ظاهر خصمانهتر از دموکراتها علیه ایران عمل کند و شخص سردار سلیمانی را هم به شهادت برساند، اما قطعا به پیچیدگی دموکراتها نیست و توافق با او به مراتب راحتتر از توافق با دموکراتها است.
وی از برجام به عنوان نمونهای از پیچیدگیهای دموکراتها نام برد و افزود: در حالی که در ژنو، وین و لوزان ظریف و کری با هم قدم میزدند، اما معاونان کری توافقی را نوشتند و طرف ایرانی نیز آن را امضا کرد که به نظر تمامی کارشناسان متعهد، صنعت هستهای ایران را تضعیف و یا نابود کرد.
محمد جواد آزمون اضافه کرد: شیوه دوم خط تحریف برای ساده سازی آن است که مسائل کشور را خیلی سطحی کرده و در اختیار جامعه قرار میدهد. امروز کمتر کسی است که نداند مسائل کشور به چه میزان پیچیده است و مشکلات اساسی در نظام سیاسی، اداری، اقتصادی و... به راحتی قابل حل نیست.
وی یادآور شد: مذاکره با آمریکا به این راحتی که خط تحریف در رسانه هایش بیان میکند نیست و در صورت مهیا بودن تمامی مقدمات که الآن هیچکدام آنها فراهم نیست فرآیندی طاقت فرسا، پیچیده، زمانبر و با احتمال موفقیت بسیار پائین خواهد بود، از طرفی دیگر نیز نقش سوء مدیریت و ناهماهنگی در بسیاری از مسائل کشور نیز به چشم میخورد که طبیعتاً ربطی به تحریم و آمریکا ندارد.
آزمون در ادامه به تشریح اهداف خط تحریف در راستای بسترسازی برای مذاکره با آمریکا پرداخت و افزود: دولت روحانی و تفکری که حامی او بوده مرد روزهای سخت نیست و از طرفی این دولت و گفتمان حامی آن تمام انرژی و توان خود را در طول این هفت سال در ارتباط با غرب سرمایهگذاری کرده است و پیش قراولان آن نیز از همان دهه ۷۰ تلاش در تنش زدایی با غرب داشته است. به هر روی امروز نیز آن گفتمان برای زنده نگهداشتن خود نیاز دارد تا این خط را حفظ کند. از طرفی خود آمریکا بهتر از هر کسی میداند که دیوار تحریم در حال فروپاشی است و حفظ ساختار تحریمها مثل قبل امکان پذیر نخواهد بود مگر اینکه مثل سالهای ۹۲ و ۹۴ ایران را با ابزار مذاکره به دست خود ایران تحریم کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در پایان گفت: معتقدم باید مسئله آمدن بایدن و خوشبینی به مذاکرات را از دام تقلیل گرایی و وارونه نمایی رهاند تا خدای نکرده عناصر تصمیم ساز کشور یعنی مردم و مسئولین دچار خطای محاسباتی نظیر آنچه در برجام شکل گرفت، نشوند.