بیشتر بخوانید:
دانشجویان جهادگر در هفته دوم بهمنماه به برگزاری اردوهای جهادی در مناطق محروم هم پرداختند و در این بخش، بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با برگزاری اردویی سه روزه در روستای ایسپره، خدمات فرهنگی، عمرانی و اقتصادی به مردم ارائه کرد. جهادگران دانشگاه علوم پزشکی نیشابور هم در روستای ابراهیمآباد شهرستان فیروزه اردوی جهادی درمانی برگزار کردند و اهالی این روستا را به صورت رایگان ویزیت کردند و برای آنان دارو تجویز کردند. ۲۰ نفر از جهادگران دانشگاه آزاد مشهد هم با برگزاری اردوی جهادی در روستای مهدیآباد به معاینه و تجویز داروی رایگان برای مردم پرداختند.
بیشتر بخوانید:
از سویی، دانشجویان در هفتهای که گذشت به مسائل شهری هم ورود کردند و پیگیر حل آنها شدند به طوری که شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستانهای شوشتر و گتوند در بیانیهای نوشتند: فرد یا افرادی با تغییر کاربری زمینهای حاصلخیز کشاورزی در منطقه شهرک شهید نورمحمدی و محوطه تاریخی دستوا، اقدام به ساخت باغ ویلا تحت عنوان مجتمع تفریحی باغ بهشت باربد کردهاند و خواستار پاسخگویی، اقدام سریع و ایجاد شفافیت از سوی ریاست اداره میراث فرهنگی شهرستان شوشتر، ریاست سازمان جهاد کشاورزی شهرستان شوشتر و ورود عاجل دادستان شهرستان شوشتر و فرماندار شهرستان شوشتر به این موضوع هستیم.
بیشتر بخوانید:
جدای از آن، در هفتهای که گذشت مسئله تخریب محیط زیست در ارتفاعات جنوبی مشهد برای بار دیگر مطرح شد. ماجرا از این قرار است که اواخر خردادماه بود که محمدرضا کلایی، شهردار مشهد به دعوت دانشجویان قرارگاه صیانت از ارتفاعات جنوبی مشهد در دانشگاه فردوسی حضور یافت. در این جلسه حرفهای زیادی رد و بدل شد، اما در نهایت کلایی قول داد تا زمانی که بر صندلی شهرداری مشهد تکیه زده، اجازه ندهد کمربند جنوبی مشهد احداث شود. اما حالا شهرداری زیر میز پیوست محیط زیستی کمربند جنوبی مشهد زده و حاضر نیست مطالعات این پروژه را تعیین تکلیف کند و به نظر میرسد کلایی تلاش دارد نتیجه این مطالعات را به نفع احداث کمربند، تغییر دهد.
در خراسان شمالی هم دامداران با مسئله خروج بیرویه دام از استان و زیرساختهای ضعیف فرآوری مواجه هستند چرا که همین مسئله باعث شده دامداران این استان سود خاصی از این شغل نبرند. این در حالی است که خراسان شمالی از نظر تولید دام در جایگاه مناسبی قرار دارد و میتواند بیش از نیاز خود گوشت قرمز تولید کند. آنچه مسلم است، قاچاق دام در این منطقه به چالش جدی دامداران تبدیل شده و پیگیریها برای حل آن در حال انجام است.
بیشتر بخوانید:
در هفتهای که گذشت، مسئله فسخ قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه مجددا مطرح شد و طبق آخرین بررسیهای صورت گرفته، این پرونده به قوه قضائیه ارجاع شده است؛ شنیدهها حاکی از این است که احتمالا تا پایان ماه جاری (بهمنماه) رأی نهایی دستگاه قضائی در خصوص این پرونده صادر میشود.
بیشتر بخوانید: