کد خبر:۹۰۱۹۶۵
میرکوهی در گفتگو با دانشجو:

رأی نهایی هیأت داوری در مورد فسخ قرارداد واگذاری هفت تپه ۱۳ یا ۱۴ دی ابلاغ می‌شود / این رأی قابل اعتراض است

رئیس هیأت داوری بررسی فسخ قرارداد واگذاری شرکت هفت تپه گفت: اعضای هیأت تصمیم نهایی خود درباره فسخ قرارداد واگذاری این شرکت را گرفتند و به احتمال زیاد، امروز ۱۳ دی‌ماه یا نهایتا فردا ۱۴ دی‌ماه این رأی ابلاغ می‌شود.

عبدالعلی میرکوهی، رئیس هیأت داوری بررسی فسخ قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: جلسه ۱۷ دی‌ماه هیأت داوری مربوط به دعوی خریداران سهام شرکت هفت تپه به طرفیت سازمان خصوصی‌سازی به خواست الزام خوانده به رفع مغایرت قیمت مبیع و جبران کسر ثمن خواهد بود و در این جلسه قرار نیست موضوع فسخ قرارداد واگذاری شرکت بررسی شود.

میرکوهی افزود: در جلسه سوم دی‌ماه هیأت داوری قرار بر این شد که طرفین دعوی یکسری مدارک برای بررسی به هیأت ارائه دهند و با توجه به اینکه بعد از این جلسه این مدارک ارائه شد، اعضای هیأت تصمیم نهایی خود درباره فسخ قرارداد واگذاری شرکت هفت تپه را گرفتند و به احتمال زیاد، امروز ۱۳ دی‌ماه یا نهایتا فردا ۱۴ دی‌ماه این رأی ابلاغ می‌شود. 

رئیس هیأت داوری بررسی فسخ قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ابراز کرد: بعد از ابلاغ هم، طرفین می‌توانند نسبت به این رأی اعتراض داشته باشند و در صورتی که اعتراضی باشد این پرونده در دادگاه مورد بررسی قرار می‌گیرد و رأی قطعی صادر می‌شود.
 
بیشتر بخوانید:

وی تاکید کرد: رأی هیأت داوری در صورتی قطعی است که طرفین نسبت به آن اعتراضی نداشته باشند و اگر اعتراض کنند، پرونده فسخ قرارداد واگذاری شرکت هفت تپه به دادگاه ارجاع داده می‌شود و بعد از صدور رأی دادگاه، تکلیف فسخ قرارداد شرکت مشخص می‌شود.

رئیس هیأت داوری بررسی فسخ قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه یادآور شد: در صورتی که رأی هیأت داوری و دادگاه مبنی بر فسخ قرارداد واگذاری شرکت باشد، جلسه هیأت برای رفع مغایرت قیمت مبیع و جبران کسر ثمن منتفی می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار