رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: ما باید از ظرفیت نهادها و آموزش و توانمندیای که به صورت خاص انجام میشود برای گروههای جهادی استفاده کنیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سردار زهرایی، در مراسم رونمایی از شنابنده فعالیت جهادی که امروز در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: باتوجه به پیام ۹بندی که رهبری درباره فعالیتهای جهادی صادر کردند الزام به فعالیت جهادی برای ما مسجل شد و البته دو بند از این ۹ بند به اهمیت خودسازی تاکید دارد.
وی افزود: هم تفکر جهادی و هم تشکل جهادی را با گفتمان عمومی می توان انجام داد، اما به لحاظ کیفی باید با برنامه انجام داد. در سطح عمومی مرکز رشد و توانمند سازی را بسیج انچام میدهد، اما جایی که گروه جهادی باید سطح بالاتری پیدا کند ما باید از ظرفیت نهادها و آموزش و توانمندیای که به صورت خاص انجام میشود استفاده کنیم.
در ادامه این مراسم منصوری، مدیر عامل بنیاد علوی: ما در جریان انقلاب هرجا به نیروهای مردمی و خودجوش و داوطلب اعتماد کردیم سرعت رویشها چندده برابر شده و امروز هم خدارا شکر میکنیم که چه به لحاظ کیفی چه کمی جوانان مومن انقلابی در سطحهای مختلف درحال فعالیتند. مقابله با کرونا یکی از مثالهای آن است که در سطح دنیا بی نظیر بوده است.
وی افزود: یک تاکید مجدد بر لزوم و اهمیت فعالیت مردمی در این شبکه شتاب وجود دارد. ثانیا یکی از دلایل اهمیت این کار اتصال به مجموعههای علمی و تشکیلاتی دانشجویی است. اهمیت سوم کار این است که یکی از دغدغههای رهبری من جمله نوآوری در این کار لحاظ شده. ما در بنیاد علوی به عنوان پشتیبان بیش از همیشه اماده پشتیبانی هستیم و در حل مسائل مردم دست در دست هم هستیم. آغوش بنیاد علوی و مستضعفان برای حمایت از فعالیتهای این چنینی باز است و تلاش کرده ایم تا فرآیند حمایت را تسریع و تصحیح کنیم و هرکار و هرایدهای در این شتاب دهنده به جمع بندی برسد که باید مورد حمایت قراربگیرد ما در خدمت هستیم و در کنار دوستان خواهیم بود.