
کد خبر:۸۹۲۸۵۵
در همایش ماموریت شریف؛
ضرغامی: پژوهشهای دانشگاهی باید بر اساس نیاز کشور باشد / دانشگاهها باید به سمت کارآفرینی بروند
رئیس اسبق دانشگاه شریف گفت: ما در بحث آموزش موفق بودیم و باید بحث پژوهش را نیز در دانشگاه تغییر دهیم و به سمت کارآفرینی برویم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،مهدی ضرغامی در همایش ماموریت شریف که امروز به صورت مجازی برگزار شد گفت:فارغ التحصیلان دانشگاه شریف علاوه بر خارج از کشور و داخل کشور درخشیدند و ما به هدف اصلی خودمان که تربیت نیروی انسانی متخصص بود دست پیدا کردیم.
وی افزود: در حال حاضر هم فارغ التحصیلان دانشگاه شریف نیروهای متخصصی در کشور هستند. در گذشته ۱۹۰ هزار فارغ التحصیل بودند که بعداز انقلاب تعداد دانشجویان ۴ میلیون شد و فارغ التحصیلان وارد جامعه شدند و نیاز کشور برآورده شده است و کیفیت این آموزش در دانشگاه شریف فوق العاده بود و در پنجاهمین سال تاسیس دانشگاه، رییس دانشگاه اعلام کرد که دانشگاه شریف بیشترین موفقیت را در المپیادها داشتند و فارغ التحصیلان از یک صد هزار نفر فراتر رفته است.
وی در خصوص وضعیت پژوهش در دانشگاه شریف گفت: در خبری عنوان شد ایران بالاترین رشد چاپ علمی مقالات را در دنیا داشته است که تعدا چاپ مقاله را مبنا قرار داده بود و فقط مقاله نوشتن را اصل قرار داده بود.
ضرغامی ادامه داد: پژوهش در دانشگاه باید با مسایل کشور درگیر باشد، مطالعه دقیق مسایل کشور باید پژوهش دانشگاه قسمت عمده آن را مورد مطالعه قرار دهد و سیاستهای دولت منتج شود از نیاز به مسایل و مطالعات در بالاترین سطح باشد. یکی از مهمترین کاری که میتوان کرد، تدریسهای رشتههای دانشگاهی را بر اساس آنچه مسایل اصلی کشور هستند طراحی کنیم.
وی اضافه کرد: متاسفانه پیشرفت شرکتهای دانش بنیان چندان مورد توجه قرار نگرفته، اما پارک علم و فناوری دانشگاه شریف وضعیت مناسبی از لحاظ پیشرفت دارد.
ضرغامی یادآور شد: محیط دانشگاه از نظر پژوهش باید یک تغییر اساسی دهیم و اختراعات و شرکتهای دانش بنیان و صنایع هدف اصلی پژوهش در رشتههای صنعتی باشند. ما در بحث آموزش موفق بودیم و باید بحث پژوهش را نیز در دانشگاه تغییر دهیم و به سمت کارآفرینی برویم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.