گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا پراکنده؛ از نظر اقتصادی جهان در پلشتترین و زشتترین حالت تاریخ خود به سر میبرد و روز به روز به تعداد گرسنگان و بیخانمانهای جهان افزوده میشود. در نتیجه جهان بیشتر شبیه به بوکسور شکست خوردهای است که در گوشه رینگ درحال نوش جان کردن مشتهای سنگین است و مغزش دیگر به دستها و پاهایش دستوری نمیدهد.
برای مثال، بسیار واضح است که با ظهور ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین در حال گذاری انقلابی هستیم و بزودی شاهد خواهیم بود که نسل بعدی فلزاتی مثل طلا و نقره را صرفا به چشم فلزات مفید در صنعت ساخت لوازم الکترونیکی خواهند دید و مفاهیم پایهای پول و منابع ذخیره ارزش دگرگون خواهد شد؛ البته شخصا معتقدم ارزهای دیجیتال به صورت امروزی عمری بیش از یک یا دو دهه نخواهند داشت و یقینا تغییر شکل خواهند داد و فصل مرگ ۹۰ درصد آلت کوینها فرا خواهد رسید.
اما این مساله فقط تغییر کوچکی در جهان بشر، در مقابل تغییرات بنیادی دیگر است. مسائلی که امروزه گریبانگیر بشر است را فقط شروع درد زایمان اتفاقات بزرگ آینده بدانید. در چند سطر کوتاه و بسی مختصر مطالبی را بیان خواهم کرد و اگر شما مایل به عمیق شدن در این مطالب باشید میتوانید تحقیقات خود را شروع کرده و به اعماق تاریک حقایق دست یابید. بلاشک دو مساله عمده و مهم آینده جهان بشر را تهدید میکند و آینده بشر حول محور دو حوزهای که توضیح خواهم داد گرد خواهد آمد.
یک؛ خطرناکترین تهدید بشر که بسیار بسیار خوفناکتر از بمبهای هستهای، طوفانهای خورشیدی و جنگهای جهانیست، هوش مصنوعی میباشد. هوش مصنوعی بطور فوق سری در سیلیکون ولی (Silicon Valley) امریکا و بعضی نقاط دیگر جهان درحال گسترش است و بانیان آن درحال قوی کردن و کامل کردن دیتا بیسهای خود میباشند. (به اپلیکیشنهای جدیدی که به تازگی با سرعت در حال رشد هستند که مربوط به تغییرات چهره و تشخیص سن و... است کمی توجه کنید)
هوش مصنوعی باعث نابودی مشاغل خواهد شد، میلیونها انسان را بیکار خواهد کرد و بطور خلاصه بشر درحال ساخت فرعونهایی با شلاقهای الکتریکی میباشد که در مدت نه چندان درازی خود را در زیر یوق این فراعنه تلف خواهد کرد.
با ظهور قریب الوقوع این تکنولوژی شکل اقتصاد تغییر خواهد کرد، فرهنگ و هنر تغییر خواهد کرد، زیباییهای زندگی بشر نابود خواهد شد، روابط خصوصی و عمومی بشر تغییر خواهد کرد و انسان بیش از اینکه شبیه اشرف مخلوقات باشد، شبیه موجودی کلونسازی شده خواهد بود. البته در این میان خنده دارترین صحنه کدام است؟ تغییر سیاست جهانی و نمونه دموکراسی مزخرف غربی حاکم بر جهان را تصور کنید، دولتها به چه حال و روزی خواهند افتاد؟! الله اعلم. پس این اسم را خوب بخاطر بسپارید که به زودی بخش وسیعی از زندگیتان را دربر خواهد گرفت "هوش مصنوعی".
دو؛ انقراض گیاهان و مشکل غذایی جهان، دومین چالش جدی بشر خواهد بود. سرعت انقراض گونههای گیاهی صدها برابر شده، چرخه طبیعت ضربههای فراوانی خورده و زنجیرهایش یکی پس از دیگری درحال فروپاشیست. جمعیت جهان درحال نزدیک شدن به ده میلیارد نفر و حتی بیشتر میباشد و این سیل عظیم جمعیتی بدنبال رفع نخستین نیاز خود برای ادامه حیات یعنی غذا خواهند بود. هرچند سران کفر و صهیونیسم جهانی درحال طراحی و اجرای نقشههای شوم و شیطانی جهت کاهش جمعیت جهان به عدد ۵۰۰ میلیون نفر هستند، که نمونه آن را در طراحی و پخش ویروس کرونا شاهد بودیم و قطعا از این پس شاهد نمونههای زیادی خواهیم بود؛ اما این تلاشهای شیطانی مانع رشد جمعیت جهان نخواهد شد.
شما فقط و فقط روزی را تصور کنید که به علت تغییرات اقلیمی بذرکافی گندم یا ذرت قابل کشت در دسترس نباشد و دامها بطور صحیح و کافی تغزیه نشوند و در نتیجه بشر به غذاهای مصنوعی ساخته شده در آزمایشگاهها پناه آورد. میتوانید با دقایقی تفکر، تاثیر وحشتناک این نوع مواد غذایی بر ژنومها و ساختار مغزی و جسمی بشر را دریابید.
ناگفته نماند که قدرت آینده جهان متعلق به دولت هایست که در این دو حوزه هوش مصنوعی و غذایی ذخیره قدرت کرده باشند و نیازمند بقیه کشورها نباشند که در این صورت حکم نابودی خود را امضا خواهند کرد. حرفهای زیادی برای گفتن و نوشتن راجع به این دو مساله هست ولی افسوس که در حوصله این مقاله نمیگنجد، اما با کمی تحقیق و تفکر و نگاه وسیع به اطراف خود تمام این گفتهها مثل روز برایتان روشن میگردد.
آینده بشر بسمت زشتترین صحنهها پیش میرود، معنای انسانیت درحال نابودیست و بشر کمی متوجه شده که خود قادر به حل مشکلات جهان خود نیست. امیدوارم بشر تا دیر نشده مضطر شود و دست نیاز به سمت بقیه الله دراز کند. تصور اینکه بشر امروزی بتواند بر تمام مشکلات خود فائق آید مثل فکر کردن به خیابانهای شهریست که اصلا وجود ندارد و این تصور مضحکترین تصور بشر خواهد بود.
تنها راه نجات انسان از جهان جهنم گونهای که ساخته، ظهور منجی بشریت است و هیچ راه چارهای جز این وجود ندارد. این گفتهها به این معنا نیست که برای اصلاح جهان خود هیچ تلاشی نکنیم، بلکه باید آگاهتر شویم و بیشتر تلاش کنیم، اما از راه اصلی نجات و جاده حقیقی دور نشویم. فقط آرزو می کنم بجای دیدن جهان مزخرف آینده، جهانی پر از صلح و عدالت و فراوانی را که حضرت حجت به ارمغان خواهد آورد را ببینم. براستی که بشر بدون داشتن مفهوم "خدا" در زندگیش، شبیه تکه سنگ تیپا خوردهی آواره در کهکشان است.
زهرا پراکنده - کارشناسی ادبیات دانشگاه تهران
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.