دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیهای به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه نوشت: رشد شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه در سایه اتحاد و تعامل نهاد علم و دین میسر است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بیانیهای به مناسبت روز وحدت حوزه و دانشگاه نوشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، همه توان خود را برای دستیابی به دانشگاه اسلامی، ارتقای کمی و کیفی علوم انسانی و اسلامی، حفظ ارزشهای اصیل فرهنگی در مقابله با هجوم دشمنان و تحقق وحدت عملی بین دو نهاد حوزه و دانشگاه در راستای رسیدن به آرمانهای رفیع اسلام و انقلاب، به کار خواهیم گرفت.
در این بیانیه آمده است: وحدت حوزه و دانشگاه یعنی حرکت پا به پای علم و دین. مقام معظم رهبری «مدظله العالی»
بیست و هفتم آذر ماه، سالروز شهادت حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مفتح از علمای مبارز و انقلابی و شاگردان تاثیرگذار حضرت امام خمینی (ره) و از پیشگامان اندیشه وحدت حوزه و دانشگاه، به دست گروهک تروریستی فرقان در دانشکده الهیات دانشگاه تهران است.
این استاد والامقام نقش بسیار مهمی را در پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) ایفا نمود و اقدامات بسیار اثرگذاری را در راه ایجاد وحدت بین حوزه و دانشگاه و دو جامعه مهم و اندیشهای روحانی و دانشگاهی انجام داد و این روز، به دلیل تلاشهای آن مجاهد کبیر روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.
نگاه عمیق امام خمینی (ره) به مسئله حوزه و دانشگاه، که این دو نهاد را مغز متفکر و نیروی محرکه جامعه میدانستند و همچنین تأکیدهای مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی»، مبنی بر لزوم ایجاد وحدت و همبستگی بین دانشگاهیان و حوزویان به عنوان دو قشر اندیشمند و فرهیخته جامعه، بیشک نشان دهنده این است که وحدت حوزه و دانشگاه یکی از مهمترین و اساسیترین اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی در راستای دستیابی به تمدن بزرگ اسلامی است.
امروزه که دشمنان اسلام و انقلاب از هر طریق ممکن تلاش میکنند بذر نفاق و تفرقه را در میان امت اسلامی بکارند و از این راه به اهداف پلید خود دست یابند، قطعاً قشر حوزوی و دانشگاهی به مراتب بیشتر از سایر اقشار جامعه میتوانند در تحقق وحدت و همدلی در کشور و ایجاد اتحاد در امت اسلامی نقش آفرینی داشته باشند.
توصیه مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» در بیانیه گام دوم انقلاب مبنی بر رشد شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه، در کنار اهتمامی که معظم له، به علم و پژوهش داشتند گویای این واقعیت است که تحقق این دو مهم، در سایه اتحاد و تعامل نهاد علم و دین با یکدیگر میسر است، کما اینکه بحمد الله، با گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد همکاری و هماهنگی میان نخبگان حوزوی و دانشگاهی در عرصههای مختلف جامعه هستیم.
شورای عالی انقلاب فرهنگی که با هدف گسترش و نفوذ فرهنگ اصیل اسلامی در همه شئون جامعه تشکیل شده است، با تدوین و اجراییسازی اسناد مهم و راهبردی مانند سند دانشگاه اسلامی، نقشه مهندسی فرهنگی، نقشه جامع علمی کشور؛ و با بهرهگیری از ظرفیت اندیشمندان حوزوی و دانشگاهی خود، در راستای تحقق مرجعیت و اقتدار علمی نظام جمهوری اسلامی تلاش میکند و قطعاً این مرجعیت علمی با بهرهگیری از ظرفیت نهادهای حوزوی و اسلامی که دغدغههای انقلاب را دارند محقق میشود.
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه تاکید میکند؛ در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی»، همه توان خود را برای دستیابی به دانشگاه اسلامی، ارتقای کمی و کیفی علوم انسانی و اسلامی، حفظ ارزشهای اصیل فرهنگی در مقابله با هجوم دشمنان و تحقق وحدت عملی بین دو نهاد حوزه و دانشگاه در راستای رسیدن به آرمانهای رفیع اسلام و انقلاب، به کار خواهد گرفت.