
کد خبر:۸۹۰۲۴۰
عسگری تاکید کرد
دانشگاهها و مراکز آموزش عالی؛ مهمترین مراکز جلب ایدههای خلاقانه
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر ضرورت ورود صاحبان ایده در موضوعات اجتماعی تأکید کرد و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را مهمترین مراکز جلب ایدههای خلاقانه دانست.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی، محمدهادی عسکری اظهار داشت: اگر رشد و توسعه یک کشور را یک آرمان ملی بدانیم، به طور قطع مسائل و آسیبهای اجتماعی یک مانع قوی و اساسی در راه تحقق همه جانبه کشور بوده و در این راه نیازمند یک برنامهریزی جامع و متمرکز برای کنترل و کاهش آسیبها هستیم.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، افزود: از آنجا که دولت به تنهایی نمیتواند مسئولیت تام کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی را بر عهده بگیرد، در این زمینه عزم ملی و جلب مشارکت خلاقانه و ایدههای کارآفرینانه ضرورت دارد.
وی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی را به لحاظ برخورداری از نیروهای جوان، دغدغهمند و باانگیزه را از مهمترین مراکز جلب ایدههای خلاقانه ارزیابی کرد و افزود: با مشارکت مسؤلانه بخش مدنی نهاد علم که همان گروههای دانشجویی از جمله انجمنهای علمی دانشجویی و کانونهای فرهنگی میتوان به چشمانداز مثبتی در این زمینه دست یافت.
عسکری ادامه داد: بر این اساس جلب مشارکت دانشگاهیان برای کنترل و کاهش آسیبها از مهمترین گامها در این زمینه است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به راهبرد معاونت فرهنگی و اجتماعی در زمینه دانشگاه اجتماعی گفت: دانشگاه اجتماعی به دنبال تقویت مشارکت نخبگان، مسئولیتپذیری دانشگاهیان و افزایش پویایی و نشاط در فعالیتهای علمی، فرهنگی و اجتماعی و شناسایی و معرفی نخبگان به جامعه است.
وی تصریح کرد: از آنجا که در موضوع مقابله با آسیبها به دنبال مدلی از فعالیت توأم با کسب منفعت عمومی و کمک به حل مشکلات جامعه است، توجه ویژهای به کارآفرینی اجتماعی به عمل آمد و از طریق جلب توجه صاحبان ایده و کارآفرینان به موضوعات اجتماعی با رویکرد کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در دستور کار قرار گرفت.
عسکری افزود: از آنجا که پویایی جامعه و حرکت در مسیر توسعه پایدار در گرو تحکیم بنیان خانواده به عنوان زیربناییترین نهاد اجتماعی است و با توجه به اینکه معضل طلاق منشاء بسیاری از آسیبهای اجتماعی است، توجه به کنترل و کاهش آسیبها به ویژه موضوع طلاق که هم بر اساس مبانی اعتقادی و عرفی حائز اهمیت است، باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی گفت: با توجه به پیچیدگیهایی که اقتضای موضوعات اجتماعی است، عبور از کلیشهها و اتخاذ رویکردهای نوین و بهرهگیری از ظرفیت استارتاپها و شتابدهندهها ضرورت دارد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: باید زمینه ورود انجمنهای علمی نسل دوم و کانونهای فرهنگی مسئله محور فراهم گردیده و در این زمینه مشارکت سایر بخشهای دانشگاه از جمله پارک علم و فناوری و مراکز رشد میتواند این سهم را به فرجام نیکو برسانند.
وی با قدردانی از دستاندرکاران برگزاری این رویداد اظهار امیدواری کرد: این اختتامیه آغازی بر بازیابی توانمندیها و استعداد و خلاقیت کنشگران دانشجو در رصد و حل مسائل و مشکلات اجتماعی کشور باشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.